Oldal kiválasztása

Tényleg kicsi a hímvesszőm? Mi tévő legyek?

Te is elgondolkodtál már rajta, hogy vajon megfelelőek-e a méreteid? Egyáltalán mi számíthat átlagosnak, mi elfogadhatónak és mi az, amivel még biztosan ki lehet elégíteni a partneredet? Mit tehetsz, ha valóban túl kicsi a péniszed? Létezik fájdalom és kockázatmentes kiút? Ezekre és pár szorosan kapcsolódó kérdésre kerestük a lehető leghitelesebb válaszokat. Minden, amit a hímvessző […]

by admin

szept 6, 2021

Te is elgondolkodtál már rajta, hogy vajon megfelelőek-e a méreteid? Egyáltalán mi számíthat átlagosnak, mi elfogadhatónak és mi az, amivel még biztosan ki lehet elégíteni a partneredet?

Mit tehetsz, ha valóban túl kicsi a péniszed? Létezik fájdalom és kockázatmentes kiút?

Ezekre és pár szorosan kapcsolódó kérdésre kerestük a lehető leghitelesebb válaszokat.

Minden, amit a hímvessző méretéről tudni érdemes

Nyilvánvaló, hogy manapság a férfi nemi szerv mérete az ember önképének egyik sarkalatos kulcseleme. Azonban ez óriási veszélyt rejteget magában, legtöbbször a hiányos tudás, a különböző mítoszok, valamint a pornó filmek által támasztott hamis követelmények miatt.

Mindezek következménye az, hogy a férfiak jelentős része extrém módon alábecsüli péniszének valódi méretét.  

kicsi pénisz

Mi számít hát átlagosnak?

Az amerikai UCLA és a Cal State LA friss kutatásai alapján, egy 13 centiméter hosszúságú pénisz nevezhető átlagosnak (erektált állapotban).

Tehát, valójában az igazság az, hogy csupán a 13 cm alatti hosszúságú hímtagot lehet kicsinek titulálni. Azonban, ez még mindig nem jelenti azt, hogy kevés lenne egy hölgy alapos kielégítéséhez.

Hogy még is miért? Azonnal eláruljuk!

Ehhez pedig, csupán a biológia oldaláról kell megközelítünk a szexuális együttlétet.

Ugyanis, a nők hüvelyének átlagos hossza mindössze 7-15 cm, szélessége pedig 2,5-6 cm. Persze, ez a szexuális izgalmi állapot növekedése során nagymértékben képes megnyúlni – a behatolás során. Avagy a vagina befogadóképessége természetesen sokkal nagyobb ennél.

Ettől függetlenül az idegvégződések java része kizárólag erre az apró, pár centiméternyi területre koncentrálódik. Így egyáltalán nincs mitől tartanod, még akkor sem, ha egy rendívül apró szerszámmal vágnál bele az akciózásba.

pénisz

Pár hatékony trükk, melyek segítségével nem kell többet aggódnod a méreted miatt

Mint arra fény derült, egyáltalán nem okozhat problémát a méreted a szex során, ha csupán az idegvégződéseket vesszük alapul. Azonban érdemes őszintén leszögezni, hogy ettől még a hölgyek szemei éhesebbek lehetnek a kelleténél. Hiszen, gondolj csak bele: számodra is biztosan kívánatosabbak a nagyobb mellek, a hosszabb lábak, valamint a szexisebb popsik.

Ahhoz, hogy a csillapítsd a lányok ezen éhségét, csupán próbáld ki a követező tippjeinket.

  • A tény, ami felett sokan átsiklanak: Ne feledd, hogy önmagában a hüvelyi orgazmusra csupán a nők pár százaléka képes. Tehát, miért is törnéd magadat ezen, tetőzve a problémát? Helyette fókuszálj inkább a csiklóra, mely garantált sikerhez vezet és akár még péniszre sem lenne szükséged ahhoz, hogy Te is a csúcsra juttathasd partnered.

Nincs más hátra, mint megtanulni pár szuper, orális és ujjazási technikát, majd a tökélyre fejleszteni őket.

  • Kiegészítők és szex játékok: Számos kütyü és találmány létezik már, melyek bevetésével pillanatok alatt feledtetni tudod gyengeségeidet. Viszont, ez alatt nem arra gondolunk, hogy rögtön a legdrágább vibrátorral, vagy más elborult ötlettel lepd meg társadat, közvetlenül az első alkalmak során.

Ami viszont elképesztően hasznos lehet számodra az egy hüvely szűkítő gél és stimuláló síkosító, valamint egy csikló stimulálóval felvértezett péniszgyűrű.

  • Létezik fontosabb is, mint a méret: Kevesen tudják, de a nők számára egy dologgal válhatsz csak igazán felejthetetlenné. Mégpedig azzal, ha képes vagy minél tovább kitartani. Uralkodj a tested felett és tanuld meg késleltetni az ejakulációt.

Ehhez szintén számos, fájdalommentes megoldás áll a rendelkezésedre. Ilyen lehet például egy korai magömlés elleni gél alkalmazása, vagy egy szórakoztató és izgalmas program, az ESZO masszázs kipróbálása is.

A szerzőről

Kapcsolódó bejegyzések

7 luxus vibrátor és szexjáték 💎

Ha visszaemlékeztek, 5-10 évvel még hallani se lehetett a médiában azt a fogalmat hogy "szexjáték", vagy hogy "vibrátor". Ez a ciki téma mára már egyre kevésbé ciki - terjed a fiatalabbak és az idősebbek körében egyaránt. Ezzel a cikkünkkel olyanoknak szeretnénk egy...

Nemi vágy növelés hatékonyan – Ezek a tippek tényleg működnek!

Eleged van a körülményes, hatástalan, ráadásul sokszor elnagyolt tanácsokból a libidó növeléssel kapcsolatban? Unod már, hogy egyre csak azt szajkózzák, mozogj többet, táplálkozz egészségesebben, hagyj fel a káros szenvedélyeiddel? Őszinte, életszerű és végre működő...

Itt vannak a legfantasztikusabb orális szexpózok és tippek

Az orális szex minden kétséget kizáróan a meggy az orgazmus torta tetején Nem rég felröppent a hír egy olyan New York-i Állami Egyetem által vezetett vizsgálatról, amely eredményeként a kutatók arra bukkantak, hogy a férfiak magas százaléka csupán azért csalja meg...

Írj nekünk!

Kommentek

0 hozzászólás