Oldal kiválasztása

Megtaláltad az igazi párod?

A legtöbben úgy képzelik el találkozásukat életük szerelmével, mint egy romantikus film lélegzetelállító jelenetsorát: összeakadt pillantások, vallomás az esőben, szerenád az ablak alatt. Viszont a valóságban a szerelem közel sem tükrözi a filmek sablonos fantáziáját. Mindenkinek saját „love story”-ja van.

Felemelő érzés, ha egy figyelmes, szeretetteljes ember mellett töltheted mindennapjaidat. Ugyanakkor ha érzed, hogy azzal az emberrel találkoztál, akivel az egész életedet is leélnéd, az maga a varázslat.

A következő jelek kétségbevonhatatlanul bizonyítják, hogy te bizony az igazival futottál össze.

1. Önmagad vagy mellette

Az igazi szerelmed ismeri minden oldaladat. Legyen szó a kifinomult angyali szépségedről vagy az ördögien vitázó énedről. Mégsem érzed úgy, hogy el kellene rejtened a gyengeségeidet, félelmeidet, mert előtte bármikor vállalhatod a saját személyiségedet.

Mint tudjuk, senki sem tökéletes, de partnerünket a tökéletlenségéért is szeretjük.

2. Hasonlóak az életcélok

Onnan is tudhatod, hogy találkoztál a másik feleddel, hogy ugyanazon az ösvényen akartok járni ebben a zűrös világban, melyet életnek hívunk. Lehet, hogy különböző elképzeléseitek vannak arról, hogy hová utazzatok, milyenre fessétek a lakás falait, de amikor a legfontosabb dolgokról van szó: például házasságról, gyermekekről, akkor teljes az egyetértés.

3. Hatékony konfliktuskezelés

A legkiválóbb párkapcsolatokban is előfordul nézeteltérés a partnerek között. Általában nem a csatával van a gond, hanem a harccal. Elengedhetetlen, hogy a felek intelligens módon beszéljék meg az összetűzés okait, és kompromisszumot kössenek.
Hosszú távon mindenképpen fontos, hogy pároddal őszintén tudj beszélgetni a nehézségekről, s közösen találjátok meg a megoldást a problémákra.

4. Te vagy a világ legszerencsésebb embere

Amikor a felek egymás társaságában úgy érzik magukat, mint a világ legszerencsésebb emberei, akkor a párkapcsolat jó úton halad. Mindketten értékelik partnerük nagyszerű tulajdonságait és egyediségét, ezért kölcsönösen hálásnak érzik magukat, hogy mellettük lehetnek.

5. Elkötelezettség

Az életreszóló társ olyasvalaki, aki elkötelezett irántad és a kapcsolatotok iránt. Tehát ha olyan partnert találtál, aki hajlandó erőfeszítéseket tenni egy boldog és egészséges kapcsolat megteremtésére, akkor valószínűleg megtaláltad az igazit.

Szerelmesek ölelkeznek

6. Nem számít a helyszín, csak az, hogy együtt legyetek

Nem kell luxus tengerpart vagy a város legjobb bárja, hogy jól érezzétek magatokat együtt. Otthon vagy egy kiránduláson is élvezitek egymás társaságát, még ha csak egy pohár finom bor mellett beszélgettek.

7. A szeretteid boldognak látnak

Sajnos előfordul, hogy a családtagok, barátok irigyek, és nem tudnak önfeledten örülni annak, hogy megtaláltad az igaz szerelmet. A hozzád legközelebb álló szeretteid viszont mindig támogatnak, és garantáltan észreveszik a boldogságod! Meg is jegyzik, hogy sugárzol.

8. Több, mint őrült szerelem

Amellett, hogy mindketten őrülten szerelmesek vagytok, egy jó kapcsolat nem csak a szerelemből áll. Egy igazi kötelék a kölcsönös támogatáson, tiszteleten és biztonságon alapul. A puszta szerelem nem tarthat életben egy párkapcsolatot.

9. Érzed legbelül

Érzed, hogy ez a találkozás nem a véletlen műve, inkább egy „forgatókönyv” része. El sem tudod képzelni nélküle az életed, és az intuíciód is azt súgja, hogy ő a helyes választás.

10. Jobb emberré tesz

A jó partner elfogad olyannak, amilyen vagy. A nagyszerű partner viszont elfogad téged, és szeret annak ellenére, amilyen vagy. Folyamatosan arra ösztönöz, hogy jobb ember legyél.