Oldal kiválasztása

10 kétségbevonhatatlan jel, hogy megtaláltad az igazit

Megtaláltad az igazi párod? A legtöbben úgy képzelik el találkozásukat életük szerelmével, mint egy romantikus film lélegzetelállító jelenetsorát: összeakadt pillantások, vallomás az esőben, szerenád az ablak alatt. Viszont a valóságban a szerelem közel sem tükrözi a filmek sablonos fantáziáját. Mindenkinek saját „love story”-ja van. Felemelő érzés, ha egy figyelmes, szeretetteljes ember mellett töltheted mindennapjaidat. Ugyanakkor […]

by admin

szept 6, 2021

Megtaláltad az igazi párod?

A legtöbben úgy képzelik el találkozásukat életük szerelmével, mint egy romantikus film lélegzetelállító jelenetsorát: összeakadt pillantások, vallomás az esőben, szerenád az ablak alatt. Viszont a valóságban a szerelem közel sem tükrözi a filmek sablonos fantáziáját. Mindenkinek saját „love story”-ja van.

Felemelő érzés, ha egy figyelmes, szeretetteljes ember mellett töltheted mindennapjaidat. Ugyanakkor ha érzed, hogy azzal az emberrel találkoztál, akivel az egész életedet is leélnéd, az maga a varázslat.

A következő jelek kétségbevonhatatlanul bizonyítják, hogy te bizony az igazival futottál össze.

1. Önmagad vagy mellette

Az igazi szerelmed ismeri minden oldaladat. Legyen szó a kifinomult angyali szépségedről vagy az ördögien vitázó énedről. Mégsem érzed úgy, hogy el kellene rejtened a gyengeségeidet, félelmeidet, mert előtte bármikor vállalhatod a saját személyiségedet.

Mint tudjuk, senki sem tökéletes, de partnerünket a tökéletlenségéért is szeretjük.

2. Hasonlóak az életcélok

Onnan is tudhatod, hogy találkoztál a másik feleddel, hogy ugyanazon az ösvényen akartok járni ebben a zűrös világban, melyet életnek hívunk. Lehet, hogy különböző elképzeléseitek vannak arról, hogy hová utazzatok, milyenre fessétek a lakás falait, de amikor a legfontosabb dolgokról van szó: például házasságról, gyermekekről, akkor teljes az egyetértés.

3. Hatékony konfliktuskezelés

A legkiválóbb párkapcsolatokban is előfordul nézeteltérés a partnerek között. Általában nem a csatával van a gond, hanem a harccal. Elengedhetetlen, hogy a felek intelligens módon beszéljék meg az összetűzés okait, és kompromisszumot kössenek.
Hosszú távon mindenképpen fontos, hogy pároddal őszintén tudj beszélgetni a nehézségekről, s közösen találjátok meg a megoldást a problémákra.

4. Te vagy a világ legszerencsésebb embere

Amikor a felek egymás társaságában úgy érzik magukat, mint a világ legszerencsésebb emberei, akkor a párkapcsolat jó úton halad. Mindketten értékelik partnerük nagyszerű tulajdonságait és egyediségét, ezért kölcsönösen hálásnak érzik magukat, hogy mellettük lehetnek.

5. Elkötelezettség

Az életreszóló társ olyasvalaki, aki elkötelezett irántad és a kapcsolatotok iránt. Tehát ha olyan partnert találtál, aki hajlandó erőfeszítéseket tenni egy boldog és egészséges kapcsolat megteremtésére, akkor valószínűleg megtaláltad az igazit.

Szerelmesek ölelkeznek

6. Nem számít a helyszín, csak az, hogy együtt legyetek

Nem kell luxus tengerpart vagy a város legjobb bárja, hogy jól érezzétek magatokat együtt. Otthon vagy egy kiránduláson is élvezitek egymás társaságát, még ha csak egy pohár finom bor mellett beszélgettek.

7. A szeretteid boldognak látnak

Sajnos előfordul, hogy a családtagok, barátok irigyek, és nem tudnak önfeledten örülni annak, hogy megtaláltad az igaz szerelmet. A hozzád legközelebb álló szeretteid viszont mindig támogatnak, és garantáltan észreveszik a boldogságod! Meg is jegyzik, hogy sugárzol.

8. Több, mint őrült szerelem

Amellett, hogy mindketten őrülten szerelmesek vagytok, egy jó kapcsolat nem csak a szerelemből áll. Egy igazi kötelék a kölcsönös támogatáson, tiszteleten és biztonságon alapul. A puszta szerelem nem tarthat életben egy párkapcsolatot.

9. Érzed legbelül

Érzed, hogy ez a találkozás nem a véletlen műve, inkább egy „forgatókönyv” része. El sem tudod képzelni nélküle az életed, és az intuíciód is azt súgja, hogy ő a helyes választás.

10. Jobb emberré tesz

A jó partner elfogad olyannak, amilyen vagy. A nagyszerű partner viszont elfogad téged, és szeret annak ellenére, amilyen vagy. Folyamatosan arra ösztönöz, hogy jobb ember legyél.

A szerzőről

Kapcsolódó bejegyzések

Hogyan fokozd a teherbeesés valószínűségét?
Hogyan fokozd a teherbeesés valószínűségét?

Ebben a cikkben részletesen utánajárunk a teherbeesés valószínűségének fokozására irányuló lehetőségeknek. Milyen tényezők befolyásolják általánosságban a teherbeesést? Van néhány olyan általános tényező, amely nagymértékben befolyásolja a teherbeesés valószínűségét,...

Mit kell tudni a fogamzásgátló tablettáról? Ezekre jobb ha figyelsz!
Mit kell tudni a fogamzásgátló tablettáról? Ezekre jobb ha figyelsz!

Szeretnéd elkerülni a nem kívánt terhességet, de nehezen jutsz döntésre, hogy melyik formáját alkalmazd a fogamzásgátlásnak? Had segítsünk egy kicsit! Terítéken a tablettás verzió, valamint annak különböző válfajai. Vajon mik a leglényegesebb különbségek? Mik lehetnek...

Mikor érdemes szexterápiára menned? Ezek lehetnek az intő jelek!
Mikor érdemes szexterápiára menned? Ezek lehetnek az intő jelek!

Szeretnéd végre megérteni mélyről jövő, kínosnak tűnő vágyaidat? Esetleg más jellegű problémák állnak a háttérben? Korai magömléssel, netán impotenciával küzdesz? Vagy pont ellenkezőleg, bármennyire is igyekszel, egyszerűen képtelen vagy eljutni a csúcsra? Egyáltalán...

Írj nekünk!

Kommentek

0 hozzászólás