Oldal kiválasztása

6 kivételes tipp, ami végletekig fokozza a szexuális kisugárzásodat

Szeretnéd átélni, hogy milyen érzés is az, amikor minden mély, tüzes pillantás kizárólag csak rád vetül? Örülnél, ha szexuális ragyogásodba egyszerűen bele fulladnának a tekintetek, és le se bírnád rázni magadról a lányokat? Hisz ez csak természetes. Melyik férfi ne örülne neki, ha a megszokottnál egy picit több nőnél lehetne sikere a mindennapokban? Nos, mindehhez […]

by admin

szept 6, 2021

Szeretnéd átélni, hogy milyen érzés is az, amikor minden mély, tüzes pillantás kizárólag csak rád vetül?

Örülnél, ha szexuális ragyogásodba egyszerűen bele fulladnának a tekintetek, és le se bírnád rázni magadról a lányokat?

Hisz ez csak természetes. Melyik férfi ne örülne neki, ha a megszokottnál egy picit több nőnél lehetne sikere a mindennapokban?

Nos, mindehhez elég, ha megfogadod 6 kivételes tippünket, melyek kétségtelenül előteremtik majd a kívánt sikereket Számodra!

 

Tudd meg, hogyan válhatsz Adonisszá, bármiféle különösebb adottság nélkül!

Az észveszejtő szexuális kisugárzás elérése ezerszer könnyebb, mint gondolnád. Hisz napjainkban rengeteg nemzetközi statisztika világít rá arra, hogy a nők, még is milyen testrészeket néznek meg először egy férfin, milyen illatok keltik fel leginkább az érdeklődésüket, és milyen szín kombinációk indítják be azonnal a piszkos fantáziájukat.

Tippjeink sikeressége ezen kimutatások alapos elemzésén nyugszik.

Vonzó férfi

Mire vágynak a nők? – Így fokozd a szexuális kisugárzásodat!

Szellemülj át: Az átszellemülés alatt pedig nem azt érjük, hogy változtass a személyiségeden. Csupán próbálj céltudatosabb, és összeszedettebb lenni. Tartsd magad egy értékes, utánozhatatlan embernek! Űzd ki a szégyen minden egyes apró szilánkját testedből! Légy tudatában az erősségeidnek, és építsd rájuk a hétköznapjaidat! Így mindenki csak a sikereiden fog ámulni az helyett, hogy a hibáidon csacsogna.

Használd bátran a vörös színt, és annak élénkebb árnyalatait: A nők megbolondulnak ezektől a színektől, ugyanis forró, erotikus érzelmeket gerjesztenek bennük tudat alatt. Míg viselőjüknek döbbenetes határozottságot, markánsságot, és jó fellépést kölcsönöz.

A legkülönlegesebb ékszered a cipőd legyen: Őrületes, de a legfontosabb kiegészítő, amit elsőként megnéznek rajtad a nők, az a cipőd lesz. Így annak rendezettsége, tisztasága, és sérülésmentessége elengedhetetlen, amennyiben hódítani indulsz.

Mindig legyenek ápoltak a kezeid: A második legfontosabb dolog, amit a nők szemügyre vesznek majd, az a kezed lesz. Feltéve, hogy azt piszkosnak, körmeidet pedig elhanyagoltnak látják, már is búcsút mondhatsz a közösen töltött időnek.

Használj olyan parfümöt, ami azonnal elcsavarja a nők fejét: Több statisztika is rámutatott, hogy a nők az intenzív, gyümölcsös, nyárias illatokat kedvelik a férfiakon. A bergamott, a tonka bab, vagy a citrusos összetevők például szilárd befutók lehetnek ebben az esetben. A „Jimmy Choo – Man”, nem véletlenül lett az egyik felmérés koronázatlan királya, ahol kizárólag csak a női nem véleményét kérték ki egy tesztelés során.

Ne nyomd el a hangodat: Ha valaki aktívan mer beszélni az magabiztosságról, vitalitásról, és pozitív karizmáról ad bizonyosságot. Az pedig, hogy pontosan milyen témát is fejtegetsz teljesen mindegy. Csak egy dologra figyelj: hogy legyél benne a toppon!

Bónusz tippünk: Próbálj ki pár eredményes, organikus eredetű étrend-kiegészítőt!

A züllesztően erős szexuális kisugárzás felépítéséhez két dologra kell alaposabban odafigyelni. 1. A kortizol szintet tartsd alacsonyan. 2. A tesztoszteron szintet pedig próbáld feltornázni a lehető legmagasabbra. A rendszeres testmozgás mellett ebben az esetben két gyógynövény lehet nagy segítségedre. A legjobb étrend-kiegészítők, melyek hatással lehetnek a közérzetedre, magabiztosságodra, valamint a libidódra, így pedig a szexuális kisugárzásodra is a maca, illetve a suma.

A maca (Perui ginzeng) és suma gyökér (Brazil ginzeng): természetes módon növelik a tesztoszteron szintedet, és csökkentik a stresszt. Ahogy a maca, úgy a suma is egy olyan növényi étrendkiegészítő, mely elengedhetetlen a 40-es évek környékén, vagy afelett járó férfiak repertoárjába. Hosszútávú használatuk alatt pedig nincs is más dolgod, mint élvezni, ahogy átjár egy végtelennek tűnő energia, amiről elhiheted, a társaságodnak is szemet fog majd szúrni.

A szerzőről

Kapcsolódó bejegyzések

7 luxus vibrátor és szexjáték 💎

Ha visszaemlékeztek, 5-10 évvel még hallani se lehetett a médiában azt a fogalmat hogy "szexjáték", vagy hogy "vibrátor". Ez a ciki téma mára már egyre kevésbé ciki - terjed a fiatalabbak és az idősebbek körében egyaránt. Ezzel a cikkünkkel olyanoknak szeretnénk egy...

5 dolog, amire a nők titokban vágynak az ágyban

Mindig is érdekeltek a nők legvadabb, sötét szexuális vágyai? Azonban sohasem merted megkérdezni őket erről, vagy ha mégis, csupán egyszerű, lerázós válaszokat kaptál? Nem vagy ezzel egyedül. Szerencsére a titkokra előbb vagy utóbb, de mindig fény derül. A nők...

Nemi vágy növelés hatékonyan – Ezek a tippek tényleg működnek!

Eleged van a körülményes, hatástalan, ráadásul sokszor elnagyolt tanácsokból a libidó növeléssel kapcsolatban? Unod már, hogy egyre csak azt szajkózzák, mozogj többet, táplálkozz egészségesebben, hagyj fel a káros szenvedélyeiddel? Őszinte, életszerű és végre működő...

Írj nekünk!

Kommentek

0 hozzászólás