Oldal kiválasztása

Bizalmatlanság, hűtlenség, csalódás – ha ezek körül forognak a gondolataid, egyértelmű, hogy a párkapcsolatod rossz irányba halad.

Minden mozzanat, üzenet, telefonbeszélgetés gyanús. Számos kérdés foglalkoztat: indokolt lenne rákérdezni a megcsalásra? Mi van, ha csak alaptalan rágalom az egész? Meg lehet még menteni a párkapcsolatot?

A megcsalás gyanúja egy nyugtalanító téma, mielőtt viszont kellemetlen beszélgetésbe kezdenél a pároddal, fusd át a legjellemzőbb jeleket, melyek bizony hűtlenségre utalhatnak!

1. Feltűnően új külső megjelenés

Közismert tény, hogy a hölgyek új frizurát készíttetnek, amikor nagy változások történnek az életükben. Azonban a férfiaknál sincs ez másképp.

Egy merész, új frizura bizony komoly erőfeszítést jelent, melynek célja egy másik személy lenyűgözése. Ha hirtelen egy vadiúj márkás póló és farmer kerül a gardróbszekrénybe, vagy a megszokottól eltérő stílusú ruhákat visel a párunk, szintén a figyelemfelkeltés lehet a célja.
Ezek a jelek arra utalhatnak, hogy partnered szeretne mások előtt is kívánatosnak tűnni.

2. A telefon mindig „biztos” helyen van

Egy egészséges kapcsolatban a felek nem ellenőrzik egymás névjegyzékét, telefonos beszélgetését, viszont nem is rejtegetik egymás elől azokat.

Amennyiben párod feltűnően reagál egy-egy telefonhívásra, üzenetre, esetleg azonnal átmegy a másik szobába a mobiljával, akkor valami nincs rendben.

Gyakori jel lehet még, hogy egyik pillanatról a másikra letiltja vagy korlátozza a hozzáférést a telefonjához.

Kijelenthető, hogy a megcsalás jelei közül a telefon az egyik legárulkodóbb!

3. Elérhetetlenség, megváltozott napirend

Azok a párok, akik hosszabb ideje együtt vannak, kiválóan ismerik egymás napirendjét.

Feltűnő lehet, ha a másik fél nem tartja magát a napi rutinhoz, nem reagál a telefonhívásokra, üzenetekre. Amennyiben nem tudod követni az új, számodra idegen és különös időbeosztását, nem tudod, mikor hol tartózkodik, akkor ideje leülni és megkérdezni tőle, hogy mégis mi folyik itt.

4. Nincs intimitás

Már hetek óta nincs intimitás a kapcsolatotokban, pedig lenne rá alkalmatok, mégsem közeledik feléd.

Újabban nem bújik hozzád az ágyban, nem érint meg? Ez sajnos egyértelmű jele annak, hogy valaki más elégíti ki az igényeit. Ugyanakkor az is előfordul, hogy a megcsalás keltette bűntudat miatt az illető látványosan fokozza az otthoni szexuális életet, gondoskodást.

5. Zaklatott állapot, feszültség

Partnered hirtelen ingerült és goromba veled, pedig te egy figyelmes, nagylelkű emberként ismered? Ez egyértelműen egy védekezési mechanizmus részéről, saját félelmét és bizonytalanságát próbálja leplezni.

6. Árulkodó barátok

Amennyiben még nem találtál elég bizonyítékot a megcsalásra, de biztos vagy benne, hogy valami nincs rendben, akkor lépj kapcsolatba a barátaival! Ha kerülik a tekinteted, furcsán viselkednek veled, akkor a gyanakvásodnak stabil alapjai lehetnek.

7. Érdektelenség

Amennyiben párod kerüli a közös baráti társaságotokat, nem vesz részt a kiruccanásokon, akkor mindenképpen időszerű egy őszinte beszélgetés. A legtöbb esetben a kettős életet élő fél új barátokat szerez, valamint a szórakozásról, pihenésről alkotott képe is átalakul. Időnként még a korábbi hobbijait is maga mögött hagyja, így megváltoznak a szokásai.

Ha úgy érzed, kapcsolatotok elgyengült, és sziklafalak választanak el egymástól titeket, akkor át kell gondolni a jövőtöket, és megoldást találni a problémákra. Az esetek egy részében áttörhető ez a sziklafal, s megvitathatók a problémák, mielőtt még lemondanátok egymásról.

Természetesen előfordulhat, hogy a hűtlenséggel kapcsolatos feltételezések megalapozatlanok. Minden esetben az egyenes út a legjobb, még akkor is, ha a párod valóban megcsalt, és emiatt külön-külön folytatjátok az életeteket.