Oldal kiválasztása

7 dolog, amit nem tudtál a péniszről

Sokan nap mint nap igénybe vesszük, mégis elképesztő, hogy mennyire kevés ismerettel rendelkezünk a pénisszel kapcsolatban. Miközben számos embernek könnyítené meg a szexuális életét, ha birtokában lenne a szükséges információknak. Gondoltad volna, hogy bizonyos dolgok, akár több centivel is rövidíthetik a péniszed méretét? Itt az ideje, hogy változtassunk ezen!   Lássuk, mik azok az elengedhetetlen […]

by admin

szept 6, 2021

Sokan nap mint nap igénybe vesszük, mégis elképesztő, hogy mennyire kevés ismerettel rendelkezünk a pénisszel kapcsolatban. Miközben számos embernek könnyítené meg a szexuális életét, ha birtokában lenne a szükséges információknak.

Gondoltad volna, hogy bizonyos dolgok, akár több centivel is rövidíthetik a péniszed méretét?

Itt az ideje, hogy változtassunk ezen!

 

Lássuk, mik azok az elengedhetetlen tudnivalók, melyeket érdemes ismernünk a hímvessző makulátlan egészségének fenntartása érdekében.

 

7 dolog, amit biztosan nem tudtál a péniszről

pénisz

1. Ha nem használod, hamar összemegy: 

Sűrű erekció nélkül, akár 2 centivel is megrövidülhet a férfi nemi szerv, mivel azt rendszeresen erektált állapotba kell hozni, a megfelelő működés érdekében. Szerencsére ettől nem kell addig tartanod, ameddig egészséges vagy, ugyanis az agy automatikusan karbantartja a péniszt e téren (főként éjszaka, különböző erotikus álmok formájában).

Azonban, az erekciós panaszokkal küzdő férfiaknak nagy segítségükre lehet például egy pénisz pumpa, mellyel megőrizhetik az eredeti, megfelelő állapotot, ezzel megelőzve a káros elváltozást.

pénisz tippek

2. Az életkor előrehaladtával veszít érzékenységéből: 

Világot látott egy tanulmány, miszerint a férfi nemi szerv érzékenysége folyamatosan csökken az életkor változásával. Ennek kezdete, 26-30 éves kor közé tehető, majd 60 év felett indul el jelentős mértékben. Ez pedig arra enged következtetni, hogy minél idősebb valaki, annál tovább tart neki az orgazmus elérése.

 

 

3. A pénisz is izgatható egy vibrátor segítségével: 

Akár csak a nők, a férfiak is képesek lennének a csúcsra jutni ezen népszerű szexuális segédeszköz révén. Ehhez rendszerint a makk és a frenulum környékét kell kiadósan stimulálni.

 

4. Pontot tehetsz az öltözőbeli kellemetlenségek végére:

Elképesztő, hogy mennyi tévhit kering még a mai napig az átlagosnak vélt pénisz méretről, és hogy ez mennyire befolyásolja a férfiak mindennapjait. Sokan azért érzik magukat kellemetlenül, mert azt feltételezik, hogy a nyugalmi állapotban nagy méretekkel rendelkező társaik komoly centiket vernének rájuk egy erekció során. Azonban ez a legtöbbször téves elképzelés.

 

Több kutatást is végeztek ezzel a jelenséggel kapcsolatban, mely rámutatott, hogy két fő típus különböztethető meg a hímvesszők tekintetében. Az egyik, melynek petyhüdt állapota csupán pár centiben tér el az erektálttól (a népesség körülbelül 20 százaléka sorolható ide). A másik pedig ennek szöges ellentéte, mely a nyugalmi helyzetből kizökkentve drasztikus változásokon megy keresztül az erekciós folyamat során.

Ehhez az átalakuláshoz viszont elengedhetetlen, hogy alapjáraton sokkal rövidebbnek és erélytelenebbnek tűnjön.

férfi és nemi szerve

 

5. Tévhit, hogy a makk a legfőbb örömzóna:

valójában a legérzékenyebb terület a fityma végénél, a frenulum közvetlen környékén található a kutatók szerint.

 

6. Az érszűkítő hatású dolgoktól, akár több centivel is rövidebb lehet:

ráadásul ebben nem csak a cigaretta és a túlzott alkohol fogyasztás lehet a ludas. A nagy mennyiségű kávé és az energia ital szintén ugyanezt eredményezheti. Nem beszélve arról, hogy mindezek még merevedési zavarokat is könnyedén okozhatnak.

 

7. Jobb, ha minél hamarabb védeni kezded a prosztatád:

mivel a prosztata-megnagyobbodásnak köze lehet a korai magömlés, és az impotencia hirtelen kialakulásában is.

Érdekel még a téma? Íme 9 újabb dolog a péniszről, amit lehet, hogy te sem tudtál!

Neked is megfordult már a fejedben, vajon miféle rejtélyes dolgok övezhetik a férfiak legbecsesebb testrészét?

Nos, valóban akadnak megdöbbentő tények. Lássuk, hogy mik ezek egész pontosan!

1. Előfordulhat, hogy valakinek kettő is van belőle

Egy rettenetesen ritka betegség révén, számos ember létezik a földön, aki egyszerre két hímvesszővel született. A hímtagok ilyenkor rendszerint egymás mellett, vagy felett helyezkednek el, méretük pedig egymástól eltérő lehet. Az anomália hivatalos neve a diphallia (vagy más néven: pénisz duplikáció), mely szörnyű fejlődési rendellenességeket okoz.

2. Gyakori válóok lehet

Immár a nemzetközi statisztikák is rávilágítottak, hogy bizony a kiadós, egészséges szexuális élet hiánya rettenetes következményekkel járhat. Egy amerikai felmérés szerint, több államban is az impotenciát nevezték meg a hölgyek, mint egyik leggyakoribb okot a válásra.

3. Ezt a csatát a nők nyerték – Avagy, az orgazmus időtartalma

A férfiak orgazmusa többnyire csak pár másodpercig tart, ellenben a nőkével, amely közel fél percig a teljes intenzitáson dübörög.

4. A legelső merevedés sokkal korábban történik, mint azt gondolnánk

A férfiak általában, már az anyaméhben átélik első, teljes erekciójukat, mely egymás után többször is előfordulhat. Azonban azzal kapcsolatban, hogy ez pontosan miért is történik, egyelőre még a kutatók is elbizonytalanodnak.

5. Ekkora a világ legnagyobb, ismert pénisz mérete

Mindenki kapaszkodjon meg! Picivel több, mint 3 méter. Ezen méret büszke tulajdonosa pedig nem más, mint a kék bálna.

banánok

6. Hihetetlen, hogy milyen sokszor áll fel a cerka

A férfiaknak átlagosan 10 erekciójuk következik be naponta. Azonban, ebből több mint 8 a legtöbb esetben csak éjszaka és alvás közben történik.

7. Hosszabb, mint amekkorának látszik

A pénisz teljes hossza, akár több mint másfélszer akkora is lehet, mint amit szabad szemmel látunk belőle. Ugyanis, testünk belsejében tovább folytatódik – ezzel egy úgy nevezett: bumeráng alakot formálva.

pénisz banán

8. Elképesztő, hogy mennyiszer és milyen sebességgel sül el

Egy aktuális, brit kutatás alapján arra a következtetésre jutottak, hogy a férfiak átlagosan, több mint 7000 alkalommal ejakulálnak életük során. Ebből pedig 2000 az, amit maszturbáció során érnek el. Ezen felül fény derült arra is, hogy a kilövés átlag sebessége közel 45 km/h.

9. Valóban képes lehet valaki orálisan kielégíteni magát?

Nos, a statisztikák szerint a válasz: egyértelműen igen. Ugyanis, minden négyszázadik férfi rendelkezik azokkal a hajlékonysági adottságokkal, melyek képesek lehetővé tenni ezt a folyamatot.

10. Ekkora a világ legnagyobb, ismert pénisz mérete

Mindenki kapaszkodjon meg! Picivel több, mint 3 méter. Ezen méret büszke tulajdonosa pedig nem más, mint a kék bálna.

Végezetül következzen 7 extra tény a hímvesszőről, amik minden eddiginél különösebbek

1. A cipőméretből tényleg megállapítható a pénisz hossza?

Egy Közel-keleti kutató csoport hamar a kukába dobta ezt a feltételezést, rámutatva, hogy a pénisz hosszának semmi köze a lábak méretéhez. Azonban arra az érdekes megfigyelésre jutottak, hogy összefüggésben állhat a testalkattal (főként a magassággal), a mutatóujj hosszával és az életkorral.

Méretes dákó

2. A pénisz nem tud eltörni – vagy mégis?

Bizonyára mind hallottunk már olyan férfiakról – akár személyesen, akár a médián keresztül – akiknek eltört a péniszük. Miközben tény, hogy a férfi nemi szervben nincsenek csontok. Azonban, ettől függetlenül mégis lehetséges egy ilyen kimenetelű baleset.

Méghozzá úgy, hogy ha teljesen merev állapotban a barlangos testet körülölelő, burkolatot képző membránok hirtelen megrepednek, vagy egyéb módon súlyosan károsodnak. Ez egy töréshez hasonlóan súlyos, sokkoló fájdalmakat és hosszas felépülési időt vonzhat magával.

Az esetek többségében az ilyen balesetek kiváltó oka: a hímvessző merev állapotában történő, balszerencsés esés, valamint a lovagló póz.

3. Az erektált pénisz szögállása rendkívül sokféle módon megnyilvánulhat

Az erekció – személytől függően – alapvetően bármilyen irányban megnyilvánulhat. Balra vagy jobbra, felfelé vagy lefelé – egyáltalán nincs kőbe vésve.

A tévhittel ellentétben, a pénisz csak rendkívül ritkán egyenes.

4. Az egész világra vetítve, Németországban folyik a legtöbb pénisznövelő műtéti beavatkozás

Pénisz méret

5. Meglepő statisztika a méretre vonatkozóan

A pénisznövelő beavatkozások népszerűségét támaszthatja alá az is, miszerint egy online kutatás eredményeként fény derült rá, hogy a résztvevők közel 50%-a úgy nyilatkozott: elégedetlen hímvesszője méretével.

6. Pedig a nők kifejezetten elégedettek partnerük méretével – még ha ők maguk nem is

A férfiaknak tehát tényleg nincs okuk aggodalomra: egy másik felmérés keretin belül a nők közel 86%-a állította, hogy maximálisan elégedett párja nemi szervével. Nem beszélve arról a tényről, hogy a nők hüvelye, valójában bármilyen pénisz mérethez képes igazodni. Ezért a szex tekintetében semmiképp sem szenvedhetnek hiányt a hímvessző hosszával kapcsolatban – legfeljebb csak vizuális módon.

Elégedett puszi a péniszre

7. Nem létezik fix regenerálódási idő

Sokan azt gondolják, hogy az orgazmus utáni regenerálódási időt számszerűsíteni lehet. Ám bebizonyosodott, hogy ez a legtöbb férfi esetében különböző. Van, aki azonnal képes a következő menetre, más csupán 10 perc elteltével, de akad olyan is, akinek egy egész napra van szüksége hozzá.

A szerzőről

Kapcsolódó bejegyzések

7 luxus vibrátor és szexjáték 💎

Ha visszaemlékeztek, 5-10 évvel még hallani se lehetett a médiában azt a fogalmat hogy "szexjáték", vagy hogy "vibrátor". Ez a ciki téma mára már egyre kevésbé ciki - terjed a fiatalabbak és az idősebbek körében egyaránt. Ezzel a cikkünkkel olyanoknak szeretnénk egy...

Döbbenetes! – Ezt teszi az orgazmus a testeddel

Tudományosan bizonyított tény, miszerint az orgazmus amellett, hogy egy csodálatos élményt, érzetet nyújt, mind a férfiak, mind a nők egészségére pozitív hatással van. De még is hogyan, és milyen módon fejti ki döbbenetes hatását? Utánajártunk, mely részeink hálálják...

Írj nekünk!

Kommentek

0 hozzászólás