Oldal kiválasztása

A 3 legjobb szexpóz leszbikusoknak

Bemutatunk pár fincsi szexpózt kifejezetten leszbikusoknak: Szívesen felfűtenéd párkapcsolatod labilis hangulatát? Vagy egyszerűen csak szeretnél még több örömet okozni magadnak és szerelmednek? Hiába keresed, kutatod, sehol sem találsz valódi tapasztalatokon alapuló, bevált ötleteket, melyekkel feldobhatnád leszbikus viszonyodat? Itt az alkalom. A lehetőség adott! Sajátítsd el ezt a 3 különleges pozitúrát, és garantált lesz a kivételes […]

by admin

szept 6, 2021

Bemutatunk pár fincsi szexpózt kifejezetten leszbikusoknak:

Szívesen felfűtenéd párkapcsolatod labilis hangulatát?

Vagy egyszerűen csak szeretnél még több örömet okozni magadnak és szerelmednek?

Hiába keresed, kutatod, sehol sem találsz valódi tapasztalatokon alapuló, bevált ötleteket, melyekkel feldobhatnád leszbikus viszonyodat?

Itt az alkalom. A lehetőség adott! Sajátítsd el ezt a 3 különleges pozitúrát, és garantált lesz a kivételes orgazmus!

Lerántjuk a leplet a legizgalmasabb, leszbikusok által is kedvelt pózokról

Létezik gyönyörűbb dolog, mint amikor két nő szeretkezik egymással? Kötve hiszem!

A témában elérhető információ sajnos, még is vajmi kevés. Ennek legfőbb oka pedig egyszerűen az, hogy a fősodratú média továbbra is csupán a földhözragadt nézeteket közvetíti, még napjainkban is.

Miszerint egy nő, kizárólag csak a férfiakkal szexelhet…

Ideje változtatni ezen! Ezért egy, a leszbikus, valamint biszexuális nők véleményét célzó amerikai kérdőív alapján prezentálni fogjuk, hogy melyik az a 3 legjobban bevált szexuális pozitúra, mely segítséget nyújthat a lehető legmagasabb szintű kielégülés elérésének érdekében.

Tartasz tőle, hogy nem vagy elég hajlékony? Szerencsére ez sem okozhat majd problémát.

Ugyanis a legfontosabb: hogy mindezeknél az elsőrendű figyelmet a kényelemre kell összpontosítani. A szexuális együttlét kizárólag akkor lehet csak eredményes, ha olyan pózokat alkalmaztok, melyeknél a ráhangolódás egyszerű, és felhőtlen.

Jegyezd meg: A kényelmetlenség, a diszkomfort szóba se jöhet!

A legzseniálisabb leszbikus szexpozíciók

1. Leszbikus kanál póz: A kanál egyszerű, kényelmes, és meghitt. Pihenés céljából lehet a legjobb választás, egy sportosabb pozíciót követően. A partnerek csupán lefekszenek közvetlenül egymás mögé, majd kezük, testük, és különböző szexuális játékszerek (pl. felcsatolható vibrátor) segítségével élvezhetik egymás társaságát. A pózon belüli lehetőségeknek pedig csupán a képzelet szabhat határt.

2. Térdelő póz: A partnerek térdre ereszkednek, egymás mögött elhelyezkedve. Az elülső hátradől, és hozzá simul társához amennyire csak lehetséges. A másik fél pedig hátulról előre nyúlva kedvére kényeztethet. Mindeközben a popsival dörzsölni a csiklót átkozottul jó érzés. Feltétlenül próbáljátok ki, amint alkalmatok lesz rá! Ez a pozitúra garantáltan különleges élvezeteket fog nyújtani, ami segít kitörni a szürke hétköznapokból.

3. 69: Bár a 69 egy klasszikus, kimondottan hetero párok által híressé vált pozitúra, attól még a leszbikusok repertoárjába is előkelő helyet kell hogy foglaljon. Próbáljatok menet közben váltogatni a lehetőségek között. Például forduljatok át oldalsó helyzetbe, vagy cseréljétek meg, hogy ki legyen alul és felül. Ezzel is fokozva a gyönyört, tartani a változatosságot. Ez a szó szoros értelmében véve egy észvesztő póz. Kár lenne kihagyni!

Egy kivételes leszbikus szexpóz, amely ​​észbontó, robbanásszerű orgazmushoz vezet

A rakéta: egy online kérdőív eredményei alapján a rakéta a világ legélvezetesebb leszbikus szex pózok között szerepel. Ennek ellenére mégis nagyon kevesen ismerek. Akik viszont igen, azoknak hamar a kedvencévé válik.

Hogyan is működik?

Első lépésben, az egyik fél kényelmes pozícióban a hátára fekszik. Ennél a pontnál célszerű a nyak alá egy pihe-puha párnát is helyezni, ugyanis biztosra vehető, hogy egyhamar nem fogtok felkelni. Az imént hátára fekvő fél egy tetszés szerinti vibrátorral fogja izgatni magát: de nem kell megijedni – a kör végén helycsere következik!

A másik fél most kedvese arca felé veszi az irányt. Majd úgy helyezkedik el felette – a lehető legkomfortosabb módon -, hogy csiklója közvetlenül a partnere száját érintse.

Ezt követően többféle módszer közül választhatnak a párok.

Az ülő vagy térdelő fél – aki az egyensúlya megtartása érdekében nyugodtan támaszkodhat a falnak – akár teljes mértékben passzív maradhat, és engedheti, hogy a munka jelentős részét a fekvő fél végezze el nyelve segítségével. De dönthet úgy is, hogy csípőjét ringatva, saját maga veszi kézbe az irányítást.

Utóbbi már csak azért is izgalmasabb, mert így a kedvenc tempójában és a legérzékenyebb pontjain keresztül repítheti magát az érzékek birodalmába.

Mi ennek a póznak az egyik legnagyobb előnye?

Természetesen az, hogy szinte óramű pontossággal, egyszerre érhetitek el a földrengető orgazmust.

Mellesleg! Észrevetted már, hogy a leszbikusok szexuális élete során mennyire is előtérbe kerül a klitorisz stimuláció? Talán pontosan ezért lehetséges az, amire az „Archives of Sexual Nature” folyóirat kutatása rámutatott. Miszerint a leszbikus párok lényegesen több – egész pontosan 30%-kal több – orgazmusról és sokkal kellemesebb erotikus élményekről számolnak be kapcsolataik során, mint a heteroszexuálisak.

Szex tipp leszbikusoknak: mit érdemes csinálnunk az ujjainkkal, ha szabadon vannak?

Elsőként tisztáznunk kell a legfontosabb tudni valót: mindig válasszunk a saját készségszintünkhöz leginkább megfelelő pozíciók közül. Ezáltal egyrészt elkerülhetjük, hogy csalódás érjen, másrészt egyre ügyesebbé válhatunk az adott pozitúrán belül. Ennek egyik kifizetődő eredménye pedig a sok közül, hogy kezünket másra is használhatjuk, mint a támaszkodás.

Amint elérjük ezt a szintet, ujjaink csomó, különböző felhasználási módozatai közül válogathatunk. Melyek ráadásul izgalmasnál izgalmasabbak.

Amit viszont soha nem szabad elfelejtened, hogy mindig megkérdezd partneredet, milyen tempót és erőt preferál.

Mellek: a mellbimbókkal történő általános érintkezés már önmagában is nagyon gyakori szex közben. Azonban ezt a gyakorlatot pofon egyszerű, akár mesteri szinten űzni.

Miért ne tennél hát így?

Csupán készíts be az ágy közelébe egy erotikus toll cirógatót, majd ragadd meg és alkalmazd belátás szerint szex közben. Ennek az eszköznek a segítségével a végletekig fokozhatod az izgalmakat, és még kézügyességet sem igényel a használata.

Klitorisz és perineum: biztosra vehető, hogy a klitorisz jelentőségét nem kell részletezni a nők számára. Azonban a perineum-ot még közülük is vajmi kevesen ismerik. Ez az apró, idegvégződésekkel tele szőtt, érzékeny bőrfelület a hüvely és végbélnyílás között tapintható ki (körülbelül félúton).

Hüvely és ánusz: köztudott, hogy a végbélnyílásba vagy a hüvelybe megannyi, különböző dolog felhasználásával behatolhatunk.

Pont az ujjaink képzenének ez alól kivételt?

Finoman tapogathatod, masszírozhatod, simogathatod, de akár sokkal elrugaszkodottabb dolgokat is nyugodtan megkísérelhetsz. Például az öklözésről hallottál már?

Bónusz tippjeink – Hogy garantáltan felejthetetlenné váljanak az éjszakák!

A kedvenc pózotokhoz illő szexuális játékszerek alkalmazása: Amint sikerült ügyesen begyakorolni a fentebb említett pózokat, és úgy érzitek, már szinte a mesterei vagytok a lepedőnek, akkor ideje még eggyel emelni a szintet. Vessetek be különböző szexuális játékokat, melyeket kreatívan kombinálhattok a kedvenc pózaitokkal.

Organikus vaginaszűkítő, és stimuláló krémek: Használjatok különböző, hőérzet növelő, és szűkítő krémeket, géleket, síkosítókat a nemi szerven, valamint a legfőbb erogén zónákon egy erotikus masszázs keretein belül. Az élmény egyszerűen elképesztő lesz!

A zenék eufórikus ereje: Amennyiben még nem próbáltátok, itt az idő, hogy kedvenc zenéitek kíséretében essetek egymásnak. Így a megalapozott hangulat mellett, az orgazmus általában jobban elnyúlik, és hosszabbnak érzékelhető.

A szerzőről

Kapcsolódó bejegyzések

7 luxus vibrátor és szexjáték 💎

Ha visszaemlékeztek, 5-10 évvel még hallani se lehetett a médiában azt a fogalmat hogy "szexjáték", vagy hogy "vibrátor". Ez a ciki téma mára már egyre kevésbé ciki - terjed a fiatalabbak és az idősebbek körében egyaránt. Ezzel a cikkünkkel olyanoknak szeretnénk egy...

Döbbenetes! – Ezt teszi az orgazmus a testeddel

Tudományosan bizonyított tény, miszerint az orgazmus amellett, hogy egy csodálatos élményt, érzetet nyújt, mind a férfiak, mind a nők egészségére pozitív hatással van. De még is hogyan, és milyen módon fejti ki döbbenetes hatását? Utánajártunk, mely részeink hálálják...

Írj nekünk!

Kommentek

0 hozzászólás