A 3 legjobb szexpóz leszbikusoknak

Bemutatunk pár fincsi szexpózt kifejezetten leszbikusoknak:

Szívesen felfűtenéd párkapcsolatod labilis hangulatát?

Vagy egyszerűen csak szeretnél még több örömet okozni magadnak és szerelmednek?

Hiába keresed, kutatod, sehol sem találsz valódi tapasztalatokon alapuló, bevált ötleteket, melyekkel feldobhatnád leszbikus viszonyodat?

Itt az alkalom. A lehetőség adott! Sajátítsd el ezt a 3 különleges pozitúrát, és garantált lesz a kivételes orgazmus!

Lerántjuk a leplet a legizgalmasabb, leszbikusok által is kedvelt pózokról

Létezik gyönyörűbb dolog, mint amikor két nő szeretkezik egymással? Kötve hiszem!

A témában elérhető információ sajnos, még is vajmi kevés. Ennek legfőbb oka pedig egyszerűen az, hogy a fősodratú média továbbra is csupán a földhözragadt nézeteket közvetíti, még napjainkban is.

Miszerint egy nő, kizárólag csak a férfiakkal szexelhet…

Ideje változtatni ezen! Ezért egy, a leszbikus, valamint biszexuális nők véleményét célzó amerikai kérdőív alapján prezentálni fogjuk, hogy melyik az a 3 legjobban bevált szexuális pozitúra, mely segítséget nyújthat a lehető legmagasabb szintű kielégülés elérésének érdekében.

Tartasz tőle, hogy nem vagy elég hajlékony? Szerencsére ez sem okozhat majd problémát.

Ugyanis a legfontosabb: hogy mindezeknél az elsőrendű figyelmet a kényelemre kell összpontosítani. A szexuális együttlét kizárólag akkor lehet csak eredményes, ha olyan pózokat alkalmaztok, melyeknél a ráhangolódás egyszerű, és felhőtlen.

Jegyezd meg: A kényelmetlenség, a diszkomfort szóba se jöhet!

A legzseniálisabb leszbikus szexpozíciók

1. Leszbikus kanál póz: A kanál egyszerű, kényelmes, és meghitt. Pihenés céljából lehet a legjobb választás, egy sportosabb pozíciót követően. A partnerek csupán lefekszenek közvetlenül egymás mögé, majd kezük, testük, és különböző szexuális játékszerek (pl. felcsatolható vibrátor) segítségével élvezhetik egymás társaságát. A pózon belüli lehetőségeknek pedig csupán a képzelet szabhat határt.

2. Térdelő póz: A partnerek térdre ereszkednek, egymás mögött elhelyezkedve. Az elülső hátradől, és hozzá simul társához amennyire csak lehetséges. A másik fél pedig hátulról előre nyúlva kedvére kényeztethet. Mindeközben a popsival dörzsölni a csiklót átkozottul jó érzés. Feltétlenül próbáljátok ki, amint alkalmatok lesz rá! Ez a pozitúra garantáltan különleges élvezeteket fog nyújtani, ami segít kitörni a szürke hétköznapokból.

3. 69: Bár a 69 egy klasszikus, kimondottan hetero párok által híressé vált pozitúra, attól még a leszbikusok repertoárjába is előkelő helyet kell hogy foglaljon. Próbáljatok menet közben váltogatni a lehetőségek között. Például forduljatok át oldalsó helyzetbe, vagy cseréljétek meg, hogy ki legyen alul és felül. Ezzel is fokozva a gyönyört, tartani a változatosságot. Ez a szó szoros értelmében véve egy észvesztő póz. Kár lenne kihagyni!

Bónusz tippjeink – Hogy garantáltan felejthetetlenné váljanak az éjszakák!

A kedvenc pózotokhoz illő szexuális játékszerek alkalmazása: Amint sikerült ügyesen begyakorolni a fentebb említett pózokat, és úgy érzitek, már szinte a mesterei vagytok a lepedőnek, akkor ideje még eggyel emelni a szintet. Vessetek be különböző szexuális játékokat, melyeket kreatívan kombinálhattok a kedvenc pózaitokkal.

Organikus vaginaszűkítő, és stimuláló krémek: Használjatok különböző, hőérzet növelő, és szűkítő krémeket, géleket, síkosítókat a nemi szerven, valamint a legfőbb erogén zónákon egy erotikus masszázs keretein belül. Az élmény egyszerűen elképesztő lesz!

A zenék eufórikus ereje: Amennyiben még nem próbáltátok, itt az idő, hogy kedvenc zenéitek kíséretében essetek egymásnak. Így a megalapozott hangulat mellett, az orgazmus általában jobban elnyúlik, és hosszabbnak érzékelhető.