Oldal kiválasztása

A leggyakoribb hibák: 3 fő ok amiért megcsal a párod!

Neked is szembe kellet már nézned a megcsalás szörnyűségeivel? A mai napig nem tudod, hogy miért ment félre a kapcsolatod? Nem kell tovább bizonytalanságban élned!   Az alábbi cikkben ismertetjük a három leggyakoribb okot, amiért valaki a megcsalásra szánja el magát. Ezek tudatában, már könnyedén javíthatsz hiányosságaidon. A megcsalással járó fájdalmak Alapvetően – a mi […]

by admin

szept 6, 2021

Neked is szembe kellet már nézned a megcsalás szörnyűségeivel? A mai napig nem tudod, hogy miért ment félre a kapcsolatod? Nem kell tovább bizonytalanságban élned!

 

Az alábbi cikkben ismertetjük a három leggyakoribb okot, amiért valaki a megcsalásra szánja el magát. Ezek tudatában, már könnyedén javíthatsz hiányosságaidon.

A megcsalással járó fájdalmak

Alapvetően – a mi kultúránkban – az emberek monogám életvitelre rendezkedtek be, ezért is okoz hatalmas fájdalmakat, ha kiderül, hogy a párunk megcsalt minket. Az ilyen esetekben, első sorban természetes azokat okoljuk, aki elkövették a hibát. Azonban, ha jobban belegondolunk a helyzetbe, akkor ennek is, mint olyan sok mindennek két oldala van. Hiszen, ha nem működik jól a kapcsolat – csak sajnos nem merjük ezt bevallani magunknak- könnyen a félrelépésig fajulhatnak a dolgok. A három főbb ok közé a hálószobai problémákat, a részegséget, valamint a lelki elhanyagolást sorolhatjuk. De lássuk, miért is!

 

1. ok, a hálószobai hiányosságok

Az egyik leggyakoribb félrelépéshez vezető ok az, ha a párkapcsolatban az egyik fél nem kapja meg azt, amit az ágyban szeretne. Ilyenkor nagyon nehéz igazságot tenni, ugyanis gyakran fordul elő, hogy párunk nem képes teljesíteni azt, amit szeretnénk. Gyakran előfordul, hogy az a bizonyos szikra, valamint a szerelem is megvan, viszont az ágyban mégsem klappolnak a dolgok. Erre egyetlen megoldás – a szexuális önfejlesztés mellett – a nyitott kapcsolat lehet, azonban ezt nem tudja mindenki a helyén kezelni, és a megfelelő módon feldolgozni.

Csalódott hölgy az ágyban

2. ok, az érzelmeken alapuló elhanyagolás

Ez már egy sokkal „veszélyesebb” dolog, mint az egészséges nemi élet hiánya. Hiszen, itt már érzelmeken alapuló okról van szó. Ha nem töltünk elég minőségi időt együtt a párunkkal, akkor gyakran a teljes kiábrándultság pillanata léphet fel. Ezalatt nem azt kell érteni, hogy együtt alszunk, illetve elvégezzük közösen a napi rutin feladatokat. Sokkal fontosabbak a jó beszélgetések, kirándulások, és a többi hasonló program. Ezek hiányában jogosan érezhetjük úgy, hogy valaki olyanhoz kell fordulnunk, akitől majd megkaphatjuk. Ugyanis elkerülhetetlenül muszáj betölteni az űrt. Lelkünk minden pillanatban erre ösztönöz minket. Természetesen, ha az nélkül lépünk le, hogy jeleznénk a problémát párunknak, mi is ugyanúgy hibássá válunk, mint Ő.

 

3. ok, a részegség állapota

A harmadik leggyakoribb félrelépést az alkohol, és az azzal járó részegség okozza, akár otthon, akár a szórakozóhelyeken. Nem számít kifogásnak az a jól ismert mondat: De hát szeretlek, csak részeg voltam! Ugyanis az alkohol is egyfajta tudatmódosító szernek számít, aminek töménytelen fogyasztása esetén feloldja bennünk a gátlásokat. A kifogás pedig azért helytelen, mert az alkohol hatására csupán azokat a dolgokat kezdjük mondani és tenni, amik a tudatalattinkban már régóta motoszkálnak – csupán a józan eszünk visszatartja őket. Tehát ilyen értelemben a részegen való megcsalás is egyfajta tudatos döntésnek számít, amire természetesen nincsen bocsánat.

 

Hogyan ismerjük fel a megcsalást? – ezek a legszembetűnőbb jelei

Ha valaki csupán egyetlen egyszer lép félre, azt nehéz bizonyítani, általában csak akkor tudja meg a párunk, ha bevalljuk neki. Azonban a huzamosabb ideig tartó viszonyoknak bizony vannak olyan jelei, amik roppant szembetűnőek.

  • Árulkodó, ha párunk nem hagyja szabadon a mobilját. Sőt, még az olyan helyekre is magával viszi, ahova korábban nem szokta.
  • Gyanús lehet az is, amennyiben már több hete késő estig kell bent maradnia a munkahelyén, így még vacsorára sem ér haza.
  • Ami pedig a legárulkodóbb jel: az ágyban történő teljesítés teljes hiánya.

Ezekben az esetekben tehát jó, ha elkezdünk egy kicsit kutakodni, esetleg kérdőre vonni párunkat.

A szerzőről

Kapcsolódó bejegyzések

Hogyan fokozd a teherbeesés valószínűségét?
Hogyan fokozd a teherbeesés valószínűségét?

Ebben a cikkben részletesen utánajárunk a teherbeesés valószínűségének fokozására irányuló lehetőségeknek. Milyen tényezők befolyásolják általánosságban a teherbeesést? Van néhány olyan általános tényező, amely nagymértékben befolyásolja a teherbeesés valószínűségét,...

Mit kell tudni a fogamzásgátló tablettáról? Ezekre jobb ha figyelsz!
Mit kell tudni a fogamzásgátló tablettáról? Ezekre jobb ha figyelsz!

Szeretnéd elkerülni a nem kívánt terhességet, de nehezen jutsz döntésre, hogy melyik formáját alkalmazd a fogamzásgátlásnak? Had segítsünk egy kicsit! Terítéken a tablettás verzió, valamint annak különböző válfajai. Vajon mik a leglényegesebb különbségek? Mik lehetnek...

Mikor érdemes szexterápiára menned? Ezek lehetnek az intő jelek!
Mikor érdemes szexterápiára menned? Ezek lehetnek az intő jelek!

Szeretnéd végre megérteni mélyről jövő, kínosnak tűnő vágyaidat? Esetleg más jellegű problémák állnak a háttérben? Korai magömléssel, netán impotenciával küzdesz? Vagy pont ellenkezőleg, bármennyire is igyekszel, egyszerűen képtelen vagy eljutni a csúcsra? Egyáltalán...

Írj nekünk!

Kommentek

0 hozzászólás