Oldal kiválasztása

A legjobb szextippek: nőknek pasiktól

Kíváncsi vagy rá, mit szeretnének valójában a férfiak? Hogy mi járhat igazából a fejükben, amikor hancúrozásra kerül sor? Engedd meg, hogy segítsünk fényt deríteni, erre a bonyolult kérdésre. Most bemutatjuk Neked, a szexuális istennővé válás áttekinthető útját. Következzen, pár kulcsfontosságú szex tipp a nők számára – egyenesen a pasiktól. Fogadd meg ezeket az egyszerű tanácsokat, […]

by admin

szept 6, 2021

Kíváncsi vagy rá, mit szeretnének valójában a férfiak? Hogy mi járhat igazából a fejükben, amikor hancúrozásra kerül sor?

Engedd meg, hogy segítsünk fényt deríteni, erre a bonyolult kérdésre. Most bemutatjuk Neked, a szexuális istennővé válás áttekinthető útját.

Következzen, pár kulcsfontosságú szex tipp a nők számára – egyenesen a pasiktól. Fogadd meg ezeket az egyszerű tanácsokat, és sokkal jobb leszel az ágyban, mint valaha!

Mutasd ki: az újdonságok kipróbálására irányuló nyitottságot

Válj minél vadabbá, és próbálj meg néha te kezdeményezni. A tévhitekkel ellentétben, a férfiak többsége, egyáltalán nem annyira magabiztos és gátlástalan az ágyban, mint azt sokan gondolnák. Ellenben, ha azt látják rajtad, hogy te az vagy, akkor hirtelen a saját önbizalmuk is meghökkentő mértékben emelkedik majd.

Jó ötlet lehet, ha bátorítod partneredet a különböző szexuális játékok kipróbálására (melyek egyébként is rendkívül szórakoztatóak). Ugyanis ez az esetek túlnyomó részében mindig ott motoszkál a pasik piszkos fantáziájában.

Szintén eredményes lehet, ha néha egy közös pornó film nézéssel hangolódtok egymásra. Nem sok dolog van, ami ennél hatásosabban tudná beindítani a fiúk képzelőerejét.

Kirívó ruha keblekkel

Kommunikálj szex közben

A srácok elképesztően imádják, ha egy nő hangos szeretkezés közben. A kommunikáció viszont több okból kifolyólag is fontos számukra. A Szürke 50 árnyalata című, közkedvelt filmmel ellentétben, a férfiak nem agresszív és uralkodó magatartást szeretnének magukra ölteni szex közben. A pasik valójában azt akarják, hogy partnerük mondja meg mit, és mikor tegyenek az ágyban. Viszont, ehhez elengedhetetlen az aktus közbeni beszéd. Döbbenetes mértékben képes felcsigázni őket, ha úgy érzik kielégítik vágyaidat. Ebből pedig, még akár te is sokat profitálhatsz.

Próbálj minél több erogén zónát izgatni az elő és utójáték, illetve az aktus alatt

Az előjátékon nem kell sokat rugózni: a férfiak egyértelmű kedvence, az orális szex. Több véleménykutatás is rávilágított, hogy ezt élvezik a leginkább. Tehát, kár is lenne vitatni.

 

kiterült szemrevaló hölgy

De mire figyelj igazán?

A hímvessző több, kisebb-nagyobb erogén zónából tevődik össze, melyek között akadnak extra érzékeny pontok is. Ilyen például a makk (glans penis), ahol a létező legtöbb idegvégződés találkozik. Így ezt a területet lehetne a leginkább, a női csiklóhoz (clitoris) hasonlítani. Persze, a herék szintén hihetetlenül könnyedén ingerelhetőek. A legfontosabb pedig velük szemben a lehető legnagyobb gyengédség. Igyekezz lágyan, de minél többször stimulálni őket.

Az aktus közben: a megfelelő szex pózok esetén a fülek, a nyak fül alatti területe, a csukló belső része, továbbá a fenék lehet a tökéletes célpontod.

Az utójáték tekintetében a legjobb módszer: egy kiadós masszázs. Bár társuk előtt kevésbé hangoztatják a férfiak ezen igényüket, valójában egyenesen megőrülnek érte. A talpaktól egészen a fejbőrig, minden egyes millimétert élvezni fognak.

Hozd fel gyakrabban a közös szexet, mint beszédtémát

Szinte minden férfi imádja, ha megdicsérik, vagy legalábbis jutalmazzák pár kedves szóval. Ez megdöbbentően pozitív hatást gyakorolhat a mindennapi teljesítményükre. Többek között, ezért is fontos, hogy minél gyakrabban beszéljünk az együttlétről – egyszerűen csak értékelve azt. Egy közösen elszürcsölt reggeli kávé, például tökéletes alkalom arra, hogy elmond párodnak mennyire jól érezted magadat az éjszakai romantikázás során. Kitérhetsz arra is, miket próbálnál ki szívesen legközelebb, vagy egyszerűen csak mi az, amit nagyon hiányoltál a repertoárból.

A szerzőről

Kapcsolódó bejegyzések

7 luxus vibrátor és szexjáték 💎

Ha visszaemlékeztek, 5-10 évvel még hallani se lehetett a médiában azt a fogalmat hogy "szexjáték", vagy hogy "vibrátor". Ez a ciki téma mára már egyre kevésbé ciki - terjed a fiatalabbak és az idősebbek körében egyaránt. Ezzel a cikkünkkel olyanoknak szeretnénk egy...

Pár év, és ellepnek minket a szexrobotok?

Pár év, és ellepnek minket a szexrobotok? Tudtad, hogy egy nagy presztízsű nemzetközi cég, már kifejezetten magas színvonalon tervezi, és gyártja a szex robotokat, fő koncepciójuk pedig a leghíresebb pornó sztárok lemodellezése, mint például Asa Akira, vagy Tori...

A 3 legjobb szexpóz leszbikusoknak

Bemutatunk pár fincsi szexpózt kifejezetten leszbikusoknak: Szívesen felfűtenéd párkapcsolatod labilis hangulatát? Vagy egyszerűen csak szeretnél még több örömet okozni magadnak és szerelmednek? Hiába keresed, kutatod, sehol sem találsz valódi tapasztalatokon alapuló,...

Írj nekünk!

Kommentek

0 hozzászólás