Oldal kiválasztása

A legkézenfekvőbb Valentin napi ajándékötletek

Imádod a Valentin napot, azonban mindig macerás kitalálni, hogy mit vegyél a párodnak ajándékba? Ebben az esetben a legjobb helyen jár! Az alábbi cikkben részletesen be fogunk mutatni pár, egyedi ötletet, amivel meglepheted szerettedet. Tényleg fontos a Valentin nap? Mit is ünneplünk ilyenkor? Magyarországon eredetileg Bálint napja február 14-e, azonban nem innen ered a tradíció. […]

by admin

szept 6, 2021

Imádod a Valentin napot, azonban mindig macerás kitalálni, hogy mit vegyél a párodnak ajándékba?

Ebben az esetben a legjobb helyen jár!

Az alábbi cikkben részletesen be fogunk mutatni pár, egyedi ötletet, amivel meglepheted szerettedet.

Tényleg fontos a Valentin nap? Mit is ünneplünk ilyenkor?

Magyarországon eredetileg Bálint napja február 14-e, azonban nem innen ered a tradíció. Szent Bálint elsősorban a szerelmesek, a lelki betegek, valamint az epilepsziások védőszentje.

Csupán a 20. század elején kezdett kibontakozni a Valentin napi hagyomány, eleinte az amerikai területeken, később pedig világszerte.

Sokan gondolják úgy, hogy a Valentin nap csak egy gazdasági kreáció, és kizárólag azért találták ki, hogy több pénzt költsenek el az emberek. Azonban nem mindenki közelíti meg ilyen drasztikusan és szélsőségesen a február 14-ei mézes-mázas napot.

Vannak, akik szívesen kedveskednek szerelmüknek egy kis ajándékkal.

Szerelmesek csókolózva bicikliznek

 

Milyen értékű ajándékokban érdemes gondolkodni?

Nyilván minden háztartásban más és más szokások uralkodnak, mind az életvitel, mind pedig az ajándékozás terén. Természetesen ez igaz a Valentin napra is, hiszen nem mindenki szokta ünnepelni.

Aki nem biztos a dolgában, az inkább egyeztesse le párjával, hogy idén vegyenek-e egymásnak valamit, és ha igen, akkor mégis milyen értékben. Persze aki kínosnak érzi a kérdést, az próbálja úgy elképzelni a dolgot, mint egy szülinapi ajándékot, ami általában nem túl nagy, de nem is kicsi.

A kézzel készített, kreatív ajándékok valentin napra

A legtöbben szeretik az apró kézzel készített ajándékokat, hiszen abban benne van az emberek lelke, és szeretete egyaránt. Emellett persze kiemelhetjük azt a funkciót is, hogy rendkívül olcsó.

Persze, ehhez nagy fokú kreativitásra, és ötletességre van szükség, hiszen az ilyen ajándékokat nem egyszerű kitalálni, ahogy megvalósítani sem.

1. A kuponok

Ez az ötlet már kicsit elcsépeltnek hangzik, azonban nagyon aranyos tud lenni. Arra kell figyelnünk, hogy ez csupán egyetlen egyszer lehet jó ajándék, utána már unalmassá válik.

Az ajándék lényege, hogy kicsi kuponokat gyártunk a szerelmünknek, amelyeket majd fel tud használni.

Lehet ez masszás, vagy a kedvenc ételének elkészítése, de akár gondolhatunk ennél egy kicsit szexibb dologra is.

2. Házi készítésű bonbonok

Akik otthonosan mozognak a konyhában, egyből izgalmasabbá tehetik a szokásos Valentin napi ajándékozást.

Általában virágot, és csokit szoktak adni ilyenkor, azonban aki ezt saját maga készíti el, biztos, hogy nagyobb örömöt vált majd ki. Ha pedig, még ennél is kreatívabbak vagyunk, akkor külön bonbonos dobozkát is készíthetünk, amire remekül illik egy romantikus, közös kép.

Szerelem

 

Mit adjunk, ha nem akarunk túl sokat költeni?

Ha nem szeretnénk, hogy a fizetésünk nagy része rámenjen a Valentin napra, akkor érdemes a fentebb említett apróságoknál maradni – már csak azok személyessége miatt is.

Egyéb esetben, remek ötlet lehet az ékszer, hiszen abból egy nőnek sosem elég, sőt a férfiak is módfelett tudnak örülni egy karkötőnek, esetleg órának.

Természetesen a közös vacsora, vagy akár egy színház jegy is magasan viszi a prímet, hiszen rendkívül romantikus időtöltés lehet együtt.

A legtöbb pár pedig nem ad semmit egymásnak a jelképes ajándékokon kívül, hanem inkább együtt találnak ki egy közös kis wellness hétvégét. Azonban, erre jobb időben felkészülni, hiszen számítani lehet majd arra, hogy a nagy Valentin napi akciók miatt tele lesznek a szállodák és wellness központok.

A szerzőről

Kapcsolódó bejegyzések

Hogyan fokozd a teherbeesés valószínűségét?
Hogyan fokozd a teherbeesés valószínűségét?

Ebben a cikkben részletesen utánajárunk a teherbeesés valószínűségének fokozására irányuló lehetőségeknek. Milyen tényezők befolyásolják általánosságban a teherbeesést? Van néhány olyan általános tényező, amely nagymértékben befolyásolja a teherbeesés valószínűségét,...

Mit kell tudni a fogamzásgátló tablettáról? Ezekre jobb ha figyelsz!
Mit kell tudni a fogamzásgátló tablettáról? Ezekre jobb ha figyelsz!

Szeretnéd elkerülni a nem kívánt terhességet, de nehezen jutsz döntésre, hogy melyik formáját alkalmazd a fogamzásgátlásnak? Had segítsünk egy kicsit! Terítéken a tablettás verzió, valamint annak különböző válfajai. Vajon mik a leglényegesebb különbségek? Mik lehetnek...

Mikor érdemes szexterápiára menned? Ezek lehetnek az intő jelek!
Mikor érdemes szexterápiára menned? Ezek lehetnek az intő jelek!

Szeretnéd végre megérteni mélyről jövő, kínosnak tűnő vágyaidat? Esetleg más jellegű problémák állnak a háttérben? Korai magömléssel, netán impotenciával küzdesz? Vagy pont ellenkezőleg, bármennyire is igyekszel, egyszerűen képtelen vagy eljutni a csúcsra? Egyáltalán...

Írj nekünk!

Kommentek

0 hozzászólás