A legnehezebb szexpózok: csak haladóknak!

A szex egy varázslatos dolog, de ha mindig ugyanazt csinálod, hamar ellaposodik és unalmassá válhat. Ugye nem szeretnéd, hogy ez megtörténjen?

Ez esetben, viszont tenned kell ellene. Ennek legegyszerűbb módja pedig az, ha minél több, szórakoztató dolgot próbálsz ki, vagy fokozatosan egyre nehezebb kihívások elé állítod magad.

Így folyamatosan áramolhatnak majd feléd a friss, és vadító szexuális élmények.

 

Cikkünkben, most a világ legnehezebben kivitelezhető szexpózait fogjuk bemutatni.

 

Vajon megtudnád őket csinálni?

Mit nyerhetünk a haladó pozitúrák elsajátításával?

Még is ki ne akarná megtapasztalni a legőrültebb, akrobatikus szex pozíciókat?

A legnehezebb szexpózokban való jártasság nagyban növelheti az egyén önbizalmát, kisugárzását, ezáltal aktívabban létesít új kapcsolatokat, bátran veti bele magát a legmerészebb szexuális kalandokba.

A most következő pozitúrák többsége – bár extrém sérülés veszélyes lehet – nagyban fokozza az erőnlétedet, rugalmasságodat, és ami talán a legfontosabb: az imázsodat a partnerek szemében.

Vesd be ezeket a ritka, eszelős testhelyzeteket egy olyan orgazmusért cserébe, melyet még soha életedben nem tapasztaltál.

Következzenek a legkeményebb szexuális testtartások.

A világ egyik legnehezebb szexpóza: a lótuszvirág

Először, a férfi lótuszülésbe helyezi magát, majd partnere beül lábai közé. Ezután, a nő társa vállaira helyezi lábait, combjait pedig a közvetlenül a férfi mellkasához nyomja, aki kezeivel rásegíthet a minél szorosabb összekapcsolódásra. A hölgy szintén segíthet ebben: kezeit érdemes párja nyaka, vagy feje köré fonnia. Az utolsó lépés pedig nem más, mint a féktelen csókolózás beindítása.

A látvány és az élmény egyaránt lebilincselő lesz – feltéve, hogy sikerül!

Superwoman – Ezt muszáj kipróbálnotok

Ez esetben nem a férfi, hanem sokkal inkább a hölgy feladata lesz, hogy elkápráztassa szerelmét.

Kezdetben, feküdjön hátra, majd emelje a feje fölé lábait. Ehhez könyökét alá kell támasztania, csípőjét pedig megtartania kezei segítségével – mint ha egy talajgyakorlatot végezne. A férfi a nő hüvelye fölé áll, képletesen “ráülve” – picit berogyasztva lábait, hogy kényelmes legyen – és a behatolás során kezeivel rásegít a lábak előrenyomásában. Ehhez a legcélravezetőbb, partnere combjára helyezni a nyomást, mely egy produktív erogén zóna is egyben.

Ez egy rendkívül hatékony A és G-pont stimuláló pozíció, így mindenképp érdemes adnod neki egy esélyt a jövőben.

 

Egy isteni szexpóz, egyenesen az istenektől:

Az Apollo névre hallgató testhelyzetről úgy tartják, maga a görög istenség, Apollón hagyta az emberiségre (akit többek között a zene és a tánc istene is egyben).

Mitől olyan kiemelkedően nehéz ez az álló helyzetben végezendő pozitúra?

Első sorban azért, mert kimagasló fizikai erőt követel meg a férfiaktól, továbbá, átlagon felüli hajlékonyságot a nőktől.

Kivitelezése során a férfi felemeli a hölgyet. Ez idő alatt az Ő feladata, lábait mihamarább a partnere nyakába tenni, aki eközben a fenekénél tartja őt tenyereivel. Ezt követően, a nő egyaránt kapaszkodhat párja vállaiba, vagy egyik kezével finoman foghatja a tarkója feletti területet.

Az aktív szemkontaktus tartására, valamint a forró és szenvedélyes csókolozásra pedig, mindvégig fennáll a lehetőség.