Oldal kiválasztása

A meztelen nő misztikuma – miért szeretjük annyira?

Miért vannak odáig a férfiak a meztelen női testért? A legtöbb esetben egy férfi számára a meztelen nő látványa jelképezi a mindenséget. Értékesebb lehet a méregdrága, imádott szivarunknál, sőt még kedvenc italunknál is. Ha előttünk egy szexi, formás nő áll – aki ledobta a ruháit – szinte képtelenség, hogy levegyük róla a szemünket, bármennyire is […]

by admin

szept 6, 2021

Miért vannak odáig a férfiak a meztelen női testért? A legtöbb esetben egy férfi számára a meztelen nő látványa jelképezi a mindenséget. Értékesebb lehet a méregdrága, imádott szivarunknál, sőt még kedvenc italunknál is.

Ha előttünk egy szexi, formás nő áll – aki ledobta a ruháit – szinte képtelenség, hogy levegyük róla a szemünket, bármennyire is szeretnénk. De mégis miért lehet ez?

meztelen nő

1. A szabadság érzetét kelti

Növelheti szabadságérzetünket a meztelen nők bámulása? Nos, ez elsőre furcsán hangozhat, de igen. Nem véletlen, hogy sokan a párkapcsolatuk ellenére is aktívan néznek pornót, vagy tekintik meg az utcán mások, formás fenekét.

Ezek elkerülhetetlen, automatikus beidegződések, melyek enyhítik a stresszt, örömöt szereznek, és elősegítik, hogy felszabadultabban, optimálisabban éljük a mindennapokat.

hölgy meztelen

2. Evolúciós előnyök

Nem sok mindent tehetünk a meztelen nők iránti csodálatunk ellen (ezt párunknak is meg kell értenie), hiszen így lettünk megteremtve. Sokan úgy gondolják, hogy ez egyszerűen csak a létfenntartásunkat szolgálja, még mások szerint magasztosabb célokat is szolgál.

Egy azonban biztos: minél szebb, vonzóbb egy meztelen női test, annál inkább azt érezhetjük, hogy életerős és egészséges az adott személy. Tudat alatt tehát evolúciós előnyöket remélünk tőle. Például a nagy mellek tökéletesek lehetnek arra, hogy táplálják gyermekeinket. A széles csípő alapján pedig feltételezhető, hogy egyszerűbb és problémáktól mentes lesz a szülés.

Ahhoz pedig, hogy egy férfi a gyermekei számára legmegfelelőbb adottságokkal rendelkező nőre bukkanjon, kénytelen volt folyamatosan felmérni mindenkit, aki szembe jött vele.

3. A női test egy természeti csali, hogy a férfiak a horogra akadjanak

A már említett létfenntartás nem csupán a férfiak számára fontos. A nők is gyermekeket szeretnének, hogy génjeiket tovább adhassák és kiélhessék anyai ösztöneiket. Ehhez azonban férfira van szükségük. A férfiak figyelmét pedig fel kell tudniuk kelteni annak érdekében, hogy észrevegyék őket.

Ehhez a leghatékonyabb módszer pedig kétség kívül a testük.

meztelen popsi

4. Az emberek szexuális lények

Végezetül, mindannyian vágyakozunk a másik iránt, csak egyesek jobban, még mások kevésbé képesek önuralmat gyakorolni. Viszont nincs ebben semmi meglepő, hiszen az emberi test egyszerűen gyönyörű.

Teljesen természetes, hogy csodálatot, vágyat és izgalmakat vált ki a férfiakból, ha egy nőt pillantanak meg. Ha tetszik, ha nem, így működik az emberi agy, és ez senkinek sem róható fel.

A szerzőről

Kapcsolódó bejegyzések

7 luxus vibrátor és szexjáték 💎

Ha visszaemlékeztek, 5-10 évvel még hallani se lehetett a médiában azt a fogalmat hogy "szexjáték", vagy hogy "vibrátor". Ez a ciki téma mára már egyre kevésbé ciki - terjed a fiatalabbak és az idősebbek körében egyaránt. Ezzel a cikkünkkel olyanoknak szeretnénk egy...

6 kivételes tipp, ami végletekig fokozza a szexuális kisugárzásodat

Szeretnéd átélni, hogy milyen érzés is az, amikor minden mély, tüzes pillantás kizárólag csak rád vetül? Örülnél, ha szexuális ragyogásodba egyszerűen bele fulladnának a tekintetek, és le se bírnád rázni magadról a lányokat? Hisz ez csak természetes. Melyik férfi ne...

Kondom=100% biztonság? 11 tény, amit nem tudtál a gumikról!

Gyakran hallhatjuk: Az óvszer használata közel 100%-kos védelmet garantál azok számára, akik ezen védekezési módszer mellett teszik le a voksukat. De vajon, ismered azt a meghökkentő, abszolút hiteles statisztikát, miszerint 1000, óvszerrel védekező ember közül...

Írj nekünk!

Kommentek

0 hozzászólás