Oldal kiválasztása

A vibrátor használata – Kezelési útmutató kezdőknek

A legtöbb nő életében eljön az alkalom, amikor úgy érzi, szüksége van egy izgalmas segédeszközre. Egy hűséges társra, aki mindig és minden körülmények között mellette áll – bevetésre készen. Ezt a személyt testesítheti meg egy olyan szex játék, mint a vibrátor. De hogyan alkalmazzuk? Egy sokrétűen felhasználható vibrátor számos előnnyel kecsegteti tulajdonosát Mégis Ki ne […]

by admin

szept 6, 2021

A legtöbb nő életében eljön az alkalom, amikor úgy érzi, szüksége van egy izgalmas segédeszközre. Egy hűséges társra, aki mindig és minden körülmények között mellette áll – bevetésre készen.

Ezt a személyt testesítheti meg egy olyan szex játék, mint a vibrátor. De hogyan alkalmazzuk?

Egy sokrétűen felhasználható vibrátor számos előnnyel kecsegteti tulajdonosát

Mégis Ki ne szeretne kipróbálni egy olyan – pillanatok alatt a mennybe repítő – kütyüt, mint a vibrátor? Azonban, az erotikus játékszerek nem csupán az önálló használat esetén nyújthatnak kielégülést.

Egy szexuális kaland során bevetve, képesek lehetnek tovább fokozni a hangulatot, majd egy elképesztően hatalmas erejű, páratlan orgazmusban részesíteni a feleket. 

Multifunkcionalitásuk tehát megkérdőjelezhetetlen. Ebből kifolyólag sosem árthat, ha lapul otthon a fiókban pár kedvenc, minőségi darab, melyek alkalmazásában profi vagy.

Most pedig lássuk, hogyan kell használni a vibrátort.

vibrátor és bugyi

Először használsz vibrátort? Ezekre feltétlenül ügyelned kell!

Nem meglepő, hogy páran zavarba jönnek, amikor először fognak a kezükbe egy ilyen szerkezetet. Ugyanis a vibrátor, bár elsőre egy – magától értetődően működű – rendkívül könnyen kezelhető játéknak tűnik, egyáltalán nem az. 

Az egyszerű maszturbálást, illetve magát az ujjazást is egy hosszadalmas folyamat tökéletesíteni (egyik cikkünkben szándékosan ezeket a műveleteket, technikákat taglaljuk). Nos, miért lenne ez másképp a vibrátor esetén?

vibrátor elemekkel

1. Térképezd fel vibrátorod sajátosságait

Minden termék más és más. Rendszerint eltérő paraméterek és szerkezeti felépítés jellemzi őket. Nem beszélve a különböző funkciókról, melyekből napról napra egyre több létezik az egyre modernebb fejlesztéseknek köszönhetően.

Olvasd el alaposan a termékhez csatolt használati útmutatót. Ezt rendszerint online is megteheted. Keress videókat, és rövid oktatófilmeket, melyek direkt az adott készülék különleges előnyeit taglalják.

Ha ajándékba kaptad, akkor érdemes elsősorban azt kiderítened, hogy az adott vibrátor inkább a csikló, vagy a hüvelynyílás és a G-pont izgatására specializált-e (ez olykor kombinált is lehet).

2. Akár egy éles akció előtt, itt is elengedhetetlen az előjáték

Rengetegen panaszkodnak fájdalomról és diszkomfort érzetről az első szex játék próbálgatások során. Azonban ennek egyetlen oka lehet: méghozzá az, hogy nem melegítettél be rendesen.

Muszáj felcsigáznod magad, mielőtt egy segédeszközhöz nyúlsz. Ezt a leghatékonyabban pornónézéssel (főként a nőknek szánt pornóval), ujjazással, és intenzív fantáziálással érheted el.

Ám, még ezt követően sem a behatolásnak kell lennie az elsődleges célodnak. Ismerkedj meg szépen, fokozatosan a masinával. Vedd a szádba, izgasd vele a melleid, majd haladj vele egész lassan a combok érzékeny, belső területéig.

vibrátor és óvszer

3. Továbbra is csak higgadtan!

Hatványozottan ügyelj rá, hogy mindig a legalacsonyabb erősségi fokozaton indíts. Majd ezt követően is csak lassan, egyenletesen kapcsolj egyre feljebb.

Neked kell kitapasztalni, hogy számodra melyek a legélvezetesebb pontok. Azonban, ha a bőröd túl érzékeny, akkor különösen hasznos megoldás lehet, csupán a fehérneműdön keresztül izgatni a klitoriszt.

4. Ne feledkezz meg a síkosításról!

Végezetül fontos tudni, hogy az erotikus játékok esetében szintén elengedhetetlen a kiadós síkosítás. Ezt tegyük lehetőleg egy minőségi, vízbázisú, direkt erre a célra is megfelelő kenőanyaggal. Kizárólag így érhetjük el a tökéletesen sima, selymes tapintást – fájdalmaktól mentesen.

A szerzőről

Kapcsolódó bejegyzések

7 luxus vibrátor és szexjáték 💎

Ha visszaemlékeztek, 5-10 évvel még hallani se lehetett a médiában azt a fogalmat hogy "szexjáték", vagy hogy "vibrátor". Ez a ciki téma mára már egyre kevésbé ciki - terjed a fiatalabbak és az idősebbek körében egyaránt. Ezzel a cikkünkkel olyanoknak szeretnénk egy...

6 meghökkentő szexuális szokás az ó- és középkorból

A szexualitás, valamint az intim szokások megismerése a régebbi korokból egy igazán érdekfeszítő utazás lehet. Gondoljunk csak a sötét középkorra, ahol a legfelső réteg úgy vélekedett, hogy mindennemű kapcsolatot megtiltsanak. Nézzünk pár meglepő tényt az ókorról és...

6 kivételes tipp, ami végletekig fokozza a szexuális kisugárzásodat

Szeretnéd átélni, hogy milyen érzés is az, amikor minden mély, tüzes pillantás kizárólag csak rád vetül? Örülnél, ha szexuális ragyogásodba egyszerűen bele fulladnának a tekintetek, és le se bírnád rázni magadról a lányokat? Hisz ez csak természetes. Melyik férfi ne...

Írj nekünk!

Kommentek

0 hozzászólás