Oldal kiválasztása

Anál dildók

Régóta vágysz kedveseddel valami izgalmas, lebilincselő élményre az ágyban? A megfelelő módon kivitelezett, érzéki és alapos anális szex pontosan ilyen.

Azonban, ahhoz hogy jól sikerüljön, célszerű tisztában lenni az alapokkal.

Az anális szex 3 legfontosabb lépése

Kevesen tudják, de a popsi számos területe hemzseg a könnyedén stimulálható, fantasztikus örömöket generáló idegvégződésektől. Így hát, az anális szex életed egyik legmeghatározóbb pillanatává válhat, amennyiben felkészülten vágsz neki.

Ehhez pedig elegendő, ha becsületesen betartod a következő pontokat.

  • Elengedhetetlen a megfelelő nedvesítés: Az anál vagy más, tetszés szerinti típusú síkosítók használata kötelező jellegű. Így teljes mértékben eltűnhet a fájdalomérzet, ahogy az esetleges, későbbi ánusz irritáció is.
  • Csak lassan a testtel: Az irányítás, inkább maradjon a nő kezében.
  • Végezetül pedig, megfelelő mértékű és kiadós előjátékot igényel a behatolás: Az anál síkosítókon felül, ebben a legnagyobb segítségedre az olyan ánusz tágításhoz használatos szex játékok lehetnek, mint amilyenek például a fantasztikus kialakítású anál dildók.

Viszont feltéve, hogy szilikonból készült játékokat alkalmazol, szigorúan kerülnöd kell a szilikon alapú síkosító géleket. Ugyanis, ezek hamar kárt tehetnek a játékok alaposan kidolgozott, külső felületében.

Milyen előnyei léteznek még az anális dildónak?

Amennyiben valaki teljesen kezdő, egy ilyen játék birtokában nem kell tovább attól aggódnia, hogy milyen érzés lehet vajon a behatolás a hátsó bejáraton. Nyugodt, stresszmentes környezetben tapasztalhatja meg az anális szex nyújtotta örömöket és fedezheti fel saját határait.

Ez által a maximális bátorsággal, önbizalomtól és jókedvtől fűtve vetheti bele magát az első, éles kalandba.

Az sem jelent problémát, ha valaki már rutinosnak számít ebben a műfajban. Ilyen esetekben a magányos éjszakák során veheti rendkívüli hasznát, kedvenc szexuális segédeszközének.

Mi a különbség egy dildó és egy vibrátor között?

Először is érdemes tisztáznunk a dildó és a vibrátor közötti legszámottevőbb különbséget. Bár az elektromos berendezésekkel felvértezett vibrátorok sem képesek kárt okozni az emberek egészségében, páran mégis ódzkodnak használatuktól. A dildók viszont nem rendelkeznek beépített elektronikával, kialakításuk során pedig a lehető leglélegzetelállítóbb valódiságra törekednek a tervezők.

Így ezek a segédeszközök a trendi, high-tech dizájn helyett, megszólalásig olyanok, mint egy igazi pénisz – beleértve a tapintásukat, erezettségüket is. Hiszen e termékek rendszerint speciális, selymes, bőrszerű érzetet keltő szilikonból készülnek.

További eltérés, hogy a dildók között gyakoriak a tapadótalpas kivitelezésben készített darabok is, melyeket szinte bármilyen felületen rögzíteni lehet. A bevethető szex pózok száma, ezzel pedig drasztikus mértékben növekszik.

Léteznek speciális, egyedi kialakítású dildók is?

A válasz természetesen igen. Ráadásul, az anális célra gyártott termékek esetében mindez hatványozottan igaz.

Azok számára, akiknek a hagyományos verzió élethűsége netán túl sokkoló lenne, vagy egyszerűen csak valami újdonságra vágyna, elérhetőek más anyagokból, például üvegből formázott darabok. Továbbá különleges, bordázott felszínnel ellátott termékek, melyek extra élvezeteket nyújtanak a mozgatás során.

De a popsi izgatók körébe sorolhatóak még a különféle, felfújható anál ballonok, bársonyos érzetet keltő kúpok és plug-ok is, melyek biztonsági talpazata gondoskodik a bent ragadás veszélyének teljes megszűnéséről.

Milyen méretet érdemes választani?

Alapvetően, erre a kérdésre a választ, nem is kellene olyan mélyen keresnünk. Csak gondolj bele, hogy a mindennapok során, Neked milyen az optimális, mekkora is fekszik igazán.

Azonban, az anális szex esetében a méret nem minden. A kezdők számára jobb döntésnek bizonyulhatnak a kisebb, barátságosabb darabok, melyek tökéletesek arra a célra, hogy megismerkedjenek ezzel az új műfajjal.

Így egy rossz választás, garantáltan nem fogja a kedved szegni az önfeledt kísérletezéstől.

Itt az ideje hát, hogy téged is a felhők felé repítsen tartalmas, hiánytalan szexuális életed. Mi pedig biztosítjuk hozzá azokat az elengedhetetlen kütyüket, melyek társaságában végre valóban megtapasztalhatod az anális szex nyújtotta igazi élvezetek. Próbáld ki a legszimpatikusabb darabokat most, még a készlet tart.