Oldal kiválasztása

Anál vibrátorok

Te is megőrülsz az ánusz stimulálása nyújtotta izgalmakért? Vagy csupán most kezdenél vele kísérletezni? Ne aggódj!

Anál vibrátor modelljeink remek tréningezési lehetőség biztosítanak a haladóknak, továbbá komfortos és biztonságos használatot nyújtanak a kezdők számára.

Segítségükkel tapasztaltan, alaposan felkészülve vághatsz bele az anális szexbe – szerelmed társaságában.

Amatőr vagy profi? Nem számít! Széles termékkínálatunk mindkét csoport igényeit kielégíti

Sose feledkezz meg róla, hogy a popsi játékok használatához hatványozottan fontos egy minőségi síkosító használata, melyet célszerű alaposan feljuttatni az eszközre, valamint az érintett területre is. 

Praktikus és könnyed használat, fokozatos kialakítás, valamint magas szintű teljesítmény – ezek a legfőbb jellemzői színvonalas anál vibrátorainknak, melyek nők és férfiak számára egyaránt alkalmasak.

Kezdőként ügyelj rá, hogy pici, a csúcs felé keskenyedő típust válassz, mely biztonsági talpazattal lett ellátva. Mindezt a fájdalmas élmények garantált elkerülése végett.

Használatuk egyszerű: első körben csak ismerkedj meg az anyaggal, masszírozd meg vele a bőröd. Ezután szép fokozatosan izgasd vele ánuszodat – egyelőre behatolás nélkül. Kezdetben használd az ujjaidat, végül az alapos tágítást követően hatolj be lassan a játék hegyével. Mozgasd ki-be, majd kapcsolj alacsony fokozatra. Innentől kezdve a Tiéd a pálya.

Amint rá kaptál az ízére, illetve alaposan kiismerted a játékszeredet, lovagold meg bátran és adj bele mindent. De légy óvatos! Mert többé le se akarsz majd szállni róla.

Léteznek speciális fajták is?

Még szép!

Csak hogy párat említsünk, ilyen például a ballonos vagy a dupla vibrátor. Előbbi méretét saját magad állíthatod be pumpálással, miután a popsiba helyezted. Utóbbi esetében viszont a dupla behatolás ellenállhatatlan, vadító élményeit tapasztalhatod meg – mintha két férfi kényeztetne egyszerre. Az egyik a hüvelyedet, a másik pedig az ánuszodat fogja féktelenül stimulálni.

A popsi szex szerelmese vagy? Netán még csak most kezdesz érdeklődni az anális élvezetek felfedezése iránt? Akkor mindenképpen szükséged van egy ilyen kütyüre! Válogass kedvedre innovatív, kedvező akciókkal teli, izgalmas termék palettánkból – a készlet erejéig!