Oldal kiválasztása

Ápolószerek, intim higiénia

Ebben a kategóriában mindent megtalálsz, ami az igényes intim ápoláshoz elengedhetetlen. Közkedvelt, magas színvonalú tisztálkodási szerek, fertőtlenítők és szőrtelenítő krémek egy helyen.

Azonban, ez még nem minden!

Tudtad, hogy immár a menstruáció alatt sem kell lemondanod a szexről? A diszkrét és tökéletes módon illeszkedő szextamponok (vagy más néven: anatómiai tamponok) segítségével többé nem kell a vér látványától tartanotok.

Így gondozhatod az intim területeket

  • Hidratáld hüvelyed a legprofibb, speciális készítményekkel: ezek a termékek – rendszeresen alkalmazva – enyhíthetik szinte az összes kényelmetlenséget és fájdalmat okozó tünetet, melyeket a hüvelyszárazság során tapasztalsz. 
  • Használj pénisz ápoló krémet: akár csak a hüvely, a férfi nemi szerv is rendszeres ápolásra szorul. A szakszerűen válogatott, gyógynövényekkel dúsított termékek szuper selymessé varázsolják a bőrödet és segítenek felgyorsítani a súrlódásból keletkező sérülések regenerálódását. Mindezt azért, hogy az esetleges, irritáló fájdalom ne rontsa el a gyönyörű pillanatokat.
  • Fogadjunk, hogy nem hallottál még az análzuhanyról: mely az anális szex egyik elengedhetetlen kelléke (szex játékok esetén is). Ahogy már nevéből is sejthető, a végbélnyílás alapos kitisztítására szolgál, hogy a behatolás higiénikussá és biztonságosabbá váljon.

Végül ne feledd, hogy játékaidat is tisztán kell tartanod!

Mi az a szextampon?

Egy modern találmány, mely képes felvenni a női test körvonalait a behelyezést követően. Tökéletesen illeszkedik és gátat szab a méhnyak felé vezető úton. Ennek okán pedig blokkolja a menstruációs vérzés áramlását.

Anyaga rendszerint lágy, szivacsos és rendkívül rugalmas – a behatoló fél számára pedig észrevehetetlen. Kerüld el a bajt, amíg lehet! Gondoskodj odaadóan szexuális egészségedről, és várd el ugyanezt partnereid részéről is. Próbáld ki a legmodernebb praktikákat és élvezd a szeretkezés nyújtotta pozitív előnyöket még a legnehezebb, menstruációs panaszokkal behálózott napokban is.