Oldal kiválasztása

BDSM termékek

Régóta vágysz egy szexi, lebilincselő élményre? Most lehetőséged adódik rá, ráadásul a szó legszorosabb értelmében. 

A tévhitekkel ellentétben a BDSM-et nem kell túlgondolni. Csupán egy jól bevált, méltán népszerű, szórakoztató, erotikus kikapcsolódási forma.

De lássuk mi is az valójában, amit a BDSM termékekről, illetve magáról a műfajról tudnod érdemes!

Mi az a BDSM?

A BDSM egy angol gyűjtőszó, melynek teljesen jelentése: Bondage & discipline, Domination & submission. Összességében nem más, mint egy domináns-szubmisszív viszonyokon alapuló szerepjáték stílus.

Játék gyanánt szexrabszolgának állni pedig egyszerre érzéki, félelmetes, gyönyörű, és kiszolgáltatott érzés. Ezen gondolatok keveréke pedig olyan, idáig ismeretlen stimulációkat okoz, melyek által a szexuális együttlét teljesen új értelmet nyer.

Milyen előnyeid származhatnak ebből az erotikus műfajból?

  1. Fellángol a szexuális életed: az olyan veszélyes és rémisztő kalandok – biztonságos – átélése -, mint amikor fogva tartanak, megkötöznek és megaláznak, valójában rendkívül szexi lehet. Ráadásul, mindkét fél számára egyaránt hihetetlenül izgalmas.
  • Gyökerestül megváltozik a párkapcsolatod: az ilyen jellegű közös játékok képesek megszilárdítani a kapcsolatokat. Könnyebben megérthetitek egymást, minden szituációban fesztelenül kommunikálhattok, és minden eddiginél nagyobb fokú bizalmat érezhettek majd egymás iránt.

Légy tisztában az alapokkal, hogy tudd mire is van szükséged!

A BDSM több elemre, alfajra osztható. Így például megkülönböztethetünk kötözős, kínzós, uralkodós és megalázós (dominancia), vagy orvosi szexet, továbbá ezek bármilyen jellegű kombinációját.

Mindezeken felül, a BDSM szerves részét képezik a már említett, vérpezsdítő szerepválasztások. E téren a lehetőségek és szituációk tárháza szinte végtelen, csupán fantáziánk lenne képes határokat szabni.  

Óriási választék, a legvadabb éjszakákért

A kategória termékei rendkívül sokoldalúak. Hiszen azok hatása, az intenzitás függvényében folyamatosan változik. Az enyhe, de pajkos bizsergetéstől kezdve, a szórakoztató szenvedésen át, egészen a mélyreható, ám még mindig erotikus töltetű fájdalmakig válogathatsz a fokozatok közül.

A kezdők rendszerint a maszkokat, szájpeckeket, bilincseket és köteleket, valamint a csukló vagy nyakpántokat szerzik be első körben, melyek célja a másik fél korlátozása, rabul ejtése. 

Ezeket követhetik az úgynevezett kínzó eszközök, melyek közé tartoznak a korbácsok és paskolók, a földön túli bizsergést ígérő elektrostimulációs vagy bravúros orvosi termékek, illetve a paraffingyertyák.

Végezetül számtalan további, extra kiegészítő alkalmazható még a kalandok változatosabbá tételének érdekében. Ilyenek például a láncok, csipeszek, gyűrűk és pántok.

Turbózd fel a szexuális teljesítményedet ezekkel a kényelmi eszközökkel

A szexhinták, szexgépek és párnák bár nem kifejezetten a BDSM részei. Mégis lenyűgöző módon kombinálhatóak egymással. Első számú céljuk, hogy akrobatikus tulajdonságokkal ruházzák fel gazdájukat. Azonban, ezen felül tökéletes módon bele illenek egy pajzán, piszkos, jól kitervelt szerepjáték sztorijába.

Ezáltal még inkább észveszejtő varázsolva, a már amúgy is lehengerlő élményt.

A megfelelő módon kivitelezett, rendszeres BDSM szeánszok tehát azok, amik képesek lehetnek kifogástalanná varázsolni a mindennapjaidat. Segítségükkel életed eddigi legjobb orgazmusait tapasztalhatod meg.

Mi pedig biztosítjuk számodra a műfaj elengedhetetlen, színvonalas, izgalmasnál izgalmasabb kellékeit. Mint mindig, most is kedvező akciókkal és színes kínálattal teli utazásra invitálunk az érzékek birodalmába – a készlet erejéig!