Hogyan kell csókolózni? Hasznos tippek kezdőknek


Szívesen fejlesztenéd tökélyre a csókolózási technikádat?

Esetleg teljesen kezdő vagy a témában, és igazán jól jönne pár hasznos tipp, melyek majd magabiztossággal töltenek el a jövőre nézve?

Alábbi cikkünkben részletesen ismertetjük a smárolás minden apró, sarkalatos pontját.

Csőrözés

Megpróbálunk bevezetni a csókolózás rejtelmeibe, és pár fontos momentumot is kiemelünk, melyekre érdemes lehet odafigyelned.

Meg lehet-e tanulni csókolózni?

Egy jól időzített és kivitelezett csók egyszerre szenvedélyes, érzéki, valamint gyengéd. Amennyiben így csókolsz, a kapcsolataid első intim része már garantáltan felejthetetlenné válik.

Viszont a rossz csók - és ez fokozottan igaz egy pár első csókjára - hatalmas befolyással van a kapcsolatotok további alakulására. Sőt, akár azonnal el is döntheti a sorsát. Az esetek többségében sajnos negatív irányba.

Az első kérdés, ami felmerülhet benned, az az, hogy a csókolózást el lehet-e vajon sajátítani. Természetesen a válasz az, hogy igen!

Viszont, ahogy mondani szokták, gyakorlat teszi a mestert. Fontos kiemelni, hogy nem csak a megkezdett csók folyamatát kell részletesen kibogozni, ugyanis a tökéletes pillanat és helyszín kiválasztása legalább annyira fontos lehet.

A csókolózásnak alapvetőn rengetegféle technikája ismert, ám semmiféleképp se tekintsd egy komplex tudománynak. Csak lazulj el, és figyeld a partnered reakcióit. Ne légy túl szigorú az éppen kiszemelt társaddal szemben! Különösen a nők hajlamosak azonnal dobni az olyan férfiakat, akik véleményük szerint nem tudnak megfelelően csókolózni.

Feltéve, hogy megfogadod a most soron következő tanácsokat, magabiztosabban vághatsz bele a randizásba. Így végül biztos lehetsz benne, hogy az első csók után senki sem fog majd sarkon fordulni.

csukott szemes puszi

Szemeket becsukni!

Csókolózáskor az egyik legtriviálisabb dolog, hogy a szemnek mindig csukva kell lennie. Egyrészt a csókra így sokkal jobban tudsz majd koncentrálni, másrészt sokkal érzelemdúsabbá válik a pillanat, mikor becsukod a szemed.

Amennyiben ezt a fontos szabályt nem tartod be, könnyen kerülhetsz kínos helyzetekbe. Ha a csók befejezése előtt kinyitod a szemed, és a párod csak ezután teszi ezt meg, akkor felmerülhet benne az a kérdés, hogy csók közben végig őt bámultad-e. Így egy pillanat alatt a szenvedélyes csókolózásból egy kellemetlen szituációba keveredhetünk.

Csókolózás a nyilvánosság előtt

Óvatosan bánj a nagyközönség előtti csókokkal, ha nem ismeritek egymást elég régóta! Sok ember kellemetlenül érzi magát, amikor tömegben vagy sok ismeretlen ember előtt csókolják meg. A család és a barátok előtt ugyancsak nem gyakori az egymásra boruló párok látványa.

Ha mindenképpen szeretnéd kimutatni a párod iránti szeretetedet az ilyen szituációkban, akkor inkább csak puszild meg a kezét vagy a homlokát.

nyilvános csók a tengernél

Higiénia

Csókolózási esélyeid növelése érdekében mindenképpen figyelj a testápolásra. Itt elsősorban pedig gondolj a szájhigiéniára. Randi előtt ejtsd meg a kötelező fogmosást, száj spray-t, illetve tisztálkodást.

A nők és a férfiak egyaránt imádják a parfümök illatát, de itt se essünk át a ló túloldalára.

rúzsnyom

Csókálló rúzs

Figyelem, kedves nők: természetesen a kirúzsozott ajkak igazán csábítóak, de a teljesen elmosódott rúzs sokszor nemcsak kínos, hanem az eltávolítása is nehézkes. Tehát győződj meg arról, hogy az adott rúzs csókbiztos.

Egyes férfiak nem rajonganak a szájfényért, mert az ajkakon ragacsos érzetet okoz, melyet kellemetlennek és természetellenesnek találnak.

Nyelves csók

A nyelvvel történő csók elsősorban az érzelmek kifejezésére alkalmas. Ez a fajta csók soha nem történhet meg a folyamat legelején. Ahhoz, hogy hatékony legyen, kizárólag a normál csók eredményeként jöhet létre, amely fokozatosan, egyre intenzívebbé válik, majd végül egy nyelves csókká alakul.

Smárolás lábujjhegyen

Próbálj minden alkalommal fejlődni

Annak ellenére, hogy ez nem éppen egy kellemes téma, hiszen a párok életében az intim dolgok megbeszéléséhez már egy komoly bizalmi, illetve érzelmi kötődés szükséges, próbálj meg beszélni az adott partnereddel arról, hogy min csiszolhatnál.

A szenvedélyes első csókcsata

A legfontosabb tipp az első csókhoz

Az utolsó tanáccsal egy kicsit a kezdőket szeretnénk támogatni, és az önbizalmukat növelni.

Az első csók legfontosabb tippje az, hogy soha ne rohanj. Mindig kövesd a partnered reakcióit, ahogy a csók közbeni mozgását is. Fontos, hogy együtt mozogjatok, és ne veszítsétek el a köztetek fellángolt érzelmeket. Feltéve, hogy fiú vagy, túrj bele a lány hajába, vagy húzd szorosan magadhoz a csípőjénél fogva.

A lányoknak pedig egy tippem van: hagyd, hogy a fiú vezessen, és ne félj Te sem a gyengéd simogatástól.

A lényeg viszont csupán annyi, hogy ne izguljátok túl ezt az egészet. Nem szabad rástresszelni. Amint elkapod azt a bizonyos pillanatot, csak élvezd, és ne törődj semmivel!

Tipp: Összeszedtük a legjobb cikkeinket, ha nem csak a csókolózás érdekel, katt ide, és nézd át őket!

Itt olvashatsz még a csókról.


Hozzászólás


A hozzászólásokat jóváhagyjuk mielőtt beküldésre kerülnek.