Oldal kiválasztása

Hogyan legyél latin szerető – egyszerűbb, mint gondolnád

Te is imádod a forró, latin életérzést, melyet a legtöbbször csak a fékezhetetlen erotikával hozunk összefüggésbe? Nem véletlen, hogy erre próbál asszociálni a legtöbb film és alkotás is.  Ahogy az sem csoda hát, hogy rengeteg férfi egy valódi, kirobbanó formában lévő latin szerető szerepéről fantáziál legalább egyszer az élete során. Szeretnéd kipróbálni, hogy milyen? Cikkünkben […]

by admin

szept 6, 2021

Te is imádod a forró, latin életérzést, melyet a legtöbbször csak a fékezhetetlen erotikával hozunk összefüggésbe? Nem véletlen, hogy erre próbál asszociálni a legtöbb film és alkotás is.  Ahogy az sem csoda hát, hogy rengeteg férfi egy valódi, kirobbanó formában lévő latin szerető szerepéről fantáziál legalább egyszer az élete során.

Szeretnéd kipróbálni, hogy milyen? Cikkünkben most megmutatjuk, hogyan legyél latin szerető, pár egyszerű, hatékony lépésben.

1. Tanuld meg a Salsát

Ezalatt pedig nem a méltán népszerű salsa szósz elkészítésére gondolunk, hanem az erotikus fűszerezésű, utcai latin tánc műfajra, melynek alapjai meglepően gyorsan és könnyedén elsajátíthatóak (kortól és nemtől függetlenül).

Nincs is másra szükséged, mint pár, kezdőknek szánt videó részletes áttanulmányozására az interneten. Végül az alaplépéseket kell gyakorolnod, amikor csak időd és energiád engedi.

A hamisítatlan, tüzes, latin vonzerő felépítéséhez elengedhetetlen, hogy „bele kóstolj” a salsába. Tudásodat fejleszd egészen addig a szintig otthonodban, ameddig elég bátornak nem érzed magad, hogy ellátogass egy valódi, kezdő táncórára.

Ez arra is tökéletes lehet, hogy más, hozzád hasonló beállítottságú és érdeklődési körrel rendelkező emberekkel ismerkedj. Amennyiben pedig, úgy jelensz meg az első órákon, hogy már van mit a tejbe aprítanod, garantáltan minden tekintet csak rád összpontosul majd.

romantikus csók

2. Válj romantikusabbá

Sajnos, ez az egyik legnagyobb kihívás egy férfi számára, amennyiben nem latin génekkel született. Kénytelen leszel minél több drámai, romantikus művet olvasni és filmeket nézni annak érdekében, hogy elérd a szükséges szintet.

Feltéve, hogy nem adod fel a gyakorlást: előbb utóbb csak arra eszmélsz majd, hogy minden egyes apró gesztusodban és lépésedben megcsillan az áhított, romantikus felhang.

3. Igyekezz extrovertált lenni

A nyitott, barátságos, kacér beállítottság elengedhetetlen ahhoz, hogy egy ízig, vérig latin szerető válhasson belőled.

Tanulj meg ügyesen flörtölni és ne félj kezdeményezni a nők felé. Legyél őszinte, és add a kiszemelted tudtára, hogy mennyire bejönnek neked. Legyél kitartó, és ne hagyd magad lekoptatni – persze mindezt csak ésszerű keretek között. Egy igazi latin nem búsul, ha nem jött össze az első hölgy.

Addig hajt tovább – mint egy megtestesült bika – ameddig nem jár sikerrel az éjszaka végéhez közeledve.

romantika a naplementében

4. Érintsd meg a nőket

Egy tökéletes latin szerető egyszerre bombázza a nőket lelki és fizikai síkon is. Ezért nem elég szimplán csak romantikusnak lenni. Lágyan és finoman meg kell, hogy érintsd a kiszemeltedet, ezzel sugározva felé a lenyűgöző magabiztosságodat. Amennyiben működik köztetek a kémia, szinte biztosan leveszed majd a lábáról, ha elég ügyesen és határozottan csinálod.

5. Fejleszd magad: tudj meg minél többet a nőkről

Fontos az is, hogy ismerd meg a nők erogén zónáit és azt, mire vágynak a leginkább az ágyban. Ezen tudás birtokában sokkal könnyebben nyithatsz feléjük. És akkor sem okozol majd csalódást, amikor valóban éles bevetésre kerül a sor.

Ez pedig rendkívül hamar bekövetkezhet, amennyiben a most ismertetett lépéseink szerint jársz el a jövőben.

6. Elengedhetetlen segédeszközök

Végezetül, hogy garantáltan ne hozz szégyent a mentalitásodra, kiemelten ügyelj a következő dologra. Mindig tarts otthon behűtve egy ínycsiklandó, minőségi, üveg tequilát. És ne felejtsd el megkínálni vele a partneredet, amikor a siker mezejére lépsz.

 

A szerzőről

Kapcsolódó bejegyzések

Mitől szexi egy férfi? Kiderítettük, mit gondolnak erről a nők!

Vajon mik lehetnek azok a fizikai, vagy belső tulajdonságok melyek azon nyomban le vesznek egy hölgyet a lábáról? Szeretnél tisztában lenni vele, hogy mivel hódíthatod meg a legkönnyebben álmaid nőjét? Egyet már azonnal elárulhatunk: nem csak az Adonisz külső a nyerő!...

Mi változik a testedben, ha szerelmes leszel?

Vajon a szerelem tényleg csupán egy olcsó, biológiai trükk, melynek célja a szaporodásra való ösztönzés? Bár a legtöbb kutatás ezt próbálja alátámasztani, léteznek máig megmagyarázhatatlan, különleges elemei is. Nem bírod kiverni a fejedből? Úgy érzed, hogy kizárólag...

Online társkeresés gyorstalpaló – Hol, hogyan, mikor, és miért?

Tudni szeretnéd az őszinte igazságot az internetes társkeresés rejtelmeiről? Egyet már azonnal elárulok: általános megítélése napjainkra már szöges ellentétévé vált a korábbihoz képest. Úgy érzed eljött az idő? Szívesen belevágnál Te is, hogy a kezdeti nehézségek...

Írj nekünk!

Kommentek

0 hozzászólás