Megéri szeretőnek állni? Mire számíthatsz ebben a szerepben?


Sosem lehet tudni, hogy kivel találja meg végül az ember a csodálatos összhangot, és élete legélvezetesebb szexuális együttlétét.Sajnos gyakran előfordulhat, hogy ez a valaki éppen egy családos, házas ember.

Vajon megéri energiát fektetni egy ilyen kapcsolatba? Mennyi rá az esély, hogy végül minket választ az illető?

Megéri szeretőnek lenni? - Következzenek a meglepő válaszok! 

Mit mutatnak a számok? Mire számíthatunk, ha szeretőnek állunk?

Egy, az Egyesült Királyságban készített felmérés alapján kiderült, hogy a hűtlenségükről beszámoló felek házasságának, csupán alig 30 százaléka ért véget. Az esetek többségében tehát, sajnos nem sok jóval kecsegtet egy szeretői szerep.

Szeretnéd megtudni, hogy miért?

Utánajártunk, melyek a leggyakoribb okok, melyek véget vetnek a románcnak.

A másik fél még szerelmes:sokszor megtévesztő képest festhet egy szomorú, újdonságokra vágyó férj vagy feleség. Ugyanis egy kutatás eredményeként fény derült arra, hogy azon feleségek, akik megcsalják férjüket, az esetek túlnyomó részében csak a szexuális kielégülésmiatt teszik, melyet otthon már nem kapnak meg.

Ettől függetlenül ezek a nők azt nyilatkozták, hogy szeretik párjukat, és kalandos tettüket hamar megbánják.

Túl magas a félelem, vagy bizonytalanság faktor:amennyiben a szerelem utolsó, apró szikrája is elmúlt, sajnos még mindig alacsony rá az esély, hogy az illető képes legyen kilépni a házasságból - a statisztikák szerint. Ez főként az olyan házasságokra jellemző, ahol a másik fél rengeteg energiát és vagyont ölt a közös jövőbe, avagy a párok közötti anyagi egyensúly erősen instabil - és nem a félre lépő javára.

Sok ember túlzottan is megbocsátó:a legszélsőségesebb esetekben, a másik fél nagy nehezen eljut arra a szintre, hogy szembesíti párját a történtekkel és jövőbeli céljaival. Ilyenkor viszont az illető észbe kap, és újabb esélyt kér, hogy változtathasson a negatív dolgokon.
Ebben az esetben egy kiadós beszélgetés, vagy egy párterapeuta gyakran vissza rángatja a feleket a régi, romantikus körforgásba.

A hűtlenség elég rossz ómen: azok az emberek, akik egyszer már félreléptek, kimagaslóan nagy valószínűséggel fogják megismételni.

szerelmes szeretők csókolóznak

 

Azonban, akadnak kivételes helyzetek - Milyen esetben éri meg szeretőnek állni?

A statisztikák adatai szerencsére arra is tökéletesen rámutattak, hogy milyen esetekben mehet végbe a válási folyamat a legnagyobb valószínűséggel. Nézzük, hogy melyek is ezek!

Kevés a veszteni való:amennyiben még nincsenek közösen elért, nagyra becsült célok, például vállalkozás, ház, autó, vagy akár gyermekek, akkor kimagaslóan jó eséllyel végződhet válással a történet.

Történt már vállás a rokonságban:amennyiben a félre lépő fél közvetlen rokonságában többször is történtek válások, akkor a tapasztalatok miatt sokkal nagyobb valószínűséggel meri majd meglépni ő is. Ez pedig hatványozottan igaz akkor, amennyiben egyenesen a szülők, vagy testvérek váltak el.

Előfordul a bántalmazás, vagy drog függőség:feltéve, hogy a családban gyakori a bántalmazás, vagy valamilyen jellegű függőség, szinte biztosan véget vet a kapcsolatnak a másik fél egy új kapcsolat reményében.


Hozzászólás


A hozzászólásokat jóváhagyjuk mielőtt beküldésre kerülnek.