Milyen egy tökéletes férfi? Miről fantáziálnak leggyakrabban a nők?


Te is legszívesebben belelátnál a nők fejébe, hogy megértsd mi is folyik ott? Már nem kell tovább várnod! Mivel elérkezett a pillanat, amikor ezt lényegében meg is teheted.

Az alábbi cikkünkben részletesen körüljárjuk azt az érzékeny témát, hogy milyen pasikról, párkapcsolatról és persze intimitásról fantáziálnak a nők.Amit a nők várnak egy kapcsolattól

sejtelmes férfiAhhoz, hogy meg tudjuk érteni miről is fantáziálnak a nők, számba kell vennünk azokat a tudnivalókat, amiket egy kapcsolattól várnak. Fontos tudnunk, hogy a nők értékrendjében elsődleges helyet foglal el a romantika, valamint az intimitás.

Az is lényeges számukra, hogy külsőleg milyen férfit választanak maguk mellé, hiszen természetesen mindenkinek van egy általános ideálja. Azonban a megbízhatóságot is szem előtt tartják, mert imádják az olyan pasikat, akik nem hazudnak a szemükbe, és nem próbálják meg átvágni őket.


Az ideális randi

pasi gitárral - ő az ideális?Egyes emberek nagyon éles képzelőerővel rendelkeznek, lényegében képesek elveszni a saját fejükben, a megalkotott kis képzeletvilágukban.

Majdnem minden nőnek van egy tökéletesen eltervezett randija, amiről gyakran fantáziál. Általában, ebben a képzelgésben a romantika a tetőfokára hág, és minden apró tényezőnek tökéletesnek kell lenni.

Kezdjük a helyszínnel: a legtöbb esetben az idealizált hely egy több csillagos étterem. Azzal a gesztussal, hogy a férfi vacsorázni viszi a nőt azt mutatja a külvilágnak, hogy szeretné a kiszemeltjének mindenből a legjobbat adni.

Természetesen, az alkalomhoz virágot, valamint pezsgőt is rendel a hölgynek, aztán a vacsora után hazakíséri és a kapualjban, a csillagok alatt finoman megcsókolja.


A tökéletes férfi tulajdonságai
Majdnem minden nőnek más elképzelése van arról, hogy hogyan is néz ki a tökéletes pasi jelölt, azonban vannak olyan tulajdonságok, amik garantáltan szerepelni fognak a kiszemelt listáján.

Először is ejtenünk kell pár szót a külső tulajdonságokról: mostanában egyre szexibbnek számít a stílusos szakáll és a borosta, emellett pedig a széles vállak, az izmos test és persze a kocka has az, ami sosem fog kimenni a divatból.

Természetesen az ideális pasi mindig jól öltözött, és kellemes parfümöt használ, a haja pedig valahol a hanyag és az igényes forma között ingadozik.

Ami pedig a belső tulajdonságokat illeti: a legtöbb nő egy olyan férfit képzel el magának, aki intelligens, udvarias, remek humora van, megértő és készen áll, akár az elköteleződésre is.


A férfi, azaz a potenciális férj és apa
A nők életében kicsit fontosabb szerepet tölt be a családalapítás, hiszen már kislány koruk óta kitörölhetetlenül él bennük az anyaság képe. Amikor belekezdenek egy párkapcsolatba, elsődleges, hogy megjelenik az az álomkép a fejükben, amiben már az esküvő tervezgetése mellett megjelennek a kisbabaruhák is.

Az esküvőt nyugodtan mondhatjuk a nők életében az egyik legfontosabb eseménynek, persze csak a gyerek szülés mögött. Viszont csak akkor kezdenek bele ebbe a fantáziálásba, ha komolyan szeretik a párjukat, mint embert.

Ugyanis ahhoz, hogy a tökéletes apát lássák benne, tökéletesnek kell tartaniuk magát az illetőt. Ezért amikor a barátnőnk szóba hoz valami hasonlót, nem érdemes kétségbeesni, csupán a bókot fedezhetjük fel benne.


Igazodniuk kell a férfiaknak ezekhez a fantáziálásokhoz?

határozott oroszlánHabár a kérdésfelvetés elgondolkodtató, a válasz viszonylag egyszerű: nem kell. Szinte képtelenség lenne olyanná alakítani magunkat, mint amilyen személyek a fantáziákban szerepelnek. Persze kipuhatolhatjuk a barátnőnktől, hogy mi is számára az ideális randikép, esetleg az esküvő, vagy a gyereknevelés, azonban nem törekedhetünk kimondottan annak teljesítésére.

Amennyiben ezek bármikor bekövetkeznek, talán már nem is lennénk érdekesek a párunk számára, hiszen nem egy hús vér embert kapna minden érdekességével és hibájával egyaránt, hanem egy idealizált, egyéniség nélküli alakot.

Fontos, hogy a valóság érintkezzen a fantáziával, azonban mind a két világ meg tudjon maradni egymástól független szinteken.


A fantáziálás fontosságaBizonyára mindenkiben feltevődött már a kérdés a cikket olvasva, ha nem kaphatjuk meg azt a férfit akit elképzeltünk magunk mellé, akkor miért érdemes fantáziálni róla?

Nos, a fantáziánk szabadra engedése segíthet eldönteni, hogy tulajdonképpen mire is vágyunk igazán.

Természetesen egy szürreális képet kapunk az ideális jelöltről, azonban az álomképek segítségével sokkal könnyebben felismerhetjük, amikor már a küszöbön toporog az illető. Persze a párkapcsolat komolyra fordulásával mindig más és más témájú fantáziaképek bukkannak fel a fejekben - azonban ez így van rendjén.

Ugyanis a fantáziálást a vágyakkal kapcsolhatjuk össze, a vágyak pedig az elérendő célokat szimbolizálják, amiből életünk során mindig új és új kreálódik.

Hozzászólás


A hozzászólásokat jóváhagyjuk mielőtt beküldésre kerülnek.