7 dolog, amit nem tudtál a péniszről


Sokan nap mint nap igénybe vesszük, mégis elképesztő, hogy mennyire kevés ismerettel rendelkezünk a pénisszel kapcsolatban. Miközben számos embernek könnyítené meg a szexuális életét, ha birtokában lenne a szükséges információknak.

Gondoltad volna, hogy bizonyos dolgok, akár több centivel is rövidíthetik a méretét?

Itt az ideje, hogy változtassunk ezen!

 

Lássuk, mik azok az elengedhetetlen tudnivalók, melyeket érdemes ismernünk a hímvessző makulátlan egészségének fenntartása érdekében.

 

7 dolog, amit biztosan nem tudtál a péniszről

 

1. Ha nem használod, hamar összemegy: sűrű erekció nélkül, akár 2 centivel is megrövidülhet a férfi nemi szerv, mivel azt rendszeresen erektált állapotba kell hozni, a megfelelő működés érdekében. Szerencsére ettől nem kell addig tartanod, ameddig egészséges vagy, ugyanis az agy automatikusan karbantartja a péniszt e téren (főként éjszaka, különböző erotikus álmok formájában).

Azonban, az erekciós panaszokkal küzdő férfiaknak nagy segítségükre lehet például egy pénisz pumpa, mellyel megőrizhetik az eredeti, megfelelő állapotot, ezzel megelőzve a káros elváltozást.

 

2. Az életkor előrehaladtával veszít érzékenységéből: világot látott egy tanulmány, miszerint a férfi nemi szerv érzékenysége folyamatosan csökken az életkor változásával. Ennek kezdete, 26-30 éves kor közé tehető, majd 60 év felett indul el jelentős mértékben. Ez pedig arra enged következtetni, hogy minél idősebb valaki, annál tovább tart neki az orgazmus elérése.

pénisz

3. A pénisz is izgatható egy vibrátor segítségével: akár csak a nők, a férfiak is képesek lennének a csúcsra jutni ezen népszerű szexuális segédeszköz révén. Ehhez rendszerint a makk és a frenulum környékét kell kiadósan stimulálni.

 

4. Pontot tehetsz az öltözőbeli kellemetlenségek végére: elképesztő, hogy mennyi tévhit kering még a mai napig az átlagosnak vélt pénisz méretről, és hogy ez mennyire befolyásolja a férfiak mindennapjait. Sokan azért érzik magukat kellemetlenül, mert azt feltételezik, hogy a nyugalmi állapotban nagy méretekkel rendelkező társaik komoly centiket vernének rájuk egy erekció során. Azonban ez a legtöbbször téves elképzelés.

 

Több kutatást is végeztek ezzel a jelenséggel kapcsolatban, mely rámutatott, hogy két fő típus különböztethető meg a hímvesszők tekintetében. Az egyik, melynek petyhüdt állapota csupán pár centiben tér el az erektálttól (a népesség körülbelül 20 százaléka sorolható ide). A másik pedig ennek szöges ellentéte, mely a nyugalmi helyzetből kizökkentve drasztikus változásokon megy keresztül az erekciós folyamat során.

Ehhez az átalakuláshoz viszont elengedhetetlen, hogy alapjáraton sokkal rövidebbnek és erélytelenebbnek tűnjön.

 

5. Tévhit, hogy a makk a legfőbb örömzóna: valójában a legérzékenyebb terület a fityma végénél, a frenulum közvetlen környékén található a kutatók szerint.

ókori pénisz

6. Az érszűkítő hatású dolgoktól, akár több centivel is rövidebb lehet: ráadásul ebben nem csak a cigaretta és a túlzott alkohol fogyasztás lehet a ludas. A nagy mennyiségű kávé és az energia ital szintén ugyanezt eredményezheti. Nem beszélve arról, hogy mindezek még merevedési zavarokat is könnyedén okozhatnak.

 

7. Jobb, ha minél hamarabb védeni kezded a prosztatád: mivel a prosztata-megnagyobbodásnak köze lehet a korai magömlés, és az impotencia hirtelen kialakulásában is.


Hozzászólás


A hozzászólásokat jóváhagyjuk mielőtt beküldésre kerülnek.