7 dolog, amit nem tudtál a péniszről


Sokan nap mint nap igénybe vesszük, mégis elképesztő, hogy mennyire kevés ismerettel rendelkezünk a pénisszel kapcsolatban. Miközben számos embernek könnyítené meg a szexuális életét, ha birtokában lenne a szükséges információknak.

Gondoltad volna, hogy bizonyos dolgok, akár több centivel is rövidíthetik a péniszed méretét?

Itt az ideje, hogy változtassunk ezen!

 

Lássuk, mik azok az elengedhetetlen tudnivalók, melyeket érdemes ismernünk a hímvessző makulátlan egészségének fenntartása érdekében.

 

7 dolog, amit biztosan nem tudtál a péniszről

pénisz

1. Ha nem használod, hamar összemegy: 

Sűrű erekció nélkül, akár 2 centivel is megrövidülhet a férfi nemi szerv, mivel azt rendszeresen erektált állapotba kell hozni, a megfelelő működés érdekében. Szerencsére ettől nem kell addig tartanod, ameddig egészséges vagy, ugyanis az agy automatikusan karbantartja a péniszt e téren (főként éjszaka, különböző erotikus álmok formájában).

Azonban, az erekciós panaszokkal küzdő férfiaknak nagy segítségükre lehet például egy pénisz pumpa, mellyel megőrizhetik az eredeti, megfelelő állapotot, ezzel megelőzve a káros elváltozást.

pénisz tippek

2. Az életkor előrehaladtával veszít érzékenységéből: 

Világot látott egy tanulmány, miszerint a férfi nemi szerv érzékenysége folyamatosan csökken az életkor változásával. Ennek kezdete, 26-30 éves kor közé tehető, majd 60 év felett indul el jelentős mértékben. Ez pedig arra enged következtetni, hogy minél idősebb valaki, annál tovább tart neki az orgazmus elérése.

 

 

3. A pénisz is izgatható egy vibrátor segítségével: 

Akár csak a nők, a férfiak is képesek lennének a csúcsra jutni ezen népszerű szexuális segédeszköz révén. Ehhez rendszerint a makk és a frenulum környékét kell kiadósan stimulálni.

 

4. Pontot tehetsz az öltözőbeli kellemetlenségek végére:

Elképesztő, hogy mennyi tévhit kering még a mai napig az átlagosnak vélt pénisz méretről, és hogy ez mennyire befolyásolja a férfiak mindennapjait. Sokan azért érzik magukat kellemetlenül, mert azt feltételezik, hogy a nyugalmi állapotban nagy méretekkel rendelkező társaik komoly centiket vernének rájuk egy erekció során. Azonban ez a legtöbbször téves elképzelés.

 

Több kutatást is végeztek ezzel a jelenséggel kapcsolatban, mely rámutatott, hogy két fő típus különböztethető meg a hímvesszők tekintetében. Az egyik, melynek petyhüdt állapota csupán pár centiben tér el az erektálttól (a népesség körülbelül 20 százaléka sorolható ide). A másik pedig ennek szöges ellentéte, mely a nyugalmi helyzetből kizökkentve drasztikus változásokon megy keresztül az erekciós folyamat során.

Ehhez az átalakuláshoz viszont elengedhetetlen, hogy alapjáraton sokkal rövidebbnek és erélytelenebbnek tűnjön.

férfi és nemi szerve

 

5. Tévhit, hogy a makk a legfőbb örömzóna:

valójában a legérzékenyebb terület a fityma végénél, a frenulum közvetlen környékén található a kutatók szerint.

 

6. Az érszűkítő hatású dolgoktól, akár több centivel is rövidebb lehet:

ráadásul ebben nem csak a cigaretta és a túlzott alkohol fogyasztás lehet a ludas. A nagy mennyiségű kávé és az energia ital szintén ugyanezt eredményezheti. Nem beszélve arról, hogy mindezek még merevedési zavarokat is könnyedén okozhatnak.

 

7. Jobb, ha minél hamarabb védeni kezded a prosztatád:

mivel a prosztata-megnagyobbodásnak köze lehet a korai magömlés, és az impotencia hirtelen kialakulásában is.

Érdekel még a téma? Íme 9 újabb dolog a péniszről, amit lehet, hogy te sem tudtál!

Neked is megfordult már a fejedben, vajon miféle rejtélyes dolgok övezhetik a férfiak legbecsesebb testrészét?

Nos, valóban akadnak megdöbbentő tények. Lássuk, hogy mik ezek egész pontosan!

1. Előfordulhat, hogy valakinek kettő is van belőle

Egy rettenetesen ritka betegség révén, számos ember létezik a földön, aki egyszerre két hímvesszővel született. A hímtagok ilyenkor rendszerint egymás mellett, vagy felett helyezkednek el, méretük pedig egymástól eltérő lehet. Az anomália hivatalos neve a diphallia (vagy más néven: pénisz duplikáció), mely szörnyű fejlődési rendellenességeket okoz.

2. Gyakori válóok lehet

Immár a nemzetközi statisztikák is rávilágítottak, hogy bizony a kiadós, egészséges szexuális élet hiánya rettenetes következményekkel járhat. Egy amerikai felmérés szerint, több államban is az impotenciát nevezték meg a hölgyek, mint egyik leggyakoribb okot a válásra.

3. Ezt a csatát a nők nyerték - Avagy, az orgazmus időtartalma

A férfiak orgazmusa többnyire csak pár másodpercig tart, ellenben a nőkével, amely közel fél percig a teljes intenzitáson dübörög.

4. A legelső merevedés sokkal korábban történik, mint azt gondolnánk

A férfiak általában, már az anyaméhben átélik első, teljes erekciójukat, mely egymás után többször is előfordulhat. Azonban azzal kapcsolatban, hogy ez pontosan miért is történik, egyelőre még a kutatók is elbizonytalanodnak.

5. Ekkora a világ legnagyobb, ismert pénisz mérete

Mindenki kapaszkodjon meg! Picivel több, mint 3 méter. Ezen méret büszke tulajdonosa pedig nem más, mint a kék bálna.

banánok

6. Hihetetlen, hogy milyen sokszor áll fel a cerka

A férfiaknak átlagosan 10 erekciójuk következik be naponta. Azonban, ebből több mint 8 a legtöbb esetben csak éjszaka és alvás közben történik.

7. Hosszabb, mint amekkorának látszik

A pénisz teljes hossza, akár több mint másfélszer akkora is lehet, mint amit szabad szemmel látunk belőle. Ugyanis, testünk belsejében tovább folytatódik - ezzel egy úgy nevezett: bumeráng alakot formálva.

pénisz banán

8. Elképesztő, hogy mennyiszer és milyen sebességgel sül el

Egy aktuális, brit kutatás alapján arra a következtetésre jutottak, hogy a férfiak átlagosan, több mint 7000 alkalommal ejakulálnak életük során. Ebből pedig 2000 az, amit maszturbáció során érnek el. Ezen felül fény derült arra is, hogy a kilövés átlag sebessége közel 45 km/h.

9. Valóban képes lehet valaki orálisan kielégíteni magát?

Nos, a statisztikák szerint a válasz: egyértelműen igen. Ugyanis, minden négyszázadik férfi rendelkezik azokkal a hajlékonysági adottságokkal, melyek képesek lehetővé tenni ezt a folyamatot.


Hozzászólás


A hozzászólásokat jóváhagyjuk mielőtt beküldésre kerülnek.