Oldal kiválasztása

A legcélravezetőbb szexpózok, amiért a férfiak oda vannak

Szeretnéd elbűvölni és tejben-vajban füröszteni partneredet? Akkor vedd át picit az irányítást, illetve kedveskedj neki az alábbi tippekkel, valamint szexuális pózokkal. De mire vágynak igazán a férfiak az ágyban? A válasz nyomban kiderül, és biztos lehetsz benne, hogy mindezek tudatában, fülig ér majd a szája. Így fűszerezed meg a hálószobában töltött pillanatokat A tévhitekkel ellentétben, […]

by admin

szept 6, 2021

Szeretnéd elbűvölni és tejben-vajban füröszteni partneredet? Akkor vedd át picit az irányítást, illetve kedveskedj neki az alábbi tippekkel, valamint szexuális pózokkal.

De mire vágynak igazán a férfiak az ágyban?

A válasz nyomban kiderül, és biztos lehetsz benne, hogy mindezek tudatában, fülig ér majd a szája.

Így fűszerezed meg a hálószobában töltött pillanatokat

A tévhitekkel ellentétben, a férfiak nagy része egyáltalán nem szeret drasztikusan dominálni az ágyban. Ez az információ pedig, rögtön más fényt vet mindenre. Kevesen tudják, de a szex csak akkor lehet igazán élvezetes, ha mindkét fél jól szórakozik. Ehhez viszont elengedhetetlen, hogy tisztában legyenek egymás igényeivel a párok. Számtalan módon lehet növelni a szeretkezés minőségét. Ide sorolható például a speciálisnak nevezhető szex pózok alkalmazása is, melyek extra izgalmat válthatnak ki a férfiakból. Bár alapvetően rengeteg minden határozhatja meg azt, hogy egy adott ember esetében milyen szexuális fétisek és pózok válnak a legkedveltebbé (pl. fizikai adottságok, fiatal kori mentális berögzültség), a statisztikák magukért beszélnek.

Mire vágynak a férfiak egy aktus során? – Szexuális pozitúrától függetlenül

Az esetek többségében egy dolog számít leginkább. Méghozzá az, hogy a férfiak ellenőrzésük alatt tarthassák a szex ritmusát, sebességét. Ebből kifolyólag, az olyan testhelyzetek lehetnek igazán nyerőek, amikben a hirtelen, szélsebes mozdulatok felett teljes kontrollt tarthat partnerünk. Első sorban, ez a megközelítés segíthet a teljes mértékű ellazulásban. Szintén hasznukra lehet, ha van például egy tükör a hálószobában, melybe belenézve olyan hatást érhet el társunk, mintha egy erotikus pornó filmben szerepelne. Ez furcsán hangzik, de valóban lehengerlő élményt nyújthat a pasik számára.

Szex közben harapni? Naná!

Közvetlenül az orgazmus pillanata előtt – esetleg annak legelején – harapj finoman a párod fülébe, vagy vállába. Ez lenyűgöző forrósággal töltheti el, és garantáltan hosszan elnyújtja, illetve teljesebbé teszi az elélvezést.

Amikor csak tudsz, játssz a golyóival a szex során!

Nem csoda, hogy ezt módfelett imádják a fiúk. Hiszen a herezacskó, testük egyik legérzékenyebb pontjának számít. Szintén hasonló, kedvező hatást válthat ki a csuklók belső részének stimulálása. Ezért érdemes szexuális pozíciótól függetlenül, többször is enyhén megszorítani ezt a részt a kezeddel. Pár aprósággal lehetne még folytatni a sort, de eljött az ideje, hogy a lényegre térjünk. Most pedig azok a szexuális pozitúrák következnek, melyekért a férfiak valóban odáig vannak.

 

szekszuális aktus

Íme, a férfiak kedvenc szexpózai

Misszionárius: a létező egyik legkiválóbb formula. Azon felül, hogy egy különösen mély behatolást tesz lehetővé, intim, szenvedélyes és szoros kapcsolatot teremt a két fél között. Bár, mivel a hímvessző anatómiáját tekintve, a makkban (glans penis) található a legtöbb idegvégződés, így előbbinek inkább csak a nők részéről van komolyabb jelentősége.

A kutya póz: tökéletes választás. Hisz azon túl, hogy a férfi diktálhatja a tempót, a kilátást is különösen élvezheti. Mindeközben könnyedén stimulálhatja a csiklót és a melleket, akár egyszerre. Mindez olyan érzést kelthet benne, mintha a nő egész testét a markában tartaná.

Kanál: nem is kezdhetné szebben a napját egy férfi, mint amikor párja egy zuhany alatti szexel lepi őt meg. Ehhez pedig tökéletes társ lehet a kanál névre hallgató szex póz. Hogy miért? Mert nagyjából a kutya póz tökéletes megfelelője, csupán két lábon állva.

Lovagló póz: egy kifejezetten érzéki pozitúra, mely tökéletes a férfiak kényeztetésére. Bár alapvetően a nő irányít, a másik fél bármikor közbe szólhat az eseményekbe – erősen magához húzva őt a mellkasára.

A megszokott szex pózok egy kis extra csavarral: a nagyobb intenzitás és szűkebb érzet keltésének érdekében, azon pózokat érdemes még számba venni, melyek során lábainkat kényelmesen keresztbe tehetjük. Ugyanis, ezen mozdulat által a vaginafal sokkal feszesebbé válik.

A szerzőről

Kapcsolódó bejegyzések

7 luxus vibrátor és szexjáték 💎

Ha visszaemlékeztek, 5-10 évvel még hallani se lehetett a médiában azt a fogalmat hogy "szexjáték", vagy hogy "vibrátor". Ez a ciki téma mára már egyre kevésbé ciki - terjed a fiatalabbak és az idősebbek körében egyaránt. Ezzel a cikkünkkel olyanoknak szeretnénk egy...

6 kivételes tipp, ami végletekig fokozza a szexuális kisugárzásodat

Szeretnéd átélni, hogy milyen érzés is az, amikor minden mély, tüzes pillantás kizárólag csak rád vetül? Örülnél, ha szexuális ragyogásodba egyszerűen bele fulladnának a tekintetek, és le se bírnád rázni magadról a lányokat? Hisz ez csak természetes. Melyik férfi ne...

Kondom=100% biztonság? 11 tény, amit nem tudtál a gumikról!

Gyakran hallhatjuk: Az óvszer használata közel 100%-kos védelmet garantál azok számára, akik ezen védekezési módszer mellett teszik le a voksukat. De vajon, ismered azt a meghökkentő, abszolút hiteles statisztikát, miszerint 1000, óvszerrel védekező ember közül...

Írj nekünk!

Kommentek

0 hozzászólás