A legjobb szexuális játékok kezdőknek - Mutatjuk hogyan működnek!


Szeretnéd izgalmasabbá tenni az együttlétet, és átélni egy észbontóan jó orgazmust, melyről azt hitted csak a pornó filmekben létezik? Úgy érzed eljött az ideje, hogy ismét felkeltsd a tüzet ellaposodni látszó kapcsolatodban?

 

Akkor fogadd meg a tanácsunkat: ne félj a szex játékok kipróbálásától! Hiszen, céljuk nem a hiányosságok pótlására irányul, hanem arra, hogy minden eddiginél jobban érezd magad az ágyban.

Bemutatjuk, hogy milyen, modern lehetőségek állnak a kezdők rendelkezésére 2020-ban.

 

A legjobb szexuális játékok nőknek és férfiaknak egyaránt

 

Erotikus társasjátékok:

Az egyik legkitűnőbb választás lehet télen, az ingerszegény mindennapok során egy finom forralt bor kíséretében, a kandalló mellett ülve. Segítségével garantáltan nem marad el az előjáték, és nem lesz túl hamar vége a menetnek. Egy jól kiválasztott szexi társas, szinte biztos, hogy egész éjszaka elszórakoztat majd bennetek, miközben gondoskodik az önfeledt, romantikus hangulat fenntartásáról.

Kezdőknek tökéletes választás lehet a Monogamy, mely egy 2 fős, feladat kártyákon alapuló,- hatalmas népszerűségnek örvendő - bestseller erotikus társasjáték.

 

De elég a finomkodásból, vágjunk bele a dolgok közepébe!

vibrátor elemekkel

Vibrációs péniszgyűrű klitorisz izgatóval:

Egy rugalmas, bőrbarát anyagból készített gyűrű célja, hogy minden eddiginél keményebb és tartósabb erekciót biztosítson a számodra. Ugyanis, ez a kis szerkezet a pénisz tövénél elhelyezve képes megakadályozni a vér kiáramlását a hímvesszőből, a beáramlást viszont továbbra is lehetővé teszi.

Extra stimuláláshoz tervezett részének pedig rendkívüli hasznát fogja venni partnered, mivel kényelmesen masszírozza és hatékonyan izgatja a csiklóját - miközben neked kizárólag a hüvelyre kell csak koncentrálnod. A vibrációs gyűrűk rendszerint több, különböző fokozattal is rendelkeznek, így követve a szex aktuális ritmusát.

Egyetlen szabályt kell csak észben tartanod, mégpedig azt, hogy ne viseld 30 percnél tovább ezt az alkalmatosságot, különben fennáll a veszélye, hogy károsítja a nemiszervben található ereket.

Kétágú vibrátor:

Ez a típusú, kényelmesen illeszkedő praktikus szexuális játék, egyaránt képes stimulálni a G-pontot és a csiklót is a felhelyezése után. Rendszerint selymes tapintású, 100 százalékban vízálló, orvosi szilikon burkolattal készülnek. Beépített motorjuknak köszönhetően pedig utánozni tudják az emberi test hőmérsékletét.

A modern, távirányítós verzió tökéletes választás lehet egy pihentető, levendula illatú masszázs olajas bemelegítést követően - akár egy anális szex közben - miközben a távvezérlő segítségével te irányítod a csiklóra és hüvelyre érkező intenzitást is.

Prosztata vibrátor:

Végezetül, az egyik legjobb vétel napjainkban egy ilyen szerkentyű lehet. Célja, hogy egy különleges prosztata masszázsban részesítsen, melynek köszönhetően átélheted a hírhedt P-pont orgazmust, melyet a férfiak G-pontjának is gyakran becéznek. Ez a rejtélyes terület a végbélnyíláson belül helyezkedik el, melyet az eszköz eredményesen stimulálhat több, különböző intenzitású rezgési fokozat segítségével.

Hogyan vezesd rá párodat az újdonságokra?

Feltéve, hogy tartasz partnered reakciójától, vagy egyszerűen csak képtelen vagy rájönni, mi módon állhatnál elő a vadonatúj ötleteddel, akkor vesd be ezt az egyszerű, ám annál hatékonyabb tippet.

A legjobb módszer erre, ha az adott játékot egy meglepetés köntösbe bújtatod, mint valami különleges, egyedi ajándék. Várd ki a megfelelő alkalmat (pl. születésnap, karácsony, vagy Valentin-nap), majd nyújtsd át ezt is egy igényesen becsomagolt mellékes, kiegészítő tárgyként - amit megkoronázhatsz, akár egy szexi testharisnyával is. Amikor a párod kibontja a csomagot, azonnal látni fogod az arcán a reakciót, melynek függvényében, akár szimplán csak el is poénkodhatod a dolgot, mint egy huncut kis viccet.

Így valóban nem lesz veszteni valód.

Végezetül ne felejtsd, hogy míg a kapcsolatodban csupán pár kínos, kellemetlen pillanatot eredményezhet egy balul sikerült szex játék ötlet, addig ellenkező esetben - ha meg sem próbálsz javítani a szexuális életeden - biztosra veheted, hogy hamarosan befellegzik a közös viszony.

Tehát: Próba, szerencse!


Hozzászólás


A hozzászólásokat jóváhagyjuk mielőtt beküldésre kerülnek.