Oldal kiválasztása

A legjobb szexuális játékok kezdőknek – Mutatjuk hogyan működnek!

Szeretnéd izgalmasabbá tenni az együttlétet, és átélni egy észbontóan jó orgazmust, melyről azt hitted csak a pornó filmekben létezik? Úgy érzed eljött az ideje, hogy ismét felkeltsd a tüzet ellaposodni látszó kapcsolatodban?   Akkor fogadd meg a tanácsunkat: ne félj a szex játékok kipróbálásától! Hiszen, céljuk nem a hiányosságok pótlására irányul, hanem arra, hogy minden […]

by admin

szept 6, 2021

Szeretnéd izgalmasabbá tenni az együttlétet, és átélni egy észbontóan jó orgazmust, melyről azt hitted csak a pornó filmekben létezik? Úgy érzed eljött az ideje, hogy ismét felkeltsd a tüzet ellaposodni látszó kapcsolatodban?

 

Akkor fogadd meg a tanácsunkat: ne félj a szex játékok kipróbálásától! Hiszen, céljuk nem a hiányosságok pótlására irányul, hanem arra, hogy minden eddiginél jobban érezd magad az ágyban.

Bemutatjuk, hogy milyen, modern lehetőségek állnak a kezdők rendelkezésére 2020-ban.

 

A legjobb szexuális játékok nőknek és férfiaknak egyaránt

 

Erotikus társasjátékok:

Az egyik legkitűnőbb választás lehet télen, az ingerszegény mindennapok során egy finom forralt bor kíséretében, a kandalló mellett ülve. Segítségével garantáltan nem marad el az előjáték, és nem lesz túl hamar vége a menetnek. Egy jól kiválasztott szexi társas, szinte biztos, hogy egész éjszaka elszórakoztat majd bennetek, miközben gondoskodik az önfeledt, romantikus hangulat fenntartásáról.

Kezdőknek tökéletes választás lehet a Monogamy, mely egy 2 fős, feladat kártyákon alapuló,- hatalmas népszerűségnek örvendő – bestseller erotikus társasjáték.

 

De elég a finomkodásból, vágjunk bele a dolgok közepébe!

Vibrátor elemekkel

Vibrációs péniszgyűrű klitorisz izgatóval:

Egy rugalmas, bőrbarát anyagból készített gyűrű célja, hogy minden eddiginél keményebb és tartósabb erekciót biztosítson a számodra. Ugyanis, ez a kis szerkezet a pénisz tövénél elhelyezve képes megakadályozni a vér kiáramlását a hímvesszőből, a beáramlást viszont továbbra is lehetővé teszi.

Extra stimuláláshoz tervezett részének pedig rendkívüli hasznát fogja venni partnered, mivel kényelmesen masszírozza és hatékonyan izgatja a csiklóját – miközben neked kizárólag a hüvelyre kell csak koncentrálnod. A vibrációs gyűrűk rendszerint több, különböző fokozattal is rendelkeznek, így követve a szex aktuális ritmusát.

Egyetlen szabályt kell csak észben tartanod, mégpedig azt, hogy ne viseld 30 percnél tovább ezt az alkalmatosságot, különben fennáll a veszélye, hogy károsítja a nemiszervben található ereket.

Kétágú vibrátor:

Ez a típusú, kényelmesen illeszkedő praktikus szexuális játék, egyaránt képes stimulálni a G-pontot és a csiklót is a felhelyezése után. Rendszerint selymes tapintású, 100 százalékban vízálló, orvosi szilikon burkolattal készülnek. Beépített motorjuknak köszönhetően pedig utánozni tudják az emberi test hőmérsékletét.

A modern, távirányítós verzió tökéletes választás lehet egy pihentető, levendula illatú masszázs olajas bemelegítést követően – akár egy anális szex közben – miközben a távvezérlő segítségével te irányítod a csiklóra és hüvelyre érkező intenzitást is.

Prosztata vibrátor:

Végezetül, az egyik legjobb vétel napjainkban egy ilyen szerkentyű lehet. Célja, hogy egy különleges prosztata masszázsban részesítsen, melynek köszönhetően átélheted a hírhedt P-pont orgazmust, melyet a férfiak G-pontjának is gyakran becéznek. Ez a rejtélyes terület a végbélnyíláson belül helyezkedik el, melyet az eszköz eredményesen stimulálhat több, különböző intenzitású rezgési fokozat segítségével.

2021 legnépszerűbb szexuális játékai – név szerint

Tenga Egg maszturbáló tojás:

Tapintatos, elképesztően diszkrét megjelenése ellenére, ez a pici tojás egy élethű kéjbarlangot rejt magában. Különleges, precíz kialakítású belseje bordázott, mely könnyedén tisztítható szappanos víz segítségével. Bár a gyártó eredetileg csak egy használatra ajánlja, valójában a rendszeres tisztítás hosszabb élettartamot biztosíthat részére. A Tenge tojás ráadásul szuper ajándék ötlet is egyben.

Fleshlight Flight maszturbátor:

A online felmérések szerint a férfiak számára készített maszturbátorok – töretlen népszerűségük ellenére –  gyakran váltanak ki kellemetlen és kínos érzéseket a felhasználókból. Azonban a Fleshlight Flight-nak sikerült elhozni az áttörést. Ez az első olyan mű vagina típusú játék, ami igazán elnyerte az emberek tetszését. Aki egyszer is kipróbálta, szinte biztosan megismételte már a használatát. Belseje hihetetlenül rugalmas anyagból készült, ezért teljesen más érzést kelt, mint a kemény, műanyag maszturbátorok.

Két dologra azonban célszerű odafigyelni: az alapos tisztán tartásra, illetve egy minőségi vízalapú síkosító használatára.

 

Vibrátor és bugyi

Rúzsvibrátor:

Feltéve, hogy valaki egy pici, praktikus, hordozható vibrátort keres, akkor ez a rúzsalakú találmány az egyik legkiválóbb, és egyben legnépszerűbb választás. Látszólag még legapróbb vonásaiban sem hasonlít egy vérbeli vibrátorra. Azonban keskenyedő hegye testbarát szilikonból készült. A kiálló csúcsrész segítségével hatékony módon izgatható a csikló, a belső combok, a mellbimbók, sőt, akár még a herék is. De valójában az egész testet idegvégződések szövik át, ezért igazság szerint bárhol megtapasztalhatjuk a rúzsvibrátor áldásos hatásait.

Vesper – nyaklánc vibrátor:

Szexuális izgalmak, finom, diszkrét eleganciával kombinálva: így született a Vesper. Egy olyan szexjáték, melyet végre nem kell a lakás eldugott zugaiba, a szekrények és fiókok mélyén rejtegetni, a kíváncsi tekintetek elől.

Ez a vibrációs nyaklánc mindvégig megőrzi tulajdonosának titkát. Karcsúsága azonban nem szabad, hogy megtévesszen. Személyében egy szuper erős vibrátorról beszélhetünk, amely pillanatok alatt képes felcsigázni a hangulatot. A Vesper ezért, csupán külső használatra alkalmazható játék.

Két megdöbbentően intenzív – mégis halk – rezgési fokozat közül választhatunk: az egyik egy állandó, míg a másik egy pulzáló mód. Különleges kialakítása révén célzottan ingerelhetjük a test legérzékenyebb pontjait.

Kisméretű análhorog:

Kihagyhatatlan darab a hátsó kalandokkal kacérkodók számára. Az anális játékok többsége félelmetes lehet első látásra. Azonban egy kisméretű análhorog nevetségesen olcsó és kiváló választás a kezdők számára. Nem túl nagy, viszont nem is túl kicsi.

Az ívelt talpazatának köszönhetően a játék garantáltan a helyén marad, anélkül hogy az kényelmetlen lenne.  Külseje orvosi minőségű szilikon, mely könnyedén tisztítható, és tapintása bársonyos.

Leendő gazdájának csupán egyetlen dologra kell figyelmet fordítania: hogy megfelelő minőségű, vízalapú síkosítóval együtt használja a szexuális izgalmak fokozása során.

Vibrátor és óvszerek

A leginkább testhezálló szexjáték: így választhatod ki!

Azok számára, akik teljesen újak a szex játékok területén, bizonyosan félelmetes élmény az első vásárlás. Tömérdek elcsépelt, rossz minőségű és gyenge hatékonyságú eszközzel találhatjuk szembe magunkat a piacon.

Ezért fontosnak tartjuk, hogy eláruljunk pár jól bevált vásárlási tippet.

Kezd azzal, hogy felteszed magadnak a legfontosabb kérdéseket: mit is szeretek igazán a szexben? Milyen területen szeretnék több tapasztalatot szerezni? Mi az, amit mindig is ki szerettem volna próbálni, de idáig nem vot rá bátorságom vagy lehetőségem?

Ezen kérdések őszinte megválaszolása az első lépés, a sikeres és élmény dús vásárlás érdekében.

Azt is javasoljuk, hogy nézd át alaposan az online és offline erotikus üzletek kínálatát. A magukra adó, hiteles üzletek esetben biztosra veheted, hogy részletes termék leírásokkal és átfogó oktatási vagy tanácsadási cikkekkel találkozol majd.

Amint megtalálod a számodra legideálisabb kategóriát, következhet a termékek alapos feltérképezése.

Ennek legjobb módja a YouTube-on elérhető szexjáték bemutató videók megtekintése. Nézz körül alaposan, a komment szekcióban pedig még kérdéseidet is bátran, anonim módon felteheted egy adott termékkel kapcsolatban.

Hogyan vezesd rá párodat az újdonságokra?

Feltéve, hogy tartasz partnered reakciójától, vagy egyszerűen csak képtelen vagy rájönni, mi módon állhatnál elő a vadonatúj ötleteddel, akkor vesd be ezt az egyszerű, ám annál hatékonyabb tippet.

A legjobb módszer erre, ha az adott játékot egy meglepetés köntösbe bújtatod, mint valami különleges, egyedi ajándék. Várd ki a megfelelő alkalmat (pl. születésnap, karácsony, vagy Valentin-nap), majd nyújtsd át ezt is egy igényesen becsomagolt mellékes, kiegészítő tárgyként – amit megkoronázhatsz, akár egy szexi testharisnyával is. Amikor a párod kibontja a csomagot, azonnal látni fogod az arcán a reakciót, melynek függvényében, akár szimplán csak el is poénkodhatod a dolgot, mint egy huncut kis viccet.

Így valóban nem lesz veszteni valód.

Végezetül ne felejtsd, hogy míg a kapcsolatodban csupán pár kínos, kellemetlen pillanatot eredményezhet egy balul sikerült szex játék ötlet, addig ellenkező esetben – ha meg sem próbálsz javítani a szexuális életeden – biztosra veheted, hogy hamarosan befellegzik a közös viszony.

Tehát: Próba, szerencse!

A szerzőről

Kapcsolódó bejegyzések

7 luxus vibrátor és szexjáték 💎

Ha visszaemlékeztek, 5-10 évvel még hallani se lehetett a médiában azt a fogalmat hogy "szexjáték", vagy hogy "vibrátor". Ez a ciki téma mára már egyre kevésbé ciki - terjed a fiatalabbak és az idősebbek körében egyaránt. Ezzel a cikkünkkel olyanoknak szeretnénk egy...

G-pont orgazmus – Így a legegyszerűbb

Vannak, akik könnyedén rátalálnak a saját G pontjukra, mások viszont kétségbevonják még a létezését is.   A G-pont orgazmus azonban nem mítosz. Tényleg elérhető! Mindössze kicsi odafigyelés, sok gyakorlás, valamint a megfelelő technika ismerete szükséges hozzá....

Anális szex – Így csináld, ha kezdő vagy!

Te is vágysz már valami maradandó élményre, újdonságra a pároddal az ágyban?   Biztosan sokat hallottál már az anális szex lebilincselő, hamisíthatatlan élményéről. Ne félj kipróbálni! Most mindent részletesen elolvashatsz arról, amit egy kezdőnek tudni érdemes. Az...

Írj nekünk!

Kommentek

0 hozzászólás