Oldal kiválasztása

A legnehezebb szexpózok: csak haladóknak!

A szex egy varázslatos dolog, de ha mindig ugyanazt csinálod, hamar ellaposodik és unalmassá válhat. Ugye nem szeretnéd, hogy ez megtörténjen? Ez esetben, viszont tenned kell ellene. Ennek legegyszerűbb módja pedig az, ha minél több, szórakoztató dolgot próbálsz ki, vagy fokozatosan egyre nehezebb kihívások elé állítod magad. Így folyamatosan áramolhatnak majd feléd a friss, és […]

by admin

szept 6, 2021

A szex egy varázslatos dolog, de ha mindig ugyanazt csinálod, hamar ellaposodik és unalmassá válhat. Ugye nem szeretnéd, hogy ez megtörténjen?

Ez esetben, viszont tenned kell ellene. Ennek legegyszerűbb módja pedig az, ha minél több, szórakoztató dolgot próbálsz ki, vagy fokozatosan egyre nehezebb kihívások elé állítod magad.

Így folyamatosan áramolhatnak majd feléd a friss, és vadító szexuális élmények.

Cikkünkben, most a világ legnehezebben kivitelezhető szexpózait fogjuk bemutatni.

Vajon megtudnád őket csinálni?

Mit nyerhetünk a haladó pozitúrák elsajátításával?

Még is ki ne akarná megtapasztalni a legőrültebb, akrobatikus szex pozíciókat?

A legnehezebb szexpózokban való jártasság nagyban növelheti az egyén önbizalmát, kisugárzását, ezáltal aktívabban létesít új kapcsolatokat, bátran veti bele magát a legmerészebb szexuális kalandokba.

A most következő pozitúrák többsége – bár extrém sérülés veszélyes lehet – nagyban fokozza az erőnlétedet, rugalmasságodat, és ami talán a legfontosabb: az imázsodat a partnerek szemében.

Vesd be ezeket a ritka, eszelős testhelyzeteket egy olyan orgazmusért cserébe, melyet még soha életedben nem tapasztaltál.

Következzenek a legkeményebb szexuális testtartások.

A világ egyik legnehezebb szexpóza: a lótuszvirág

Először, a férfi lótuszülésbe helyezi magát, majd partnere beül lábai közé. Ezután, a nő társa vállaira helyezi lábait, combjait pedig a közvetlenül a férfi mellkasához nyomja, aki kezeivel rásegíthet a minél szorosabb összekapcsolódásra. A hölgy szintén segíthet ebben: kezeit érdemes párja nyaka, vagy feje köré fonnia. Az utolsó lépés pedig nem más, mint a féktelen csókolózás beindítása.

A látvány és az élmény egyaránt lebilincselő lesz – feltéve, hogy sikerül!

Superwoman – Ezt muszáj kipróbálnotok

Ez esetben nem a férfi, hanem sokkal inkább a hölgy feladata lesz, hogy elkápráztassa szerelmét.

Kezdetben, feküdjön hátra, majd emelje a feje fölé lábait. Ehhez könyökét alá kell támasztania, csípőjét pedig megtartania kezei segítségével – mint ha egy talajgyakorlatot végezne. A férfi a nő hüvelye fölé áll, képletesen „ráülve” – picit berogyasztva lábait, hogy kényelmes legyen – és a behatolás során kezeivel rásegít a lábak előrenyomásában. Ehhez a legcélravezetőbb, partnere combjára helyezni a nyomást, mely egy produktív erogén zóna is egyben.

Ez egy rendkívül hatékony A és G-pont stimuláló pozíció, így mindenképp érdemes adnod neki egy esélyt a jövőben.

Egy isteni szexpóz, egyenesen az istenektől:

Az Apollo névre hallgató testhelyzetről úgy tartják, maga a görög istenség, Apollón hagyta az emberiségre (akit többek között a zene és a tánc istene is egyben).

Mitől olyan kiemelkedően nehéz ez az álló helyzetben végezendő pozitúra?

Első sorban azért, mert kimagasló fizikai erőt követel meg a férfiaktól, továbbá, átlagon felüli hajlékonyságot a nőktől.

Kivitelezése során a férfi felemeli a hölgyet. Ez idő alatt az Ő feladata, lábait mihamarább a partnere nyakába tenni, aki eközben a fenekénél tartja őt tenyereivel. Ezt követően, a nő egyaránt kapaszkodhat párja vállaiba, vagy egyik kezével finoman foghatja a tarkója feletti területet.

Az aktív szemkontaktus tartására, valamint a forró és szenvedélyes csókolozásra pedig, mindvégig fennáll a lehetőség.

Sarkakat a fej fölé!

Ez a pozitúra szintén a nők hajlékonyságára épít, míg a férfiaktól inkább a rendkívül magas állóképességet követeli meg. A hölgy először térdeljen le, és helyezze le maga előtt karjait a földre oly módon, hogy könyökein támaszkodjon. Egy előre oda készített párna segítségével csillapítható a könyökökre eső terhelés.

A nőnek most nincs más dolga, mint kitolnia a fenekét és fejét a karjaira támasztani. Ezután jeleznie kell partnerének, aki ekkor közvetlenül mögé áll és a bokájánál fogva felemeli a lábait úgy, hogy a tévedek mindvégig behajlítva maradjanak.

Ez a testhelyzet így magában foglalja a kutya póz minden egyes pozitív előnyét, ötvözve a gravitáció adta bónuszokkal. Az extra élvezetek érdekében a nő tetszés szerint ringathatja csípőjét, miután partnere behatolt. Minden egyes új szög és mozgás izgalmasnál izgalmasabb érzéseket gerjeszt.

Menü egy főre

A lótuszvirág után, a világ talán következő legnehezebb szex pozitúrája következik. Azonban most nem a nyúlékonyságra lesz óriási szükség, hanem a test teljes egészének erejére. Viszont egyedülálló abban a tekintetben, hogy mindkét partner egyaránt kipróbálhatja a különböző szerepeket.

A póz kivitelezéséhez az egyik félnek kézen vagy fejen kell állnia – természetesen, szükség esetén használhat egy falat, mint támaszték -, míg a másik feladata szimplán előre hajolni, átkarolni és orális kényeztetésben részesíteni partnerét.

Ha élsz, halsz a kihívásokért: a híd

A hidat a legtöbben egy teljesen lehetetlen szex póznak tartják, ugyanis extrém hajlékonyságot vár el a férfiaktól; amire lássuk be, sok esetben még a nők sem képesek.

Vajon képes vagy megcsinálni?

Tegyünk egy próbát: a feladat látszólag egyszerű, csupán alkalmazd a népszerű, ám annál nehezebb torna és jóga gyakorlatot, a hidat. Partnered pedig finoman üljön rá a péniszedre, mintha csak lovagolni akarna.

A legegyszerűbb út az extrém szexpózok elsajátításához

Amennyiben elég bátorságot gyűjtöttél és elszánt vagy az iránt, hogy szexuális életedet a csúcsra tornázd fel, akkor a siker csupán egy karnyújtásnyira van.

A tréninget kezdd azzal, hogy 3 hónapon keresztül rendszeresen fordítasz időt jóga és pilátesz tevékenységekre. Amint ezzel megvagy, elkezdheted egyedül gyakorolni a kihívással teli pozitúrákat, egészen addig, míg elég magabiztosnak nem érzed magad bennük. Innentől nincs más hátra, mint valóban kipróbálni ezeket az extra forró szexuális pozíciókat.

A tréning alatt pedig egy pillanatra sem feledd el: hogy a földön túli orgazmusokért cserébe, igazán megéri ennyi fáradozás.

A szerzőről

Kapcsolódó bejegyzések

7 luxus vibrátor és szexjáték 💎

Ha visszaemlékeztek, 5-10 évvel még hallani se lehetett a médiában azt a fogalmat hogy "szexjáték", vagy hogy "vibrátor". Ez a ciki téma mára már egyre kevésbé ciki - terjed a fiatalabbak és az idősebbek körében egyaránt. Ezzel a cikkünkkel olyanoknak szeretnénk egy...

G-pont orgazmus – Így a legegyszerűbb

Vannak, akik könnyedén rátalálnak a saját G pontjukra, mások viszont kétségbevonják még a létezését is.   A G-pont orgazmus azonban nem mítosz. Tényleg elérhető! Mindössze kicsi odafigyelés, sok gyakorlás, valamint a megfelelő technika ismerete szükséges hozzá....

Anális szex – Így csináld, ha kezdő vagy!

Te is vágysz már valami maradandó élményre, újdonságra a pároddal az ágyban?   Biztosan sokat hallottál már az anális szex lebilincselő, hamisíthatatlan élményéről. Ne félj kipróbálni! Most mindent részletesen elolvashatsz arról, amit egy kezdőnek tudni érdemes. Az...

Írj nekünk!

Kommentek

0 hozzászólás