Oldal kiválasztása

Anális szex – Így csináld, ha kezdő vagy!

Te is vágysz már valami maradandó élményre, újdonságra a pároddal az ágyban?   Biztosan sokat hallottál már az anális szex lebilincselő, hamisíthatatlan élményéről. Ne félj kipróbálni! Most mindent részletesen elolvashatsz arról, amit egy kezdőnek tudni érdemes. Az anális szexről bővebben Az anális szex sokak szerint csupán elfecsérelt időtöltés. Egy új trend, ami piszkos, undorító és […]

by admin

szept 6, 2021

Te is vágysz már valami maradandó élményre, újdonságra a pároddal az ágyban?

 

Biztosan sokat hallottál már az anális szex lebilincselő, hamisíthatatlan élményéről.

Ne félj kipróbálni! Most mindent részletesen elolvashatsz arról, amit egy kezdőnek tudni érdemes.

Az anális szexről bővebben

Análszex ötletek kezdőknek

Az anális szex sokak szerint csupán elfecsérelt időtöltés. Egy új trend, ami piszkos, undorító és mindezek tetejébe még fájdalmas is.

Nos, akik ezen a véleményen vannak, azok valószínűleg még sosem próbálták ki. Amennyiben mégis, akkor pedig nem a megfelelő módon, illetve körülmények között tették azt. Ne ess bele te is ebbe a hibába! Az anális kalandok életed egyik legmeghatározóbb pillanataivá válhatnak, ha felkészülten vágsz neki.

Az anális szex őrülten jól alkalmazható az ellaposodott kapcsolatok nagyfokú felpezsdítésére. Teljesen új színnel, felfrissült érzelmekkel, valamint erőteljes erotikával tölti meg a hálószobában együtt töltött szerelmes órákat.

Popsiszex

Anális szex: amit a pornó nem árul el!

Az a fajta anális szex, amelyet az erotikus filmekből láthatunk, sajnos nem teljesen tükrözi a valóságot. Az a tény, hogy a végbél hogyan hajlik meg és épül fel a nyílást követően, kiválóan rámutat arra, mennyire sok dolgokra is kell valójában odafigyelniük a popsi-centrikus embereknek. Hogy ne menjünk messzebb, a legelső akadályt a záróizom okozza. Szerepe – köztudottan – abban a rejlik, hogy visszatartsa a székletet. Ezzel elősegítik azt, hogy ne kerüljünk kellemetlenségekbe, ha éppen nem tudnánk rögtön elvégezni a dolgunkat.

Ez pedig azt jelenti, hogy egy biológiailag programozott reflexről beszélünk, mely azonnal létrejön, ha nyomás éri a végbélnyílást.

Tehát az egyik legfontosabb dolog, amit egy hölgynek vagy férfinak meg kell tennie abban az esetben, ha az anális szexet fájdalommenten szeretné kipróbálni, hogy megtanulja ellazítani a záró izomzatot. Természetesen olyan mértékig, hogy a pénisz túl tudjon jutni a bejáraton.

Bár ez a folyamat nagyon sok gyakorlást igényel, szerencsére egy jól összeállított anális játék készlettel szinte gyerekjáték ráérezni és megtanulni.

Hasonló akadályt jelent az is, hogy ellentétben a hüvellyel, a popsi nem biztosít természetes kenést. Tehát azon túl, hogy a záróizmokat sikeresen kikapcsoltuk, a megfelelő, alapos síkosításról sem szabad elfeledkeznünk. Erre a célra a legjobb választásnak a speciális, anális síkosítók bizonyulnak.

A pornográfiában ezeket a részleteket nem árulják el.

Nem térnek ki benne az átfogó előkészületekre, a gyakorlásra, ahogy a felek közötti bizalomra sem. Azoknak a pároknak tehát, akiknél nincs meg a bizalom, nem rendelkeznek kiváló szexuális kommunikációs készséggel, vagy akik egyszerűen csak nem adnak egymásnak visszajelzést arról, hogy mitől érzik jól magukat és mitől kevésbé, nem ajánlatos a popsi szexet kipróbálni. A csalódottság és kínos pillanatok elkerülése végett.

formás fenék

Békülj meg a gondolattal: az anális szex bizony anális behatolással jár!

Ne engedd, hogy gondolataid a széklet miatti kínos pillanatok körül keringjenek, amikor anális szexre kerül a sor. Egyáltalán nem fogtok a partnereddel benne úszkálni, arra viszont fel kell készülnötök, hogy a legrosszabb esetben láttok majd egy keveset. Azonban ez teljesen normális, ezért kár is lenne szégyenkezni miatta. 

Nem hagyhatod, hogy ez megakadályozzon abban, hogy egy lehengerlően élvezetes élményben lehessen részed. Mindvégig a szórakozásra kell koncentrálnod az helyett, hogy a félelmeiden pörögnének a gondolataid.

Azonban, ha időt fordítasz rá, hogy az intim érintkezés előtt szappannal és vízzel alaposan áttisztítsd a popsidat, akkor szinte biztos lehetsz abban, hogy a nullára csökkented a széklet foltok felbukkanásának kockázatát.

Légy tisztában az anális szex egészségügyi következményeivel

Nem lehet elégszer hangsúlyozni az óvszer használatának fontosságát, még a HIV-fertőzés veszélyén túl is. Ugyanis az anális szex esetében gyakori, hogy az emberek sokkal felelőtlenebbé válnak. Miközben abban a tévhitben élnek, hogy a hátsó behatolás teljesen veszélytelen.

Napjainkban már létezik olyan elmélet, mely szerint az óvszer nélküli anális szex elősegítheti a különböző baktériumok bejutását a férfi prosztatába. Hasonló kockázatokat rejteget magában az is, amikor kis – szabad szemmel észrevehetetlen – mennyiségű széklet kerül a férfi húgycsövébe.

Ilyen esetben, ha a partnerek óvszer nélküli hüvelyi vagy orális közösülésbe kezdenek az anális szexet követően, az rettentőn fertőzésveszélyessé válik. Melynek a pénisz külsőleges megmosása még egyáltalán nem zárja ki a lehetőségét, hiszen a baktériumok a húgycső belsejében rejtőznek. 

Fontos azonban, hogy kerüljük a spermicid alapú készítményeket az anális szex közben. Ugyanis a spermicidek használata növelheti az anális irritáció kockázatát.

Anál plug

Íme, a legpikánsabb kezdő tippek az anális szexhez

Dobjátok fel az aktust extrém játékokkal: Ne feledkezzetek meg a hüvely stimulálásáról, hiszen az jelen esetben szabadon hagyott felület. A vaginában alkalmazhatóak bizonyos játékszerek az anális szexszel párhuzamosan, mint például egy vibrátor vagy OhMiBod.

Az irányítás ilyenkor a legjobb, ha a nő kezében van, de nyugodtan lehet felváltva is használni a játékokat.

Használjatok bőségesen síkosítót: Az anális szex kötelező, elengedhetetlen tartozéka a síkosító. Szerencsére a választék elképesztően széles. Bevethettek akár ízesített síkosítókat (például csokoládé vagy málna), de akár különböző speciális hőérzet növelő, orgazmus késleltető, vagy direkt erre a célra szánt anál síkosító készítményeket is. Nagyon nagy durranás lehet a végén, ha az előjátékot például orális szexszel kezditek el, mely során különböző, ízesített termékeket alkalmaztok síkosítás gyanánt az együttlét különlegesebbé tételének érdekében.

Csak lassan a testtel: Az első alkalommal nagyon fontos, hogy megfontoltan, szelíden hatoljon be a férfi, lépésről lépésre, centiről centire. Így kerülhetőek el a legkönnyebben a nem kívánatos fájdalmak, amik aztán rányomnák a bélyegüket a jövőbeli próbálkozásokra.

Legyetek őszinték egymással: Az első pár alkalom során kifejezetten fontos, hogy adjatok folyamatos visszacsatolást egymásnak az aktus lényeges pillanatiról. Így tudtok majd egyre hatékonyabban fejlődni annak érdekében, hogy egyre csak jobb, élvezetesebb és fájdalommentes lehessen az együttlét.

Fő a nyugalom: Minden eddiginél fontosabb tanács, hogy ügyeljünk testünk és elménk lehető legmagasabb fokú ellazulására. A végbélnyílás körül elképesztően sok izom helyezkedik el, ezek pedig, amennyiben nem vagyunk eléggé ellazult állapotban, túl szorosak lehetnek a fájdalommentes behatolás elkerüléséhez. Igyunk meg az aktus előtt egy finom bort, vegyünk egy forró fürdőt vagy zuhanyt, és hallgassuk a kedvenc erotikus zenéinket.

Ezek a legjobb anális szex pózok, amelyeket mindenképp ki kell próbálnod

Unikornis: Ez az egyik leghatékonyabb G-pont stimuláló anális szex póz. Elképesztő élményeket nyerhetnek vele azok, akik kipróbálják! A férfi az oldalán helyezkedik el a nő mögött, egyik kezével a partnerének bokáját megragadva, és a magasba emelve, így másik kezével könnyedén csiklandozhatja a mellbimbókat. A nő pedig akár ujjaival, akár játékok igénybevételével izgathatja a hüvelyét.

Pókember: A pókember a létező legeredményesebb A-pont stimuláló anális szexpozitúrák közé tartozik. A férfi itt egyszerre foglakozhat az anális szexszel, a nő hüvelyével, és combjaival egyaránt. Ez tehát lényegében egy olyan pozíció, melynek alkalmazása során nagyon könnyedén ügyelhetünk a clitoris, azaz a csikló izgatására. A nő az oldalára fekszik, majd egyik kezével megtámasztja a fejét. A férfi pedig letérdel a partnerének lábai közé, széttárva azokat, majd vállára helyezve a hozzá közelebb esőt.

Ha bővebben érdekel a téma, olvasd el anális szex útmutatónkat

Ha szívesen olvasnál még további pózokról, ezt pont neked írtuk: Szex pozitúrák, csak haladóknak

Egy kis olvasnivaló: Összeszedtük legjobb cikkeinket, a társkeresés, a párkapcsolat, és a szex témaköreiben

A szerzőről

Kapcsolódó bejegyzések

7 luxus vibrátor és szexjáték 💎

Ha visszaemlékeztek, 5-10 évvel még hallani se lehetett a médiában azt a fogalmat hogy "szexjáték", vagy hogy "vibrátor". Ez a ciki téma mára már egyre kevésbé ciki - terjed a fiatalabbak és az idősebbek körében egyaránt. Ezzel a cikkünkkel olyanoknak szeretnénk egy...

Itt vannak a legfantasztikusabb orális szexpózok és tippek

Az orális szex minden kétséget kizáróan a meggy az orgazmus torta tetején Nem rég felröppent a hír egy olyan New York-i Állami Egyetem által vezetett vizsgálatról, amely eredményeként a kutatók arra bukkantak, hogy a férfiak magas százaléka csupán azért csalja meg...

Hogyan kell pettingelni? – Részletes útmutató kezdőknek

Kezdő vagy a szexben? Van egy jó hírem.   Most pillanatok alatt a csúcsra fejlődhetsz a petting alapos megismerésének segítségével. Te is szívesen lennél a birtokában egy olyan szexuális technikai arzenálnak, ami sosem hagy majd cserben a jövőben?   Amennyiben a...

Írj nekünk!

Kommentek

0 hozzászólás