Anális szex - Így csináld, ha kezdő vagy!


Te is vágysz már valami maradandó élményre, újdonságra a pároddal az ágyban?

 

Biztosan sokat hallottál már az anális szex lebilincselő, hamisíthatatlan élményéről.

Ne félj kipróbálni! Most mindent részletesen elolvashatsz arról, amit egy kezdőnek tudni érdemes.

Az anális szexről bővebben

Análszex ötletek kezdőknek

Az anális szex sokak szerint csupán elfecsérelt időtöltés. Egy új trend, ami piszkos, undorító és mindezek tetejébe még fájdalmas is.

Nos, akik ezen a véleményen vannak, azok valószínűleg még sosem próbálták ki. Amennyiben mégis, akkor pedig nem a megfelelő módon, illetve körülmények között tették azt. Ne ess bele te is ebbe a hibába! Az anális kalandok életed egyik legmeghatározóbb pillanataivá válhatnak, ha felkészülten vágsz neki.

Az anális szex őrülten jól alkalmazható az ellaposodott kapcsolatok nagyfokú felpezsdítésére. Teljesen új színnel, felfrissült érzelmekkel, valamint erőteljes erotikával tölti meg a hálószobában együtt töltött szerelmes órákat.

Popsiszex

Íme, a legpikánsabb kezdő tippek az anális szexhez

Dobjátok fel az aktust extrém játékokkal: Ne feledkezzetek meg a hüvely stimulálásáról, hiszen az jelen esetben szabadon hagyott felület. A vaginában alkalmazhatóak bizonyos játékszerek az anális szexszel párhuzamosan, mint például egy vibrátor vagy OhMiBod.

Az irányítás ilyenkor a legjobb, ha a nő kezében van, de nyugodtan lehet felváltva is használni a játékokat.

Használjatok bőségesen síkosítót: Az anális szex kötelező, elengedhetetlen tartozéka a síkosító. Szerencsére a választék elképesztően széles. Bevethettek akár ízesített síkosítókat (például csokoládé vagy málna), de akár különböző speciális hőérzet növelő, orgazmus késleltető, vagy direkt erre a célra szánt anál síkosító készítményeket is. Nagyon nagy durranás lehet a végén, ha az előjátékot például orális szexszel kezditek el, mely során különböző, ízesített termékeket alkalmaztok síkosítás gyanánt az együttlét különlegesebbé tételének érdekében.

Csak lassan a testtel: Az első alkalommal nagyon fontos, hogy megfontoltan, szelíden hatoljon be a férfi, lépésről lépésre, centiről centire. Így kerülhetőek el a legkönnyebben a nem kívánatos fájdalmak, amik aztán rányomnák a bélyegüket a jövőbeli próbálkozásokra.

Legyetek őszinték egymással: Az első pár alkalom során kifejezetten fontos, hogy adjatok folyamatos visszacsatolást egymásnak az aktus lényeges pillanatiról. Így tudtok majd egyre hatékonyabban fejlődni annak érdekében, hogy egyre csak jobb, élvezetesebb és fájdalommentes lehessen az együttlét.

Fő a nyugalom: Minden eddiginél fontosabb tanács, hogy ügyeljünk testünk és elménk lehető legmagasabb fokú ellazulására. A végbélnyílás körül elképesztően sok izom helyezkedik el, ezek pedig, amennyiben nem vagyunk eléggé ellazult állapotban, túl szorosak lehetnek a fájdalommentes behatolás elkerüléséhez. Igyunk meg az aktus előtt egy finom bort, vegyünk egy forró fürdőt vagy zuhanyt, és hallgassuk a kedvenc erotikus zenéinket.

Ezek a legjobb anális szex pózok, amelyeket mindenképp ki kell próbálnod

Unikornis: Ez az egyik leghatékonyabb G-pont stimuláló anális szex póz. Elképesztő élményeket nyerhetnek vele azok, akik kipróbálják! A férfi az oldalán helyezkedik el a nő mögött, egyik kezével a partnerének bokáját megragadva, és a magasba emelve, így másik kezével könnyedén csiklandozhatja a mellbimbókat. A nő pedig akár ujjaival, akár játékok igénybevételével izgathatja a hüvelyét.

Pókember: A pókember a létező legeredményesebb A-pont stimuláló anális szexpozitúrák közé tartozik. A férfi itt egyszerre foglakozhat az anális szexszel, a nő hüvelyével, és combjaival egyaránt. Ez tehát lényegében egy olyan pozíció, melynek alkalmazása során nagyon könnyedén ügyelhetünk a clitoris, azaz a csikló izgatására. A nő az oldalára fekszik, majd egyik kezével megtámasztja a fejét. A férfi pedig letérdel a partnerének lábai közé, széttárva azokat, majd vállára helyezve a hozzá közelebb esőt.

Ha szívesen olvasnál még további pózokról, ezt pont neked írtuk: Szex pozitúrák, csak haladóknak

Egy kis olvasnivaló: Összeszedtük legjobb cikkeinket, a társkeresés, a párkapcsolat, és a szex témaköreiben


Hozzászólás


A hozzászólásokat jóváhagyjuk mielőtt beküldésre kerülnek.