Oldal kiválasztása

Ezért ne tartsd a zsebedben, pénztárcában az óvszert!

Mi sem lehetne menőbb mint az, hogy a gumit hanyagul, lazán a pénztárcánkban, vagy farmerünk egyik zsebében hordozzuk. Azonban tudtad azt, hogy ezek a szállítási módszerek mekkora rizikóval is járnak valójában?   Cikkünkben kitérünk az elhíresült óvszer tárolási módok veszélyeire és kockázataira. Majd bemutatjuk azokat a praktikákat, melyekkel a szex közben védekezők táborának legrosszabb rémálmai […]

by admin

szept 6, 2021

Mi sem lehetne menőbb mint az, hogy a gumit hanyagul, lazán a pénztárcánkban, vagy farmerünk egyik zsebében hordozzuk.

Azonban tudtad azt, hogy ezek a szállítási módszerek mekkora rizikóval is járnak valójában?

 

Cikkünkben kitérünk az elhíresült óvszer tárolási módok veszélyeire és kockázataira. Majd bemutatjuk azokat a praktikákat, melyekkel a szex közben védekezők táborának legrosszabb rémálmai egyszerűen megelőzhetőek, mielőtt még valóssággá válnának.

 

Minden, amit az óvszer helytelen tárolásáról tudni érdemes

Sajnálatos módon az emberek túlnyomó része szörnyű helyeken képes tárolni a kondomot.

Hogy mi is ezzel a legnagyobb probléma egész pontosan?

Egy statisztika rámutatott, miszerint a nem rendeltetésszerű helyen tárolt kotongumik hatványozottan nagyobb gyakorisággal hibásodnak meg, lyukadnak ki, annak ellenére, hogy a csomagoláson semmilyen sérülés nyomát nem lehet előzetesen felfedezni.

Mindezt Karin O’Sullivan, az FPA klinikai vezetője is kijelentette: „A fénynek és hőnek, a nedvességnek, valamint a súrlódásnak való kitettség mind-mind egyaránt roncsolja a gumi szöveteit , ezáltal kevésbé hatékonnyá téve azt.”

óvszer csomagolás

Azonban jobb, ha tudod: a helytelenül tárolt óvszer nem csupán a szakadás, kilyukadás , majd nem kívánt terhesség, vagy nemi betegség veszélyét hordozza magában. Amennyiben leendő partnered egy védekezés párti, jól informált hölgy, és meglátja honnan is húzod elő azt a bizonyos gumit, azon nyomban elmehet a kedve a szextől, téged pedig egy megbízhatatlan, nemtörődöm férfinak fog tartani a jövőben.

Ez lássuk be, erőteljesen rányomhatja a bélyegét egy friss kapcsolatra, vagy egyéjszakás kalandra.

Vajon te is rosszul csináltad idáig?

Nadrágzseb: A nadrágzsebben hordva a folyamatos súrlódásnak való kitettség szinte elkerülhetetlen. Ráadásul eközben, még a testhő is hozzájárul, hogy az óvszer anyagát egyre jobban lebontsa.

Pénztárca: A pénztárcában tárolt óvszernek két rendkívüli veszélye van.

1. Ahogy a zseb, úgy a pénztárca esetében is jelen van a folyamatos súrlódás. A gumi könnyedén érintkezhet éles tárgyakkal.

2. A pénztárcánkban rendkívül könnyedén felejthetjük benne az óvszert. Régi, lejárt gumit használni pedig elképesztően kockázatos.

Így tárold, hordozd az óvszert, ha nem akarsz kellemetlen pillanatokat:

Az óvszerek hatékonyságának megőrzése érdekében az alábbi kritériumok betartására kell ügyelni: Hűvös, száraz hely, szobahőmérséklet, vagy annál picit alacsonyabb hőfok, óvás a közvetlen napfénytől és súrlódástól.

A legcélszerűbb tároló helyek hosszabb távon:

-konyhaszekrény

-éjjeliszekrény

-íróasztal

valamint, megfelelő minden olyan egyéb hely, ahol az óvszer nincs kitéve a hőmérséklet, és páratartalom-változások, éles tárgyak, valamint a súrlódás veszélyeinek.

Máshoz készülsz, vagy egy szállodában lesz a találkozó?

Ez esetben tényleg kivédhetetlen, hogy a gumit a zsebedben tárold egy rövid ideig. Viszont a jó hír, hogy ilyenkor is megtehetsz pár apró óvintézkedést, melyek betartása esetén eleget tehetsz a biztonságnak.

1. Csak a legutolsó pillanatban vásárold meg. Ezzel is lecsökkentve azt az időtartalmat, ami alatt nem megfelelő helyen tárolod az óvszert.

2. Soha ne tedd abba a zsebedbe, amelyikben a telefonodat, kulcsodat, és egyéb olyan tárgyaidat tárolod, melyek sérülést okozhatnának az anyagban.

3. Kizárólag csak az elülső zsebekbe helyezd. A hátsó zsebekben ugyanis könnyedén megtörhet, gyűrődhet leülés, lehajolás közben.

4. Amint megérkezel a helyszínre, és a lehetőségek adottak (például a kapcsolat már előrehaladott állapotban van), azonnal vedd ki a zsebedből a gumit, és tedd egy biztonságos helyre.

A szerzőről

Kapcsolódó bejegyzések

7 luxus vibrátor és szexjáték 💎

Ha visszaemlékeztek, 5-10 évvel még hallani se lehetett a médiában azt a fogalmat hogy "szexjáték", vagy hogy "vibrátor". Ez a ciki téma mára már egyre kevésbé ciki - terjed a fiatalabbak és az idősebbek körében egyaránt. Ezzel a cikkünkkel olyanoknak szeretnénk egy...

A korai magömlés okai és kezelése

Pontosan mit is hívunk korai magömlésnek? Definíció: A korai magömlés (latin nevén: ejaculatio praecox) olyan szexuális rendellenességre utal, amelyben a férfi az általánosnál sokkal gyorsabban jut a csúcsra, így párja egyszerűen nem képes átélni a tökéletes szexuális...

Írj nekünk!

Kommentek

0 hozzászólás