G-pont orgazmus - Így a legegyszerűbb


Vannak, akik könnyedén rátalálnak a saját pontjukra, mások viszont kétségbevonják még a létezését is.

 

A G-pont orgazmus azonban nem mítosz. Tényleg elérhető!

Mindössze kicsi odafigyelés, sok gyakorlás, valamint a megfelelő technika ismerete szükséges hozzá.

G pont orgazmus

Tényleg létezik a G-pont? Vizsgálatok sokaságát végezték el a témában

Mióta a német kutató, Dr. Ernst Grafenberg (innen ered a G-pont elnevezés) a negyvenes évek vége felé felfedezte ezt a nagyon nehezen fellelhető női erogén zónát, a G-pont központi téma lett a tudósok körében. A legtöbb szakember azonban nem volt biztos benne, hogy a G-pont tényleg létezhet-e.

A kutatók a tanulmányok és kérdőívek készítése során megállapították, hogy a nők többsége hisz a G-pont létezésében, még abban az esetben is, hogy ha önmaguk soha nem tapasztalták meg az orgazmus ilyen formáját. A szexualitást kutató tudósok ultrahang és MRI felvételekkel próbálták meghatározni a G-pont pontos helyét, illetve voltak néhányan, akik biopsziás vizsgálatokat is végeztek.

Az megállapítható (a szövettani vizsgálatok során ugyanis kiderült), hogy bizonyos nők hüvelyfalán, egy kis területen valóban több az idegvégződés, míg más kutatási alanyoknál ez a terület kevésbé volt érzékeny. Így a kutatók megállapították, az emberi test érzékenysége nem csupán az idegvégződések számán múlik - avagy fantasztikus gyönyöröket képesek átélni azok is, akik nem ismerik a G-pontjuk helyét.

Érdekes módon az indiai Káma szútra már a 11. században megemlítette ezt a női hüvelyben lévő érzékeny területet.

Az egyik leggyakoribb kérdés: hol található meg a G-pont?

A G-pont helyzete: A G-pont a vaginában úgy 5-7 centi mélyen található, a hüvely elülső falán. Feltételezések szerint ez valójában nem is kifejezetten egy pont, hanem inkább egy körülbelül 1,5 centiméter átmérőjű terület.

Bár vannak tudósok, akik mást állítanak: a G-pont valójában nem egy, a hüvely falán lévő terület, hanem a csikló része, amely a testben a felszín alatt folytatódik tovább. Ugyanis a szeméremajkak közt elhelyezkedő csikló csak a felszínen látható rész.

Kevesen tudják hát, hogy maga a csikló teste még tovább folytatódik, és befelé húzódó része extrém érzékeny, könnyedén izgatható. A hüvely belső és elülső falán, tehát a G-pontnak nevezett területen valójában ezt, vagyis a csikló belső részét lehet ingerelni - állítják brit tudósok.

Tehát tényleg létezik? Ha igen, akkor így találhatod meg

Íme egy egyszerű technika, amit a szexualitást kutató tudósok biztos módszernek gondolnak a G-pont felderítéséhez. Ráadásul a Káma szútra is pont ennek az eljárásnak a kipróbálását ajánlja. A felfedezéssel természetesen próbálkozhatunk egyedül vagy párunk segítségével is.

Nagyon fontos hangsúlyt kap az előjáték a keresgélés során. Ennek elmaradása kellemetlen, fájdalmas érzést okozhat, amennyiben a partner nincs kellő izgalmi állapotban. Ráadásul a kutatók állítása szerint az izgalmi állapotban egyébként is sokkal könnyebb megtalálni, mert a G-pont megduzzadhat.

Tehát a technika a következő:

Ujjunkkal óvatosan hatoljunk be a hüvelybe, majd hajlítsuk be őket mint ha valakit magunkhoz szeretnénk hívni, de ne csak kifelé és befelé mozgassuk ujjainkat, hanem gyengéden simogassuk belülről a hüvely elülső falát, így ingerelve a csikló kívülről láthatatlan részét.

Közben a másik kezünkkel gyengéd, de határozott nyomást fejtsünk ki a szeméremtesten. Ezt az útmutatást követve a csikló belső felét mintegy körbevesszük a két kezünkkel, kívülről tenyérrel segítve az elérését, belül pedig ujjbegyünkkel simogatjuk azt.

Ezen kívül az ismert kutya pózban is lehet próbálkozni partnerünk hathatós segítségével. Ez a pozitúra az egyik leghatékonyabb a mesés, és leírhatatlan G-pont orgazmus elérése érdekében.

+ a végére egy G-pont oktatóvideó:


Hozzászólás


A hozzászólásokat jóváhagyjuk mielőtt beküldésre kerülnek.