Oldal kiválasztása

Hogyan kell pettingelni? – Részletes útmutató kezdőknek

Kezdő vagy a szexben? Van egy jó hírem.   Most pillanatok alatt a csúcsra fejlődhetsz a petting alapos megismerésének segítségével. Te is szívesen lennél a birtokában egy olyan szexuális technikai arzenálnak, ami sosem hagy majd cserben a jövőben?   Amennyiben a válasz igen, a legjobb helyen jársz. A bevált, hatékony alaptechnikák megértésével és elsajátításával garantált […]

by admin

szept 6, 2021

Kezdő vagy a szexben? Van egy jó hírem.

 

Most pillanatok alatt a csúcsra fejlődhetsz a petting alapos megismerésének segítségével.

Te is szívesen lennél a birtokában egy olyan szexuális technikai arzenálnak, ami sosem hagy majd cserben a jövőben?

 

Amennyiben a válasz igen, a legjobb helyen jársz. A bevált, hatékony alaptechnikák megértésével és elsajátításával garantált lesz a siker az ágyban!

Petting tippek

Mi az a petting egész pontosan? – A petting definíciója

Hallottál már róla, hogy mi is az a petting?

 

Az angol eredetű szó jelentése az érintéshez, simogatáshoz kapcsolható. Célja közösülés nélküli szexuális kielégülés elérése.

A fogalom leginkább a tizenévesek körében ismert, azonban mindenki számára fontos lehet. Ugyanis a petting nem más, mint a szexuális együttlét egyik leglényegesebb alappillére.

A legtöbbünk bár valóban itt kezdi el élete során a szexuális rejtelmekkel való megismerkedést, mégsincs tisztában a jelentőségével. Nem fejleszti, nem érti, sőt nem is akarja megérteni a petting fontosságát, miközben ennek az átfogó ismerete nélkül csak nagyon ritkán álmodozhat bárki is igazán nagy hírnévről az ágyban.

A petting tehát a szex megkérdőjelezhetetlen alapja.

Ahogy stabil alapok nélkül egy ház is rövid időn belül összedől, miért lenne ez másképp a szexuális életünkkel? Aki elhanyagolja az alapok tökélyre fejlesztését, az teljesen evidens, hogy sohasem válhat igazán profivá, hatékonnyá jelen esetben a szexuális képességeit tekintve.

Vetkőző nő, hátulról

Hogyan kell pettingelni? – Útmutató kezdőknek

Ez a témakör elképesztően széleskörű. A pettingnek például már alapesetben is legalább két, fő típusát különböztethetjük meg. Az egyik a könnyed, a másik pedig a kemény.

A két fajta között leginkább csak az intenzitást, és technikai repertoárt tekintve van eltérés. A könnyed stílusba tartozik többek között a csók, az ölelkezés, valamint simogatás, míg a keménybe akár az ujjazás vagy a maszturbáció is belefér.

Az egyik legfontosabb dolog, amivel viszont érdemes tisztában lenni, hogy nem létezik két egyforma ember. Avagy azt, hogy kinél milyen technikák válnak be, hogy vajon az adott nő vagy férfi melyik testrésze a legérzékenyebb, saját magunknak kell kalandosan kitapasztalni.

Vegyünk szemügyre egy letisztult, klasszikus példát, melyen felül a lehetőségeinknek már csak fantáziánk szabhat határt.

Nyissatok egyszerű érintésekkel, simogatással, majd ezzel párhuzamosan kezdjetek bele a szenvedélyes csókolózásba. Amint úgy érzitek, kellően ellazultatok a pároddal, nyúljatok be egymás ruhája alá lassan, érzékien, de határozottan.

Dörgölőzzetek össze, amennyire csak lehet. Természetesen, mindezt eleinte még ruhán keresztül. Pár perc elteltével azonban szépen, fokozatosan kezdjétek el ledobálni egymásról a textilt.

Járjátok végig a nyelvetekkel egymás legérzékenyebb testrészeit. Végezetül pedig, amikor a hangulat már a tetőfokára hágott, elégítsétek ki egymást a kezetek segítségével.

Leírás pettingeléshez

Hogyan lehetek jó a pettingben? Egyszerűbben, mint gondolnád!

Tehát mi is a petting szerepe a tinédzsereknél és a nemi életet még nem élő felnőttek esetében?

A valódi szerepe a társunk olyan erejű felizgatása, hogy szinte már csak egy-két jól irányzott mozdulatra legyen az orgazmusközeli állapottól.

Több nő is beszámolt már arról, hogy egy tökéletesen kivitelezett előjáték során a férfinak sikerült elérnie nála az orgazmust. Ez egyszerűen csodálatos! Miért is ne próbálnál meg te is eljutni erre a szintre? Hiszen az egész könnyedén tanulható, gyakorolható.

Ahhoz, hogy egy felejthetetlen élményben részesítsük partnerünket, az alábbi készségeket érdemes tökélyre fejleszteni.

Masszírozás, mint előjáték

Masszírozás: Rendkívül fontosak a gyengéd érintések, így némely sima, illetve erotikus masszírozási forma keverékének alkalmazása eredményesen bevethető az együttlét során. Partnerünk lenyűgözése szinte garantált ezzel a módszerrel.

Ilyen téren leginkább a Hawaii eredetű Lomi-Lomi, a Lingam, a Tantra, valamint a Csúszka masszázstechnikái lehetnek a legkifizetődőbbek a tarsolyunkban.

Vágykeltő női idomok

Erogén zónák ismerete: Térképezd fel alaposan az egyes erogén zónák koordinátáját azért, hogy aztán a test lehető legérzékenyebb helyein alkalmazhasd sikerrel az ajkadat, nyelvedet és ujjaidat.

A mellek simogatása egy forró csókváltás közepette például teljesen elfogadott, általános petting technika lehet. A későbbiekben pedig ennek különlegesebbé tétele gyanánt akár egyszerű segédeszközöket is bevethettek.

Ha érdekelnek még, ehhez hasonló cikkek, olvashatsz még ezen az oldalon

A szerzőről

Kapcsolódó bejegyzések

7 luxus vibrátor és szexjáték 💎

Ha visszaemlékeztek, 5-10 évvel még hallani se lehetett a médiában azt a fogalmat hogy "szexjáték", vagy hogy "vibrátor". Ez a ciki téma mára már egyre kevésbé ciki - terjed a fiatalabbak és az idősebbek körében egyaránt. Ezzel a cikkünkkel olyanoknak szeretnénk egy...

6 meghökkentő szexuális szokás az ó- és középkorból

A szexualitás, valamint az intim szokások megismerése a régebbi korokból egy igazán érdekfeszítő utazás lehet. Gondoljunk csak a sötét középkorra, ahol a legfelső réteg úgy vélekedett, hogy mindennemű kapcsolatot megtiltsanak. Nézzünk pár meglepő tényt az ókorról és...

6 kivételes tipp, ami végletekig fokozza a szexuális kisugárzásodat

Szeretnéd átélni, hogy milyen érzés is az, amikor minden mély, tüzes pillantás kizárólag csak rád vetül? Örülnél, ha szexuális ragyogásodba egyszerűen bele fulladnának a tekintetek, és le se bírnád rázni magadról a lányokat? Hisz ez csak természetes. Melyik férfi ne...

Írj nekünk!

Kommentek

0 hozzászólás