Hogyan kell puncit nyalni - A legjobb technikák


Téged is erőteljesen foglalkoztat, vajon hogyan kell puncit nyalni úgy, mint egy vérbeli profi? Szívesen fejlesztenéd a készségeidet, hogy még jobbá válhass az ágyban? Szeretnéd úgy falni a puncit, mint egy megtestesült szexisten?

Akkor a legjobb helyen jársz! Alábbi cikkünkben bemutatjuk azokat a különleges technikákat, melyekkel garantált lehet a sikered.

Miért fontos, hogy megtanuld, hogyan kell puncit nyalni?

Kevesen tudják, de a nők megközelítőleg ugyanannyit - ha nem többet - fantáziálnak a szexről, mint a férfiak. Számos nemzetközi felmérés szerint pedig, a nők 80 százalékának egyik legfontosabb vágyálma az ágyban, hogy partnerük orális szexel juttassa őket a csúcsra.

Leszűrve a konklúziót, nem kérdés: amennyiben szeretnénk kielégíteni partnerünk igényeit, elengedhetetlen tisztában lennünk azzal, hogy hogyan kell puncit nyalni hatékonyan, eredményesen.

Ugyanakkor, más irányból is megközelíthető az orális kényeztetés jelentősége.

Immár szomorú tényként kezelhető, hogy a nők csupán 25 százaléka képes a hüvelyi orgazmus elérésre. Ezért kiemelten fontos a klitorisz (más néven: csikló) stimulálása az együttlét közben. Nos, ehhez pedig nincs is jobb módszer, mint az ujjazás, nyalás, vagy speciális szex játékok alkalmazása.

Valójában tehát, minden férfinak alaposan ismernie kellene, hogy hogyan tehet egy nőt boldoggá a nyelvévvel (persze, igaz ez a másik nemre is).

De mikre ügyelj az akció során egész pontosan? Azonnal mutatjuk!

finom hölgy

Ezekre a fő területekre érdemes koncentrálnod

Elsősorban, van-e értelme a nagy és kisajkak izgatásának? Az egyik legnépszerűbb kérdés, melyre nehéz pontos választ adni. Ugyanis úgy fest, hogy minden nő máshogy reagál erre. Tehát, személyenként teljesen eltérő lehet a nagy és kisajkak érzékenysége. Ezáltal páran odáig lesznek, ha ezt a területet nyalogatjuk, míg mások semmit sem fognak tőle érezni. Így érdemes szép fokozatosan kipuhatolózni - minden apró reakciót aktívan fürkészve -, hogy az adott partnerünknek jól esik-e, ha ezen a környékén tevékenykedünk.

  • A csikló: a csikló picinek tűnő (valójában még nagyobb is lehet, mint egy átlagos pénisz), leginkább egy borsószemre hasonlító húsrész, mely telis-tele van idegvégződésekkel. A húgycső felett, a hüvely tetejének környékén helyezkedik el.
  • A hüvely: talán az egyetlen terület, melyet nem kell részletesebben kifejtenünk. Amíg nyelvünkkel a hüvelyre koncentrálunk, az idő alatt sem érdemes megfeledkezni a csiklóról. Ujjainkat bátran bevethetjük az utóbbi környékén, a nagyobb siker és extázis érdekében.
  • Ne rémisszen meg a végbélnyílás se: sokan tartanak ettől a területtől, de annál is inkább párjuk reakciójától. Pedig a popsi nyalás egyáltalán nem ördögtől való. A végbélnyílás rengeteg idegvégződést tartalmaz (nem véletlen hát, hogy az anális szexet is annyira kedvelik, akik ki merik próbálni), ezért kifejezetten kellemesen hathat, amennyiben stimulálni kezdjük a nyelvünkkel.

Ezeket a technikákat alkalmazd - Vigyázat, erős függőséget okoznak!

kéjes nő, nyalás után

  1. Kezdj a fő erogén zónák bekapcsolásával: első lépésként mindig törekedjünk az érzelmek aktiválására. Ehhez fokozatos, lassú, megfontolt tempóra lesz szükségünk. Egészen a fülektől indulva, át a nyakon és melleken, egészen a combok belső feléig haladva. Majd csak ezután térjünk vissza a célegyeneshez.

Mit érünk el ezzel a technikával?

Partnerünk már egyenesen lángolni fog a vágytól mire belevágunk a punci nyalásba. Így minden egyes apró érintés, sokkal hatalmasabb és tartósabb élvezeteket fog kiváltani, mintha rögtön a közepére ugrottunk volna a folyamatnak.

  1. Soha ne kapkodjunk: mielőtt még a klitoriszhoz érnénk, mindig kezdjünk a közvetlenül felette elterülő rész lágy izgatásával, akár egyszerű csókok formájában. Ez szintén elősegíti az optimális érzékenységi faktor felépülését. Ezt a legprofibban úgy tehetjük meg, ha nyelvünket a hüvely nyílásától indítva, végig húzzuk egészen a csikló környékéig - de nem érintve azt - majd átugorva már rávethetjük magunkat az említett területre.
  2. Következhet a csikló: esetében alkalmazhatjuk a népszerű balról-jobbra, vagy a körkörös technikát is. Előbbi esetén csak egyszerűen és lazán, az egyik irányból a másikba mozgatjuk lágyan a nyelvünket. Utóbbinál kifejezetten egyenletes, ritmusos, körkörös mozdulatokat végzünk, fokozatosan növelve a tempón.
  3. Majd térjünk vissza a hüvelynyíláshoz: először a csiklótól egészen a hüvelynyílásig mozgassuk le-fel a nyelvünket intenzív mozdulatokkal. Ügyeljünk rá, hogy közvetlenül a csikló kezdete alatt fejtsük ki a legnagyobb nyomást (szinte megtámasztva azt), majd érintve, már egyre jobban lágyítsunk.

Végezetül izgassuk egyszerre, váltakozó technikákkal a hüvelynyílást és a klitoriszt. Egészen addig a pontig, még rá nem lelünk a tökéletes ritmusra és kombinációra. Párunk, ezzel kapcsolatban félreérthetetlen jeleket fog adni.

meztelen nő fekszik a földön

Bónusz technika haladóknak, az örvény

Az örvényt szintén a klitorisz területén alkalmazhatjuk. Miután mindkét fél kellőképp bemelegedett. Ehhez nyálazzuk be bőségesen ajkainkat, majd formázzunk a szánkkal egy „O” betűt, mely csupán picivel nagyobb, mint a csikló közvetlen környéke.

Helyezzük szánkat a csiklóra, majd tegyünk úgy, mint ha be akarnánk szippantani. Pár rövid szippantás után, akár huzamosabb időn keresztül is megpróbálhatjuk fenntartani ezt a mesés trükköt.

 


Hozzászólás


A hozzászólásokat jóváhagyjuk mielőtt beküldésre kerülnek.