Oldal kiválasztása

Hogyan mondd el a párodnak, hogy mire vágysz az ágyban?

A szex amennyire szórakoztató, olykor pont annyira bonyolult is egyben.   Kíváncsi vagy, hogyan mondhatnád el párodnak – felsülés nélkül – mire vágysz igazán az ágyban?   Akár hiszed, akár nem, de a kirobbanó, örömteli szexuális élethez egyenes út vezet. Ehhez nincs más dolgod, mint követni az alábbi, egyszerű lépéseket! Ezért fontos, és elengedhetetlen a […]

by admin

szept 6, 2021

A szex amennyire szórakoztató, olykor pont annyira bonyolult is egyben.

 

Kíváncsi vagy, hogyan mondhatnád el párodnak – felsülés nélkül – mire vágysz igazán az ágyban?

 

Akár hiszed, akár nem, de a kirobbanó, örömteli szexuális élethez egyenes út vezet. Ehhez nincs más dolgod, mint követni az alábbi, egyszerű lépéseket! Ezért fontos, és elengedhetetlen a szexről való őszinte kommunikáció Biztosan hallottál már olyan párokról, akik rendszerint, elképesztő szex kalandjaikról mesélnek, és valóban látszódik rajtuk, hogy minden a helyén van. Mi lehet ennek az oka?

 

A válasz egyszerű: a nyílt, egyenes beszéd.

Ahhoz pedig, hogy párod tudtára add mire vágysz az ágyban, nem kell túl komplikált, teljesíthetetlen dolgokra gondolnod. Persze, szexuális óhajainkról beszélni közel sem a világ legegyszerűbb dolga. Teljesen természetes, hogy nehezen nyílunk meg szerelmünk felé, hisz félünk attól, hogy félreértenek, vagy netán visszautasítanak minket.

Azonban, ha meg se próbáljuk, akkor már is veszítettünk.

Kapcsolatunk sose fog egy magasabb, szilárdabb, biztonságosabb szintre jutni ez nélkül. Helyette, megragad jelenlegi fokozatán, majd szép lassan ellaposodik, szürkévé és ingerszegénnyé válik, amíg be nem bekövetkezik az, amitől a leginkább tartanak a felek.

 

Ezért ne hagyd, hogy félelmeid az utadba álljanak!

Meríts egy kis bátorságot, és adj egy esélyt annak, hogy Te is azok közé tartozhass, akik csintalan tekintettel, csillogó szemekkel és széles mosollyal taglalják baráti körükben az előző éjszaka káprázatos történéseit. Minél előbb sikerül elhatározni magad, annál jobb. Hiszen köztudott: megelőzni sokkal egyszerűbb a problémát, mint orvosolni. Ez okozza a legnagyobb problémát a szex közbeni kommunikációval kapcsolatban A probléma leginkább ott gyökerezik, hogy az emberekben szinte fel se merül a következő kérdés: kellene a párommal beszélgetnem az együttlétről? Ezen, általános hozzáállás kialakulásához számtalan dolog közre játszik. Akár a filmekben és sorozatokban, akár a népszerű szex videókban az aktusról történő kommunikáció hihetetlenül ritka. Mintha minden, csupán egy varázsütésre történne. De ez csupán mese habbal.

Mégis, többek között ez az a dolog, mely azon sztereotípia elterjedését segíti elő, miszerint a szex tökéletes, bármiféle kommunikáció nélkül is.

 

pucsító kisasszony

Így mondd el a partnerednek, hogy mit szeretnél az ágyban

Az első és legfontosabb szabály: ne utasíts! Helyette inkább kezd el, aktív visszacsatolásokkal bombázni a partnered.

Hogy ez mit is jelent pontosan?

Minden szerelmeskedést követően, amikor az érzelmek és emlékek még frissek, jellemezd pár mondatban a történteket.

Második lépés: bár a hangsúly az őszinteségen van, ügyelj rá, hogy ne bántsd meg párodat semmilyen negatív kifejezéssel. Próbáld mindig a pozitív oldalukról megközelíteni a szituációkat, kívánalmakat.

Például, ha úgy érzed, sokkal nagyobb fokú kielégülést okozna számodra egy más pozíció alkalmazása, akkor ez lesz a helyes, hancúrozás utáni visszajelzés:
Tételezzük fel, végtelenül unod már a misszionárius pózt. Ez esetben, ne azt mond a másik félnek, hogy: „ez a pozitúra mennyire uncsi már, bevethetnénk valami pörgősebbet”. Hanem azt, hogy: „nagyon jól éreztem magam veled szex közben, de szeretném, ha legközelebb még boldogabbá tehetnélek. Keresek pár extrém pozitúrát a napokban, kíváncsi vagyok, vajon mennyivel nyújtanak majd más érzést Neked.”

A harmadik lényeges pont pedig az: hogy, mindezt mély kíváncsiság leplébe burkold.

Például: „iszonyúan kíváncsi vagyok, hogy vajon mennyire élveznéd egy szexuális játékszer bevetését – a közeljövőben. Mérhetetlenül izgat, hogy ez még ennél is forróbbá tudná-e bűvölni a veled töltött, édes órákat.”

Ugye, nem is olyan bonyolult? Azonban rendkívül hatékony. Hidd el, csupán az első lépések megtétele a legnehezebb feladat. Feltéve, hogy ezek a jól felépített visszacsatolások rendszeressé válnak, idővel elfogtok jutni odáig, hogy hiányozna, ha netán kimaradna véletlenül.

A szerzőről

Kapcsolódó bejegyzések

7 luxus vibrátor és szexjáték 💎

Ha visszaemlékeztek, 5-10 évvel még hallani se lehetett a médiában azt a fogalmat hogy "szexjáték", vagy hogy "vibrátor". Ez a ciki téma mára már egyre kevésbé ciki - terjed a fiatalabbak és az idősebbek körében egyaránt. Ezzel a cikkünkkel olyanoknak szeretnénk egy...

Itt vannak a legfantasztikusabb orális szexpózok és tippek

Az orális szex minden kétséget kizáróan a meggy az orgazmus torta tetején Nem rég felröppent a hír egy olyan New York-i Állami Egyetem által vezetett vizsgálatról, amely eredményeként a kutatók arra bukkantak, hogy a férfiak magas százaléka csupán azért csalja meg...

Hogyan kell pettingelni? – Részletes útmutató kezdőknek

Kezdő vagy a szexben? Van egy jó hírem.   Most pillanatok alatt a csúcsra fejlődhetsz a petting alapos megismerésének segítségével. Te is szívesen lennél a birtokában egy olyan szexuális technikai arzenálnak, ami sosem hagy majd cserben a jövőben?   Amennyiben a...

Írj nekünk!

Kommentek

0 hozzászólás