Oldal kiválasztása

Hol vannak a nők erogén zónái? Bemutatjuk a legérdekesebbeket!

Nincs is jobb – ráadásul kifizetődőbb – móka, mint partnerünk testének élményekkel teli felfedezése. Szeretnéd azonban elkerülni a kalandozás alatti kínos kudarcokat? Örömmel tapintanál rá, inkább rögtön a lényegre? A legjobb helyen jársz! Mi bemutatjuk Neked a legérdekesebb részeket.  Következzenek hát, a hölgyek testének speciális övezetei, végezetül pár forró, extra tippel karöltve – a jobb […]

by admin

szept 6, 2021

Nincs is jobb – ráadásul kifizetődőbb – móka, mint partnerünk testének élményekkel teli felfedezése.

Szeretnéd azonban elkerülni a kalandozás alatti kínos kudarcokat? Örömmel tapintanál rá, inkább rögtön a lényegre?

A legjobb helyen jársz! Mi bemutatjuk Neked a legérdekesebb részeket. 

Következzenek hát, a hölgyek testének speciális övezetei, végezetül pár forró, extra tippel karöltve – a jobb teljesítmény érdekében.

Tedd boldoggá partneredet – Ismerd meg testének legforróbb pontjait

A nők erogén zónáinak ismerete elengedhetetlen ahhoz, hogy valódi lepedőakrobata váljon belőled, bár ez még közel sem minden. A megfelelő tudás birtokában, a lehető leghatékonyabb módon kell ingerelned ezeket a területeket, az előjáték, az aktus, az orgazmus, sőt olykor az utójáték során is.

szép popsi

De mégis hogyan?

Ebben lesznek – a későbbiekben – segítségedre azok a szex pózok, melyek könnyed hozzáférési lehetőséget, és szabad kezet biztosítanak eme kivételes pontokhoz.

Ilyen szexuális pozitúra például a népszerű kutya póz, vagy a kevésbé ismert kanál (mely nem véletlenül a nők egyik kedvence is egyben).

Előbbi esetén a férfi tökéletesen irányítása alá vonhatja a szex intenzitását. Az esetleges megállások, vagy tempó lassítások közben pedig, bevetheti az erogén zónák aktív stimulálását. Így egy pillanatra se hagyva, hogy partnere lelombozódjon, vagy elveszítse a ritmust.

Utóbbinál a hölgy jobb, vagy bal – attól függően, melyik számára a komfortosabb – oldalára fekszik, a férfi pedig közvetlenül mögé. A ringatásszerű mozdulatok közepette a nő, és férfi kezei egyaránt bevethetőek. Továbbá, tökéletes alkalom, akár a szexuális játékokkal történő megismerkedésre is.

Azonban, jóformán minden olyan pozíció hasonlóképp alkalmatos, melyek viszonylag szorosak, és mellette a kezek szabadon maradnak.

Itt vannak a nők legkülönlegesebb erogén zónái

A comb belső része: ez a terület (minél közelebb a vaginához) csordultig van idegvégződésekkel. Stimulálásához olyan testhelyzetek lehetnek megfelelőek, melyeknél lehetőségünk van hirtelen belemarkolni, simogatni, vagy nyalogatni. Vigyázat: szex közben, kimondottan robbanásveszélyes!

Hónalj: feltéve, hogy a férfi nem riad el egy kis izzadságtól, fenomenális élményeket okozhat partnerének. Ugyanis a nők hónalja egy extrém érzékeny pontnak számít. Az ujjhegyek fel és le – vagy körkörös – futtatása, szinte azonnal kiválthatja a kellemes, varázslatos impulzusokat ezen a tájékon. Ingerlését, leginkább az orgazmus közeli állapothoz érve célszerű bevetni.

Szemérem domb (mons pubis): ez az a terület, amire talán a legkevesebben gondolnának, mint erogén zóna. Valójában elképesztő hatékonyan lehet izgatni, a sikeres művelet vége pedig egy szédítő bizsergés hullám beindítása lehet. Közvetlenül a szeméremcsont felett részt szükséges masszírozni az ujjakkal (orális szex esetén, leginkább az ajkakkal, az átlagosnál erősebb módon).

A talpak: az olyan pozíciók során, amikor hozzá férünk párunk talpához, véletlenül se feledkezzünk meg annak átható masszírozásáról. Hiszen, a nők egyik legérzékenyebb pontjáról beszélünk. Mellesleg az előjáték nyitása, vagy az utójáték zárásaként is tökéletes lépés lehet. Könnyebbé teszi az ellazulást, és elősegíti a ráhangolódást a szexre. Ahhoz pedig, hogy a lehető leghatékonyabbá váljunk benne, érdemes átvenni pár hiteles lábmasszázs leckét.

szép női mell

Pár bónusz tipp, a kifogásolhatatlan minőségű szexért

Tartsd tiszteletben a testedet: a nők számára leírhatatlanul fontos a higiénia és az hogy törődj magaddal. Járj rendszeresen sportolni és meglátod, nem csak teljesítményed javúl majd drasztikusan, de partneredet is sokkal könnyebb lesz lázba hoznod.

Ne engedd ellaposodni a hancúrozást: kiemelten ügyelj rá, hogy minden alkalommal nyújts valami újat, érdekeset, vagy szimplán csak izgalmasat. Próbáljatok ki annyi dolgot, amennyit csak lehet – persze szépen, fokozatosan. A tanulás legjobb módjai pedig a felnőtt filmek, és könyvek lehetnek.

Beszélgessetek őszintén a vágyaitokról: teremts meghitt, nyugodt környezetet, majd faggasd ki párodat arról, hogy mi izgatná fel a legjobban. Kérdezd meg tőle bátran, hogy mi az, amit mindig is ki szeretett volna próbálni egy fiúval. Végezetül, csak próbálj eleget tenni kívánságainak.

A szerzőről

Kapcsolódó bejegyzések

7 luxus vibrátor és szexjáték 💎

Ha visszaemlékeztek, 5-10 évvel még hallani se lehetett a médiában azt a fogalmat hogy "szexjáték", vagy hogy "vibrátor". Ez a ciki téma mára már egyre kevésbé ciki - terjed a fiatalabbak és az idősebbek körében egyaránt. Ezzel a cikkünkkel olyanoknak szeretnénk egy...

Itt vannak a legfantasztikusabb orális szexpózok és tippek

Az orális szex minden kétséget kizáróan a meggy az orgazmus torta tetején Nem rég felröppent a hír egy olyan New York-i Állami Egyetem által vezetett vizsgálatról, amely eredményeként a kutatók arra bukkantak, hogy a férfiak magas százaléka csupán azért csalja meg...

Hogyan kell pettingelni? – Részletes útmutató kezdőknek

Kezdő vagy a szexben? Van egy jó hírem.   Most pillanatok alatt a csúcsra fejlődhetsz a petting alapos megismerésének segítségével. Te is szívesen lennél a birtokában egy olyan szexuális technikai arzenálnak, ami sosem hagy majd cserben a jövőben?   Amennyiben a...

Írj nekünk!

Kommentek

0 hozzászólás