Oldal kiválasztása

Megszabadulnál pár kilótól? – Így fogyhatsz a szexszel hatékonyan

Szívesen égetnél el egy csomó, felesleges kalóriát anélkül, hogy futóruhát kellene öltened? Unod már a hagyományos, hatástalan módszereket? Akkor itt az ideje beújítanod valami különlegessel: fogyj szexelés közben! Elsőre biztosan furcsán hangzik, de cikkünkben igyekszünk eloszlatni minden kételyt efelől. Mutatjuk, hogyan érdemes csinálnod! Fogyni a szex segítségével – Lehetséges egyáltalán? Sajnos kevesen értik meg, de […]

by admin

szept 6, 2021

Szívesen égetnél el egy csomó, felesleges kalóriát anélkül, hogy futóruhát kellene öltened?

Unod már a hagyományos, hatástalan módszereket?

Akkor itt az ideje beújítanod valami különlegessel: fogyj szexelés közben! Elsőre biztosan furcsán hangzik, de cikkünkben igyekszünk eloszlatni minden kételyt efelől.

Mutatjuk, hogyan érdemes csinálnod!

Fogyni a szex segítségével – Lehetséges egyáltalán?

Sajnos kevesen értik meg, de hiába a mediterrán étrend, hiába a számos vitamin és étrendkiegészítő termék a konyhánkban, ha döcögősen vesszük a legfontosabb akadályt. 

bikinis nő fekszik a homokban

De mi is ez egész pontosan? A rendszeres, intenzív, jól irányzott testmozgás.

A bukás oka, általában egyértelmű a legtöbb esetben. Legyen szó, akár a kora reggeli motiválatlan bágyadtságról, akár a hullafáradt, munka utáni tudatállapotról, teljesen érthető, hogy az emberek többségének semmi kedve ezek kíséretében az edzőtermet látogatni.

Mi lehet hát a megoldás? Miképp érhetjük el, hogy ne csökkenjen elhatározódásunk, valamint akaraterőnk?

Itt jöhet szóba a szex és annak pár, vitathatatlan előnye:

Nyomasztó helyett, inkább szívderítő lesz várni a nap végét: mi lehet fontosabb, mint kellemesen tölteni szabadidőnket? A szeretkezés pedig biztos, hogy sokunk számára kellemesebb tevékenység, mint egy harcias, kora esti crossfit edzés.

Könnyű rávenni magunkat: létezik vajon egyszerűbb dolog az ágyba ugrásnál? Kötve hiszem, amennyiben a fogyásról van szó. Márpedig egy aktus beizzításához, sokszor csak ennyi szükségeltetik kezdetben.

Valóban hatékony lehet az ideális testsúly kialakításában: több kutatás elárulta, hogy a nők és férfiak egyaránt, közel 100 kalóriát égetnek el egy átlagosnak mondható aktus során. Ez már önmagában is látványos adat, pedig ez esetben egyáltalán nem volt célja a súlyvesztés az együttlétnek. Ebből egyszerűen következtethetünk arra, hogy amennyiben a szexet a legmegfelelőbb pozitúrákkal, technikai felépítéssel és intenzitással kombináljuk, akkor az eredményesség szinte megkérdőjelezhetetlen.

Továbbá, fontos megemlíteni, hogy a szex alapú fogyás egy ritka és különleges mókuskerék. Ugyanis, ebből végre egyáltalán nem szeretnél majd kiszállni.

Lássuk, hogy pontosan miért!

Tudtad? Az aktív szexuális együttlétnek számos pozitív hatása ismert!

Nem csak a fogyásban segíthet. Az aktív szexuális élet a kalória égetési funkcióján felül, az egyik legjobb boldogság forrás is egyben.

A rendszeres szex, számos esetben javíthat az általános egészségen (pl. szív- és érrendszer). Ráadásul enyhíti a stresszt, ezzel hozzájárulva többek között a zavartalan alváshoz és harmonikus, kiegyensúlyozott mindennapokhoz.

erotikus nő térdel a homokban

Most pedig bemutatunk pár olyan szexuális pozíciót, melyek erőteljes, tréning alapú megközelítése, komoly eredményekkel kecsegteti a fogyni vágyókat.

Ezek a leghatékonyabb szex pózok, amennyiben fogyni szeretnél!

Lovaglás guggolva: a lovagló póz már alapvetően is egy kielégítő torna gyakorlat lehetne, de ha csavarunk rajta egy picit, akkor maga lesz a tökély. Eleinte, míg megszokod, érdemes picit előre dőlve a partnered mellkasán támaszkodni, majd később már átválthatsz a térdeire.

Egyaránt fejleszti a lábad teljes területét, a combokat, a feneket és még a hasadat is.

A talicska: ezzel a szexpózzal lehet a létező legtöbb kalóriát elégetni. Növeli az állóképességedet, továbbá erőteljesen stimulálja és formálja a karokat, a vállat, valamint a hasizom teljes területét.

Összefoglalva, a szex egy kényelmes és szórakoztató alternatíva a fogyás fizikai (sport alapú) kihívásainak megoldására. Természetesen nem bír akkora intenzitású testmozgási értékkel, mint egy mélyreható alakformáló torna. Cserébe viszont, sokkal magasabb a valószínűsége, hogy tartani tudjuk magunkat céljainkhoz, megszakításoktól és üresjáratoktól mentesen. Az áttörő sikerhez pedig, csupán ennyire van szükségünk.

A szerzőről

Kapcsolódó bejegyzések

7 luxus vibrátor és szexjáték 💎

Ha visszaemlékeztek, 5-10 évvel még hallani se lehetett a médiában azt a fogalmat hogy "szexjáték", vagy hogy "vibrátor". Ez a ciki téma mára már egyre kevésbé ciki - terjed a fiatalabbak és az idősebbek körében egyaránt. Ezzel a cikkünkkel olyanoknak szeretnénk egy...

A 3 legjobb szexpóz leszbikusoknak

Bemutatunk pár fincsi szexpózt kifejezetten leszbikusoknak: Szívesen felfűtenéd párkapcsolatod labilis hangulatát? Vagy egyszerűen csak szeretnél még több örömet okozni magadnak és szerelmednek? Hiába keresed, kutatod, sehol sem találsz valódi tapasztalatokon alapuló,...

6 meghökkentő szexuális szokás az ó- és középkorból

A szexualitás, valamint az intim szokások megismerése a régebbi korokból egy igazán érdekfeszítő utazás lehet. Gondoljunk csak a sötét középkorra, ahol a legfelső réteg úgy vélekedett, hogy mindennemű kapcsolatot megtiltsanak. Nézzünk pár meglepő tényt az ókorról és...

Írj nekünk!

Kommentek

0 hozzászólás