Oldal kiválasztása

Mi az a swinger klub? Ezeket érdemes tudnod róla!

Mi az a swinger klub? – A legfontosabb tudnivalók Ellazító party fények, csábító illatok, felszabadult hangulat, és talán ami a legfontosabb: megdöbbentő látvány, melyet a pajzán, erőteljesen szexuális töltet vált ki az emberekből. Ezzel a pár szóval lehetne a legrövidebben jellemezni a swinger klubok ámulatba ejtő légkörét – egy teljesen laikus érdeklődő számára. De mi […]

by admin

szept 6, 2021

Mi az a swinger klub? – A legfontosabb tudnivalók

Ellazító party fények, csábító illatok, felszabadult hangulat, és talán ami a legfontosabb: megdöbbentő látvány, melyet a pajzán, erőteljesen szexuális töltet vált ki az emberekből.

Ezzel a pár szóval lehetne a legrövidebben jellemezni a swinger klubok ámulatba ejtő légkörét – egy teljesen laikus érdeklődő számára.

De mi állhat valójában a háttérben? Mi történik a szín falak mögött igazából? Sőt, mit jelent egyáltalán az, hogy swinger?

Most elmagyarázzuk mi értelme, és miről is szól valójában egy swinger party.

A swinger szó jelentése

A swinger kifejezés hagyományos értelembe véve párcserét jelent. Viszont, ez ebben a formában megtévesztő lehet, mert immár nem csak párok esetén használatos. Hiszen a swinger partyknak több fajtáját tartjuk számon, ezáltal van olyan, amelyiken bárki megjelenhet, akár egyedül. Ettől függetlenül, őket is swinger-nek nevezzük.

Swinger klubokat már könnyűszerrel találhatunk világszerte – akár még piciny hazánkban is! Bár az irányzatot legmagasabb szinten művelő egyének és csoportosulások, kétség kívül Nyugat-Európában, illetve az Egyesült Államokban lelhetőek fel.

swinger nők almával

Milyen kötelességekkel jár részt venni egy bulin?

Egy ilyen jellegű összejövetel távolról sem a szexről szól kizárólagosan. Elsősorban, inkább egy tökéletes ismerkedési felületnek tudható be, ahol egyszerűen terjeszthetjük ki ismeretségi körünket, vagy szerezhetünk új barátokat. Amennyiben valaki úgy érzi, senkivel se működik a kémia, természetesen nem kötelező szexuális kapcsolatot létesítenie.

A partik célja nem más, mint hogy érezd jól magad, és szerezz új élményeket, impulzusokat.

Mennyire ügyelnek a szervezők a nemi egyensúlyra?

Általánosságban elmondható, hogy a férfi-női arány tökéletes ezeken az összejöveteleken. Ezt pedig leginkább a jegy árakkal tudják ellensúlyozni. Az egyedülálló férfiaké rendszerint a legmagasabb, a pároké olcsó, a nőké rendszerint ingyenes. A férfiak esetében létszám stoppot is gyakorta alkalmaznak, hogy garantáltan kedvező legyen balansz.

Mire számíts? – Ez történik egy swinger klubban

Az ilyen eseményeken résztvevő emberek rendszerint tiszteletteljesek és módfelett barátságosak. Tehát nem érdemes negatív, ellenszenves hozzáállástól tartani a vendégek részéről.

Rengeteg, különböző dizájnnal felvértezett klub létezik (pl. középkori témájú). Egy teljesen hétköznapi esetében viszont, a parti közös italozással, táncolással, ismerkedéssel és sztorizással kezdődik (mely rendszerint szexuális témájú) a feloldódás elősegítésének érdekében.

A hangulata így leginkább egy egyszerű házibulira hajaz, mindaddig, míg a mámorító szenvedély faktor a tető fogára nem hág.

Okozhat-e feszültséget a párkapcsolatodban?

Feltéve, hogy a partnercserés módozatról beszélünk, akkor érdekes módon, a jelenlegi álláspont szerint egyáltalán nem. Sőt, pont ellenkezőleg! A párok többsége inkább pozitív, mint sem negatív utóhatásokról számolt be.

Előfordul, hogy prostituáltak is megjelennek az összejöveteleken?

Ez egyáltalán nem jellemző, ráadásul semmi értelme nem lenne. A leggyakoribb résztvevők egyszerű, hétköznapi emberek, hétköznapi foglalkozási körrel, akik csak szeretnének egy hatalmasat bulizni, kikapcsolódni, és jól érezni magukat idegen, mégis hasonló swinger beállítottságú társaikkal.

Miért kedvelik az emberek a swinger klubokat?

Első sorban azért, amiért egy egyszerű party-t is: a szórakozás végett. Azonban egy swinger esemény sokkal több lelki izgalmat tartogat annál.

Bárki kiélheti legvadabb szexuális vágyait, még a ruházat terén is: ugyanis a klubok gyakran tartanak tematikus estéket, melyek alkalmával elvárás, hogy a résztvevők különböző jelmezekbe  öltözzenek.

A tévhitekkel ellentétben, semmi sem kötelező: sokak szerint a legszebb az egészben, hogy a részvételtől függetlenül egyáltalán nem kötelező szexelni, sőt még pettingelni sem. Páran kifejezetten azt élvezik az ilyen bulik alkalmával, hogy szimplán csak flörtölhetnek másokkal és új ismeretségekre tehetnek szert. A szobák pásztázása, pár erotikus pillantás, kéjes mosoly, néhány kedves bók – nem ritka, hogy némelyik pár csupán ezt az élményt keresi, és természetesen itt meg is kapja.

Lenyűgöző dolgokat lehet látni: egy minőségi swinger party az a hely, ahol a vad fantázia testet ölt. Ezért már szimpla megfigyelőként is rendkívül érdekes. A szenvedélyes látvány, vagy mások izgalmas beszélgetéseinek figyelése önmagában is új élménnyel gazdagítja az újonc résztvevőket.

A kikapcsolódás garantált: a legtöbb összejövetel során a szervezők elsők között gondoskodnak a kimagasló kényelemről. Különböző stílusú és hangulatú szobákkal készülnek, hogy mindenki megtalálhassa a számára megfelelő környezetet. Egy táncparkett, szauna, jakuzzi és beltéri medence általában gyakori kelléke a partyknak.

Ezekre figyelj tüzetesen, ha swinger klubba készülsz

  • Sajátítsd el a swingerek nyelvének alapjait: létezik pár szó, melynek jelentésével érdemes tisztában lenned, mielőtt bele vágsz egy ilyen kalandba. Például, a pár nélkül érkező nőkre az egyszarvú kifejezést használják, míg a „lágy párcserét” általában arra értik, ha csupán a behatolás nélküli pettingig szeretnének eljutni egymással a felek.
  • Ne idd le magad a sárga földig: a swinger klubok összejövetelein – jellemzően – töménytelen mennyiségű alkohol fordul elő. Azonban, ez csupán enyhe hangulatfokozó, és gátlásoldó célokat hívatott szolgálni. A részeg embereket sehol sem kedvelik. Ráadásul, aki nem tudja hol a határ, hamar kellemetlen helyzetben találhatja magát odalent is.
  • Érkezz időben: rendkívül kellemetlenül hathat, ha elkésel egy összejövetelről, és mindenki más már csak a szexel foglalkozik körülötted.
  • Ne félj az elutasítástól: sokan tartanak az első alkalomtól, pedig teljesen felesleges. Egyet biztosra vehetsz! Amikor először lépsz majd be egy swinger club ajtaján, a rivalda fény a tiéd lesz, és azonnal szerte foszlik minden aggodalmad.

Swinger klub kezdő pároknak: elárulunk egy nyerő stratégiát!

Akik párban érkeznek egy swinger partyra, néha túl izgatottak és félnek az ismeretlentől. Hosszú percekig kínlódnak az autóban ülve, mielőtt neki mernének vágni a bejárat felé vezető útnak. Nehezen oldódnak fel és még annál is nehezebben merik elengedni egymás kezét, amikor már bent vannak. Sok pár céltalanul, spontán módon indul neki a kalandozásnak, ami szintén rengeteg, váratlan stressz helyzetet idézhet elő a helyszínen.

Ilyen hozzáállással, sajnos könnyedén végződhet katasztrófával az ígéretesen induló este.

A legjellemzőbb felállás, amikor a férfi beszéli rá partnerét a próbára. Rendszerint az mellett érvelve, hogy ez mennyire pozitívan hathat a kapcsolatukra, mennyi élménnyel gazdagodhatnak és mennyivel kiegyensúlyozottabbak lehetnek tőle a jövőben.

Azonban mindez csak abban az esetben igaz: ha alapos tervezés és mindenre kiterjedő, őszinte kommunikáció előzi meg a swinger party pillanatát – főként azzal kapcsolatban, hogy mit szabad és mit nem. Feltéve, hogy ez a lépés megtörtént, az már fél siker.

De hogyan lehetnénk még ennél is biztosabbak a dolgunkban, hogy partnerünk is garantáltan beleszeressen a swinger érzésbe?

Úgy, ha kis léptekbe haladunk: ezért a legbölcsebb tanács a kezdő pároknak, ha már előre azt tervezik, hogy a legelső alkalommal csupán egymással fognak szexelni. Ez történhet megannyi módon, szinte csak a fantázia szab határt. Kimondottan izgalmas szerepjáték ötlet lehet például, ha mindkét fél „szingliként” érkezik a partyba, eltérő időpontban. És úgy tesznek, mintha ott ismernék meg egymást, miközben felfedezik az épület minden apró kis zugát.

Mire ad kiváló lehetőséget ez a stratégia?

Annak tudatában, hogy a felek kizárólag egymással fognak szexelni, azonnal elszáll minden félelem. Nem keveredhetnek kínos és félreérthető szituációkba, azonban mégis megtapasztalnak két lenyűgöző dolgot. Az egyik az idegen helyen történő szexuális együttlét impulzív hatása, a másik pedig a swinger klub mesés légköre.

A következő alkalommal már lazíthatunk picit a szabályokon (megengedhetjük például a flörtölést vagy a pettinget is másokkal). De ami a legfontosabb, hogy már pontosan tudni fogjuk, mire is számítsunk. Ezért rögtön feltudjuk majd venni a party ritmusát.

A szerzőről

Kapcsolódó bejegyzések

7 luxus vibrátor és szexjáték 💎

Ha visszaemlékeztek, 5-10 évvel még hallani se lehetett a médiában azt a fogalmat hogy "szexjáték", vagy hogy "vibrátor". Ez a ciki téma mára már egyre kevésbé ciki - terjed a fiatalabbak és az idősebbek körében egyaránt. Ezzel a cikkünkkel olyanoknak szeretnénk egy...

A 3 legjobb szexpóz leszbikusoknak

Bemutatunk pár fincsi szexpózt kifejezetten leszbikusoknak: Szívesen felfűtenéd párkapcsolatod labilis hangulatát? Vagy egyszerűen csak szeretnél még több örömet okozni magadnak és szerelmednek? Hiába keresed, kutatod, sehol sem találsz valódi tapasztalatokon alapuló,...

6 meghökkentő szexuális szokás az ó- és középkorból

A szexualitás, valamint az intim szokások megismerése a régebbi korokból egy igazán érdekfeszítő utazás lehet. Gondoljunk csak a sötét középkorra, ahol a legfelső réteg úgy vélekedett, hogy mindennemű kapcsolatot megtiltsanak. Nézzünk pár meglepő tényt az ókorról és...

Írj nekünk!

Kommentek

0 hozzászólás