Oldal kiválasztása

Mi az az ESZO masszázs?

Az ESZO masszázs egyre nagyobb népszerűségnek örvend a férfiak körében. De mégis mi lehet ennek az oka? Hallottál már egyáltalán erről a vérpezsdítő találmányról? Sokan azt állítják, hogy ez lehet a korai magömlés kezelésének egyik leghatékonyabb módja. Lássuk, hogy miért gondolják ezt az emberek! Mi az az ESZO masszázs? Ez a ritka, különleges masszázs variáció […]

by admin

szept 6, 2021

Az ESZO masszázs egyre nagyobb népszerűségnek örvend a férfiak körében. De mégis mi lehet ennek az oka? Hallottál már egyáltalán erről a vérpezsdítő találmányról?

Sokan azt állítják, hogy ez lehet a korai magömlés kezelésének egyik leghatékonyabb módja. Lássuk, hogy miért gondolják ezt az emberek!

Mi az az ESZO masszázs?

Ez a ritka, különleges masszázs variáció – hasonszőrű társaival ellentétben – nem csupán az

intim területeket célozza meg. Bár ettől függetlenül aktívan kezelésbe veszi a pénisz közvetlen területét.

Technikailag leginkább a lingam masszázshoz lehetne hasonlítani, de attól mégis sok részletben eltérő, egyedi. Sajátos módszereivel igyekszik kapcsolatot építeni az elme és a test között. A modern férfitársadalom egyik legádázabb ellensége köztudottan a korai magömlés. Páran nem szívesen nyúlnak a gyógyszerekhez és a hasonló, mellékhatásoktól hemzsegő készítményekhez.

Így számukra hatványozottan fontos szerepet tölthet be az ESZO technikai repertoárja. Ugyanis arra a kérdésre próbálja megadni a választ, hogy: hogyan bírd tovább az ágyban.

Romantikus, erotikus masszázs

Miben lehet a segítségünkre?

A méltán népszerű lingam és prosztata masszázzsal ellentétben, az ESZO (vagy ESO: Elongated Sexual Orgasm) masszázs első sorban a már említett, magömlés késleltető hatásáról vált híressé.

Azonban nem csak ezen a területen vehetjük értékes hasznát. Íme, néhány szenzációs előny, amelyet az ESZO masszázs aktív igénybevétele nyújthat nekünk, férfiaknak:

  • Erőteljesebb, intenzívebb befejezés? Naná: rendszeres gyakorlása segíthet ráérezni arra, hogy miképp nyújtsuk el az orgazmus érzetét addig a pontig, ameddig csak lehetséges. Ezzel meghosszabbítva a gyönyörben töltött rövid pillanatokat, akár egészen hosszú, tartalmas percekké.
  • Javíthatjuk vele testi önismeretünket: végezetül abban is a hasznunkra válhat, hogy jobban feltérképezzük testünk érzékeny pontjait. A masszázs kalandok során olyan, új érzésekkel, impulzusokkal találkozhatunk, melyekkel idáig soha. Ezt a tudást még hatékonyan kamatoztathatjuk a jövőbeli szexuális alkalmak során.
  • Tökéletes kikapcsolódási lehetőséget nyújt: mindezen felül pedig egy kiváltképp pihentető, szórakoztató és erotikus lecsengésű élményben részesíthet bennünket egy-egy ESZO masszázs
  • Enyhítheti a stresszes életvitelt és megajándékoz egy tartós, relaxált állapottal, mely segít kizökkenti a rohanó hétköznapokból. Így személyében tökéletesen érvényesül a kellemeset a hasznossal elv.

Összességében, az ESZO masszázs tehát nagymértékben javíthat a szexuális életünkön. Ezáltal pedig a mindennapjaink minőségén is.

Masszírozás erotikusan

Hogyan működik?

Célja, hogy a kuncsaftot folyamatosan egy felcsigázott, intenzív, orgazmus közeli állapotba juttassa, majd hirtelen, tökéletesen időzített lágy mozdulatokkal visszatartsa őt a csúcspont elérésétől. Ám, még mindig rendkívül közel az izgalmi zónához.

Ezt a folyamatot mindaddig ismétlik, még nem az illető, fizikailag teljesen meg tanul uralkodni az érzési felett – szinte automatikus módon. A masszázs során így nem csak a nemi szerv környékét, hanem az egész testet próbálják átszőni a féktelen szexuális energiákkal.

Mivel érik el ezt az orgazmus szerű, speciális állapot?

Elsősorban a test legfontosabb erogén zónáinak – például a fülek, vagy a csukló és comb belső területeinek – megfontolt stimulálásával. Mindehhez különféle, eredményes módszereket, technikákat alkalmazva.

Mi lehet a legfontosabb eredménye?

Természetesen a magömlés feletti teljes körű uralomátvétel. Ráadásul, segítségével képessé válhat rá a férfi, hogy nagymértékben elnyújtsa az orgazmusát, ahogy az ahhoz vezető utat is.

 

A szerzőről

Kapcsolódó bejegyzések

7 luxus vibrátor és szexjáték 💎

Ha visszaemlékeztek, 5-10 évvel még hallani se lehetett a médiában azt a fogalmat hogy "szexjáték", vagy hogy "vibrátor". Ez a ciki téma mára már egyre kevésbé ciki - terjed a fiatalabbak és az idősebbek körében egyaránt. Ezzel a cikkünkkel olyanoknak szeretnénk egy...

A 3 legjobb szexpóz leszbikusoknak

Bemutatunk pár fincsi szexpózt kifejezetten leszbikusoknak: Szívesen felfűtenéd párkapcsolatod labilis hangulatát? Vagy egyszerűen csak szeretnél még több örömet okozni magadnak és szerelmednek? Hiába keresed, kutatod, sehol sem találsz valódi tapasztalatokon alapuló,...

6 meghökkentő szexuális szokás az ó- és középkorból

A szexualitás, valamint az intim szokások megismerése a régebbi korokból egy igazán érdekfeszítő utazás lehet. Gondoljunk csak a sötét középkorra, ahol a legfelső réteg úgy vélekedett, hogy mindennemű kapcsolatot megtiltsanak. Nézzünk pár meglepő tényt az ókorról és...

Írj nekünk!

Kommentek

0 hozzászólás