Mindent a csiklóról - amit egy férfinak tudnia kell!


Szeretnél többet tudni a csiklóról? Sőt, akár a mesterévé válni ennek a rejtelmes, ámulatba ejtő testrésznek?


Minden bizonnyal megéri belefektetni az energiát a részletes áttanulmányozásába, hiszen alapos ismerete, rendkívüli előnyökkel jutalmaz majd a szexuális életed során.

Nézzük, mivel érdemes tisztában lenni!


Mi is az a csikló?
A csikló (más néven: klitorisz) az egyetlen olyan testrész, melynek célja kizárólag az örömnyújtás. A klitorisz kifejezés ókori görög eredetű, a "kleis" szóhoz kapcsolódik, melynek jelentése "kulcs". Külsőleg, csupán egy apró, rózsaszín dudor, ám valójában rengeteg mindenben hasonlít a péniszre.

Szemmel látható részét "glans clitoris"-nak nevezzük. Ez a varázslatos kis dolog a nők legérzékenyebb erogén zónája, és szexuális élvezeteik legfőbb forrása.

Kevesen tudják, de a csiklóval kapcsolatban továbbra is nagyon kevés dolgot ismer a modern tudomány. Gőzerővel folynak a kutatások funkcióit, anatómiáját és jelentőségét illetően, melyekre valóban nehéz megfelelő, logikus válaszokat találni.


punci alakú virág

Érdekességek a klitorisszal kapcsolatban
Nyugalmi és erektált állapota is létezik: tehát a csiklóba - a péniszhez hasonló módon - szexuális izgalom hatására több vér áramlik be, majd létrejön az erekció. Ezáltal a testrész sokkal jobban észrevehetővé válik.

Nem olyan pici, mint azt sokan hiszik: megtévesztő lehet, hogy a férfi nemi szervvel ellentétben, a klitorisz befelé bontakozik ki. Tehát terjedelmesebb és komplexebb szerkezetű, mint azt gondolnánk. Valódi mérete, körülbelül megegyezik egy átlagos hímvesszőével. Így amit kívülről látunk, csupán a jéghegy csúcsa.

Nem szabad szárazon izgatni: a hüvelyhez hasonlóan, ha nincs körülötte elég nedvesség, akkor magunk kell gondoskodnunk ezen feltétel megteremtéséről, mielőtt még komolyabb fájdalmat okoznánk partnerünknek.

Sokkal érzékenyebb, mint egy pénisz: azon felül, hogy már alapjában véve is kétszer annyi idegvégződést tartalmaz, mint a férfi nemi szerv, utóbbi esetében az idegvégződések nagyobb területen, és egyenletesebben oszlanak el, még a klitorisznál ezek mind, egy apró, borsónyi területre összpontosulnak. Ezért tartsuk észben, hogy stimulálása elképesztően erős ingereket képes kifejteni - ennek okán, fő az óvatosság.

Fontos az elhelyezkedése: minél távolabb fekszik a hüvely nyílásától, annál valószínűbb, hogy az adott partnerünk esetében, képtelenség lesz szimplán csak a hüvely izgatásával orgazmust kiváltani.

Szoros összefüggésben állhat a misztikus G-ponttal: egyre több kutató véli, hogy a csikló belső szerkezetének bizonyos része lehet a hírhedt és különleges G-pont, mely bizonyos szögben valóban érintkezhet a pénisszel.

Nem olyan rég vált közismertté: a történelem során, hosszú időn keresztül abban a tudatban éltek a férfiak, hogy a pénisz alkalmazása elengedhetetlen egy női orgazmus kiváltásához.

Nem öregszik: a test egyetlen olyan része, melynek külseje nem - legfeljebb mérete - változik az évek előrehaladtával.

Ne csüggedj, ha lassan jön össze: még a csikló esetében is, átlagosan 30 percnyi eredményes stimulációra van szükség, hogy az akció orgazmussal végződjön.


A legjobb szex póz a csikló izgatáshoz
Az egyik legfontosabb lépés ahhoz, hogy egy fantasztikus partnerré válhass az ágyban: a klitorisz hatékony, kitartó stimulálása. Ehhez nem kell mást tenned, csupán tisztában lenni annak jelentőségével, és azokkal a pozitúrákkal, melyek során könnyedén hozzáférhetsz.

Ikrek: ez a pozíció rendkívül hamar képes előidézni a nők orgazmusát. Ereszkedjünk térdre partnerünkkel együtt, egymással szemben. Térdeink pedig pár millimitérre legyenek egymástól. A behatolás során, így közvetlenül stimulálható a csikló is. A nő egyik kezét szeretője nyakába teheti, míg a férfi a nő derekára és fenekére összpontosíthat.

Ügyeljünk rá, hogy ha szünetet tartunk, vagy váltunk két pozíció között, a pénisszel mindig próbáljuk enyhén dörzsölni a partner klitoriszát, ezzel fenntartva a folyamatos ingerlést. A csikló izgatásának esetében a sebesség egyáltalán nem mérvadó, sokkal inkább a kitartó munka az, amire szükségünk lesz az eredményes befejezéshez


Hozzászólás


A hozzászólásokat jóváhagyjuk mielőtt beküldésre kerülnek.