Miről fantáziálnak leggyakrabban a férfiak? - 6 titkos, szexuális fantázia


Biztos gondolkodtál már azon, hogy mi járhat a leggyakrabban a pasik fejében, ha a szexualitás kerül terítékre. Kíváncsi vagy az igazságra?


Bár az eredmény elsőre furcsa lehet, ennek oka nem a férfiakban keresendő. A statisztikák arra engednek következtetni, hogy - szinte egyéntől függetlenül - a jelenlegi, pornóközpontú kultúra komoly ráhatással van a témakörre.

De lássuk, többnyire miről is álmodoznak a srácok valójában.


átlátszó bugyi

Kevesen hinnék, hogy miről fantáziálnak leggyakrabban a férfiak
A férfiak is jelentős méretű képzelőerővel lettek megáldva, sőt egy férfi rendszerint dupla annyit mereng a szexen, mint egy átlagos nő. A fantáziálgatással azonban nincs semmi gond, hiszen ez egy mindannyiunknál előforduló, szokványos dolog.

Mégis rengetegen szégyellik belső, élvhajhász gondolataikat. Pedig semmi okunk sincs rá. Ezen folyamat elengedhetetlen az agy normális működésének fenntartása érdekében. Csökkenti a stresszt, fokozza a kreativitást és javítja a stratégiai gondolkodásmódot. Továbbá azt a célt szolgálja, hogy alkalomadtán hatékonyan beindítsa az egyén libidóját.

A kutatás hátteréről bővebben: több, átfogó nemzetközi tanulmányt is kiveséztünk a pontos megállapítások érdekében, kezdve a "Journal of Sexual Medicine"-től (ahol a Wilson Sex Fantasy kérdőív eredményeit alkalmazták), egészen a népszerű Dr. Justin Lehmiller (szociálpszichológus) interjúkig - mely során több száz amerikai embert kérdeztek meg, hogy kiderítsék, vajon miről fantáziálnak leggyakrabban a férfiak

megkötözött meztelen nő

Ezek a legtöbbször előforduló rejtett szexuális vágyak
Nem csoda, hogy a legelterjedtebb fantáziák tekintetében, többségében olyan vágyálmok kerültek reflektorfénybe, melyekre a partnerek ritkán, vagy szinte egyáltalán nem nyitottak.

Ezek mind új, szokatlan szexuális tevékenységek, melyek központjában a következők állnak: szembeszállni az ismeretlennel, kipróbálni valami új, elképesztően izgalmas dolgot, mely elsőre elérhetetlennek tűnik.

1. Lepedőakrobatika hármasban: úgy tűnik, rendkívül szórakoztató volna a férfiak számára egy olyan kaland, melynek során párjukon kívül még egy hölgy társulna a hancúrozáshoz. A megkérdezettek közel 90 százaléka, többször is elképzelte már ezt a speciális helyzetet.

2. Erőszakos, domináns szex: a férfiaknak mérhetetlenül fontos a vad teljesítményorientáltság, és ezt az uralkodó magatartást az ágyban is szívesen megcsillogtatnák. Rengetegen szeretnék titkon kipróbálni a BDSM-et (mely műfaj lefordítva a „kötözés-fegyelmezés, dominancia-alávetettség és szadizmus-mazochizmus” szavakkal definiálható). A legtöbben a harapásról és forró viasz csöpögtetésről ábrándoznak.

3. Nyílt kapcsolatban élni: több anonim felmérés is kimutatta, hogy megdöbbentően sok férfi szexelne más nővel, amennyiben erre párjuk engedélyt adna. Ez a szám viszont semmi ahhoz képest, amennyi srácnak a fejében megfordult már egy ilyen bevetés - még ha teljesen ártatlanul is. Mivel a megkérdezett férfiak, közel 80 százaléka elképzelte legalább egyszer ezt a szituációt.

érzéki nő a szabadban


4. Szex nyilvános helyen: rendkívül gyakori az olyan témájú fantáziálás, melyben a szex egy nyilvános helyen történik, ahol nagy az esély a lebukásra (pl. lift vagy tengerpart), így az izgalom és adrenalin a tetőfokára hág akció közben.
5. Ötletes szerepjátékok: őrületesen gyakran kerülnek a figyelem középpontjába. A legjobban preferált szerepkiosztás pedig, a tanár-diák párosítás lett.

6. Féktelen, szenvedélyes szerelmeskedés: végezetül talán meglepő, de bizony ez a kevésbé piszkos jelenet ugyancsak gyakran megfordul a pasik fejében. A nőkhöz hasonlóan a férfiak is sokszor fantáziálnak egy romantikus, mélyreható szeretkezésről, melynek csak az érzelmek szabhatnak határt. Jellemzően a cselekmények kiindulási pontját is tüzetesen végig járják magukban, mint egy meghitt, gyertyafényes vacsora, vagy kora esti séta kézenfogva, egy mesébe illő, gyengéden megvilágított parkban.


Hozzászólás


A hozzászólásokat jóváhagyjuk mielőtt beküldésre kerülnek.