Oldal kiválasztása

Hol vannak a férfiak erogén zónái? Bemutatjuk a legkülönlegesebbeket!

Sokszor megesik (az idő előre haladtával), hogy néhány rendkívül fontos dolog felett elsiklunk a kapcsolataink során. Az egyik legjellemzőbb, egymás testi igényeinek figyelmen kívül hagyása. Sajnos ez komoly problémákat szülhet, pedig könnyűszerrel lehetne védekezni ellene. Te is szívesen fokoznád szexuális életszínvonalad? Szeretnéd egy mindent elsöprő, fantasztikusan mélyreható orgazmussal megajándékozni párodat? Akkor jobb, ha kicsit elmélyíted […]

by admin

szept 6, 2021

Sokszor megesik (az idő előre haladtával), hogy néhány rendkívül fontos dolog felett elsiklunk a kapcsolataink során. Az egyik legjellemzőbb, egymás testi igényeinek figyelmen kívül hagyása. Sajnos ez komoly problémákat szülhet, pedig könnyűszerrel lehetne védekezni ellene. Te is szívesen fokoznád szexuális életszínvonalad?

Szeretnéd egy mindent elsöprő, fantasztikusan mélyreható orgazmussal megajándékozni párodat? Akkor jobb, ha kicsit elmélyíted magad a férfi erogén zónák világában.

Cikkünkben ehhez nyújtunk most átfogó segítséget! Így kápráztathatod el férfi partneredet egyszerűen Nem csak a nők, a férfiak testén is számos, különleges pont leledzik, melyek izgatása a megszokottnál hosszabb és intenzívebb kielégülést eredményezhet. Azonban fontos tudni, hogy minden embernél más-más erogenikus zónák érvényesülnek jobban. Ezért nélkülözhetetlen az aktív kísérletezés, melyhez elengedhetetlen, hogy tudjuk mit és hol keressünk.

Mi teszi olyan kivételessé ezeket a bizonyos részeket?

A testünk ezen területein az idegvégződések hatalmas koncentrációban fordulnak elő, ezáltal extrém érzékenység jellemzi őket. Stimulálásuk így hozzájárul egy magasabb izgalmi állapot, valamint egy exkluzív, páratlan ejakuláció eléréséhez.

Milyen eszközöket érdemes bevetni feltérképezésük során?

Az egyszerű kéz általi izgatás mellett, célszerű használni a szánkat. Pár finom harapás, nyalogatás és csók egyaránt jól működhet ezeken az érzékeny övezeteken. De hatékony lehet még a hideg-meleg módszer (pl. egy jégkocka, majd kevés meleg víz alkalmazása az adott ponton), vagy a különböző szexuális játékok bevetése is.

Következzék hát, a férfiak legperzselőbb testrészeinek ismertetése.

meztelen férfi a vízben

Melyek az igazán különleges férfi erogén zónák? – ezekre gondolnának a legkevesebben

Nyak: tévhit, hogy a nyak, csupán a nők esetében számít erogén zónának. Egy finom, erotikus harapás, közvetlenül fül alatti részén elképesztő hatásokat válthat ki.

Fejbőr : a fej színültig van idegvégződésekkel. A körmök erőtlen végfuttatása a fejbőrön, vagy a hajak enyhe meghúzása például felettébb vadítóan hathat.

Térdek: A térdek rendkívül elhanyagolt területnek számítanak szexuális értelemben, pedig egész hihetetlen, hogy mennyire érzékenyek, szinte bármilyen érintésre. Néhány ember számára pedig még csiklandósak is. Fordítsunk hát különös figyelmet erre a meglepően erotikus területre. Ugyanis kölcsönhatásban áll az izgalmak fokozásával.

Ezt megtehetjük, akár egy masszázs során, ha viszont bátrabbak vagyunk, használjunk a szánkat és a nyelvünket, szép fokozatosan felfele, majd lefelé haladva. Csókoljuk meg, vagy szimplán csak izgassuk a bőrt gyengéden az ujjainkkal.

Feltéve, hogy a partnered elég csiklandós, akkor végképp ez az erogén lehet számára a főnyeremény.

A keresztcsont környéke

A csukló belső része: a karok pulzus mérésről jól ismert része rendkívüli érzékenységgel bír. Kéjes simogatása pedig a lehető legkézenfekvőbb technika, miközben párunk szemébe nézünk.

Mellbimbó: ez az egyik olyan erogén zóna, mely sok férfi esetében kevésbé tűnik hatékonynak. Akinél viszont igen, annál meglepetésszerű, bizsergető érzéseket válthat ki. Leginkább az ajkakkal érdemes ingerelni, de akár egy vibrátor is jó szolgálatot tehet azok számára, akik durvábban szeretik a szexet.

Fül: a fülek magától értetődően szuper érzékenyek.

Gondoljunk csak bele, már az is mennyire izgató, ha csupán bele súgjuk párunk fülébe, hogy mit is akarunk vele csinálni a következő órákban. Azonban a fülekkel még ennél is jobban „elbánhatunk”. A fül mögötti területet hosszasan simogathatjuk, megcsókolhatjuk, sőt, a fülcimpákat akár még érzékien meg is rágcsálhatjuk.

Az izgalmi lendület minden esetben garantált. 

A nyelv becsúsztatása a hallójárat irányába, vagy csupán egy egyszerű, gyengéd suttogás és harapás kombinációja egyaránt a fellegekbe juttathatja párodat.

Láb: a talpakon található pontok energikus masszírozása jelentős mértékben fokozhatja az izgalmakat. A kielégítő eredmény szinte garantált.

Apropó, próbáltad már a lábfétist?

A köldök területe: ez a legkiválóbb terület a hőmérséklet változással történő mókázásra. Ráadásul, innen már egyenes út vezet a hímvesszőig.

A makk (glans penis): testünk egyik legérzékenyebb része.

Ezért érdemes a lábaknál jobban elidőzni

A Lábfétis ide vagy oda, a lábakkal bizony szükséges foglalkozni. Érzékenységük révén, elképesztően erotikus hatásokat fejthetünk ki a segítségükkel. Ráadásul, még előjáték gyanánt is tökéletes célt szolgálnak. Csak írj napközben egy üzenetet a partnerednek, hogy este kiadós lábmasszázsban fogod részesíteni, amint hazaér. Nincs is ennél jobb egy monoton nap után.

Tudtad? A nőkkel szemben, férfiaknak nagyobb az idegvégződések koncentrációja a talpukban.

Férfi lábfej

Amennyiben tehát ügyesen tudsz lábat masszírozni, akkor könnyű szerrel stimulálhatod a megannyi nyomáspontot, amelyek között olyan is előfordul, amely közvetlenül a péniszhez kapcsolódik. Azonban, ezek a nyomáspontok sajnos minden férfinél eltérő módon helyezkednek el.

Viszont van egy jó hírünk is: az említett nyomáspontok manipulálása révén – kisebb nagyobb mértékben – egyaránt elősegítheted az izgalmi állapot fokozását. Kísérletezz különböző erejű nyomásokkal. és fürkészd partnered reakcióit kitartóan, egészen addig, amíg meg nem találod azokat a pontokat, amik működnek.

De létezik egy olyan közkedvelt akupresszúrás pont is, mely a legtöbb férfi esetében egyazon területen helyezkedik el: a megfelelő intenzitású ingerlése melegséggel áraszthatja el az egész testet a véráramlás fokozása révén. Ahhoz, hogy ezt megtalálhasd, csupán annyit kell tenned, hogy a harmadik lábujjtól lefelé vezető utat követned. A határozott nyomkodó mozdulatokkal az út – körülbelül – egyharmadánál célszerű próbálkoznod.

Hogyan fogj neki egy igazán erotikus talpmasszázsnak?

A legfontosabb lépés – melyről a legtöbben sajnos megfeledkeznek – egy meleg törülköző előkészítése. Tegyük ezt a törülközőt a lábakra, és hagyjuk rajtuk egy picit, hogy a talpak kellően átmelegedjenek. Végül törölgessük át a lábakat. Amint ezzel megvagyunk, kezdetét veheti a masszázs. Koncentráljunk a hüvelykujjainkra, majd finom erőkifejtéssel végezzünk dörzsölő mozdulatokat, erotikus ritmusban.

Lehet ezt még fokozni?

Ha mindketten benne vagytok, akkor itt az ideje kipróbálni egy sokkal vadabb és szexisebb technikát is. Ami nem más, mint a lábujjak orális kényeztetése. Bár elsőre furcsán hangzik, mégis szuper szexuális lehet, ha partnered lábujjait egyesével finoman bekapod, és úgy játszol velük, mintha csak a péniszével tennéd.

Meztelen férfi hátsó

Melyek a pénisz tájékán rejtőző más, érzékeny pontok?

A herezacskó: a herék telis-tele vannak érzékeny pontokkal. Kézimunka közbeni masszírozásuk, vagy nyelvel történő stimulálásuk szédületes örömet válthat ki.

A gát (perineum): a gát alatt a herezacskó és ánusz közötti területet értjük. Szenvedélyes izgatása különösen frissítően hathat. Hab a tortán, hogy jól kombinálható a prosztata ingerlésével.

Bónusz videó:

A szerzőről

Kapcsolódó bejegyzések

7 luxus vibrátor és szexjáték 💎

Ha visszaemlékeztek, 5-10 évvel még hallani se lehetett a médiában azt a fogalmat hogy "szexjáték", vagy hogy "vibrátor". Ez a ciki téma mára már egyre kevésbé ciki - terjed a fiatalabbak és az idősebbek körében egyaránt. Ezzel a cikkünkkel olyanoknak szeretnénk egy...

Pár év, és ellepnek minket a szexrobotok?

Pár év, és ellepnek minket a szexrobotok? Tudtad, hogy egy nagy presztízsű nemzetközi cég, már kifejezetten magas színvonalon tervezi, és gyártja a szex robotokat, fő koncepciójuk pedig a leghíresebb pornó sztárok lemodellezése, mint például Asa Akira, vagy Tori...

A 3 legjobb szexpóz leszbikusoknak

Bemutatunk pár fincsi szexpózt kifejezetten leszbikusoknak: Szívesen felfűtenéd párkapcsolatod labilis hangulatát? Vagy egyszerűen csak szeretnél még több örömet okozni magadnak és szerelmednek? Hiába keresed, kutatod, sehol sem találsz valódi tapasztalatokon alapuló,...

Írj nekünk!

Kommentek

0 hozzászólás