Hol vannak a férfiak erogén zónái? Bemutatjuk a legkülönlegesebbeket!


Sokszor megesik (az idő előre haladtával), hogy néhány rendkívül fontos dolog felett elsiklunk a kapcsolataink során. Az egyik legjellemzőbb, egymás testi igényeinek figyelmen kívül hagyása. Sajnos ez komoly problémákat szülhet, pedig könnyűszerrel lehetne védekezni ellene. Te is szívesen fokoznád szexuális életszínvonalad?

 

Szeretnéd egy mindent elsöprő, fantasztikusan mélyreható orgazmussal megajándékozni párodat? Akkor jobb, ha kicsit elmélyíted magad a férfi erogén zónák világában.

 

Cikkünkben ehhez nyújtunk most átfogó segítséget! Így kápráztathatod el férfi partneredet egyszerűen Nem csak a nők, a férfiak testén is számos, különleges pont leledzik, melyek izgatása a megszokottnál hosszabb és intenzívebb kielégülést eredményezhet. Azonban fontos tudni, hogy minden embernél más-más erogenikus zónák érvényesülnek jobban. Ezért nélkülözhetetlen az aktív kísérletezés, melyhez elengedhetetlen, hogy tudjuk mit és hol keressünk.

Mi teszi olyan kivételessé ezeket a bizonyos részeket?

A testünk ezen területein az idegvégződések hatalmas koncentrációban fordulnak elő, ezáltal extrém érzékenység jellemzi őket. Stimulálásuk így hozzájárul egy magasabb izgalmi állapot, valamint egy exkluzív, páratlan ejakuláció eléréséhez.

Milyen eszközöket érdemes bevetni feltérképezésük során?

Az egyszerű kéz általi izgatás mellett, célszerű használni a szánkat. Pár finom harapás, nyalogatás és csók egyaránt jól működhet ezeken az érzékeny övezeteken. De hatékony lehet még a hideg-meleg módszer (pl. egy jégkocka, majd kevés meleg víz alkalmazása az adott ponton), vagy a különböző szexuális játékok bevetése is.

Következzék hát, a férfiak legperzselőbb testrészeinek ismertetése.

meztelen férfi a vízben

Melyek az igazán különleges férfi erogén zónák? - ezekre gondolnának a legkevesebben

Nyak: tévhit, hogy a nyak, csupán a nők esetében számít erogén zónának. Egy finom, erotikus harapás, közvetlenül fül alatti részén elképesztő hatásokat válthat ki. Fejbőr : a fej színültig van idegvégződésekkel. A körmök erőtlen végfuttatása a fejbőrön, vagy a hajak enyhe meghúzása például felettébb vadítóan hathat.

A keresztcsont környéke

A csukló belső része: a karok pulzus mérésről jól ismert része rendkívüli érzékenységgel bír. Kéjes simogatása pedig a lehető legkézenfekvőbb technika, miközben párunk szemébe nézünk.

Mellbimbó: ez az egyik olyan erogén zóna, mely sok férfi esetében kevésbé tűnik hatékonynak. Akinél viszont igen, annál meglepetésszerű, bizsergető érzéseket válthat ki. Leginkább az ajkakkal érdemes ingerelni, de akár egy vibrátor is jó szolgálatot tehet azok számára, akik durvábban szeretik a szexet.

Fül: a fülek magától értetődően szuper érzékenyek. A nyelv becsúsztatása a hallójárat irányába, vagy csupán egy egyszerű, gyengéd suttogás és harapás kombinációja egyaránt a fellegekbe juttathatja párodat.

Láb: a talpakon található pontok energikus masszírozása jelentős mértékben fokozhatja az izgalmakat. A kielégítő eredmény szinte garantált.

A köldök területe: ez a legkiválóbb terület a hőmérséklet változással történő mókázásra. Ráadásul, innen már egyenes út vezet a hímvesszőig.

A makk (glans penis): testünk egyik legérzékenyebb része.

Melyek a pénisz tájékán rejtőző más, érzékeny pontok?

A herezacskó: a herék telis-tele vannak érzékeny pontokkal. Kézimunka közbeni masszírozásuk, vagy nyelvel történő stimulálásuk szédületes örömet válthat ki.

A gát (perineum): a gát alatt a herezacskó és ánusz közötti területet értjük. Szenvedélyes izgatása különösen frissítően hathat. Hab a tortán, hogy jól kombinálható a prosztata ingerlésével.

Bónusz videó:


Hozzászólás


A hozzászólásokat jóváhagyjuk mielőtt beküldésre kerülnek.