Oldal kiválasztása

Popsi nyalás – Kiváló előjáték

Fogadni mernék, hogy az emberek nagy részének lövése sincs arról, mennyire szuper szenvedélyes tud lenni egy popsi nyalás. Szívesen próbálnál ki valami újdonságot? Szeretnél egy kis színt vinni a kapcsolatodba? Most eláruljuk, hogyan kell pontosan csinálni, miért lehet hatékony, és egyáltalán mikre kell ügyelned a kivitelezése közben. Újfajta izgalmakra vágysz? Akkor a popsi nyalás lesz […]

by admin

szept 6, 2021

Fogadni mernék, hogy az emberek nagy részének lövése sincs arról, mennyire szuper szenvedélyes tud lenni egy popsi nyalás. Szívesen próbálnál ki valami újdonságot? Szeretnél egy kis színt vinni a kapcsolatodba?

Most eláruljuk, hogyan kell pontosan csinálni, miért lehet hatékony, és egyáltalán mikre kell ügyelned a kivitelezése közben.

popsi nyalás

Újfajta izgalmakra vágysz? Akkor a popsi nyalás lesz a tökéletes választás

A jól kivitelezett popsi nyalás annyira különleges élményben részesíthet téged és partnered, hogy egyszerűen vétek lenne kihagyni. Bátran ajánljuk előjátékként, mind nőknek, mind férfiaknak. De kizárólag csak akkor, ha betartod a legfontosabb szabályokat.

Ezek hiányában a bűbájos pillanatok könnyedén katasztrófába torkollhatnak.

finom fenék a tengerparton

Ezekre hatványozottan ügyelj, ha ki akarod próbálni

  1. A kommunikáció fontossága: ha valaminél, akkor a popsi nyalásnál kifejezetten gyakoriak lehetnek a kellemetlen, kínos pillanatok. Ezért kell előre megbeszélnünk párunkkal, ha ki szeretnénk próbálni. Hiszen ez elengedhetetlen lépéseket követelhet meg a részéről, mind az esztétika (pl. borotválás, epilálás), mind pedig a higiénia területén.

Fontos, hogy közvetlenül az esemény előtt is tisztítsátok meg alaposan a végbélnyílást egy nedves törlőkendővel.

  1. Légy tudatában a kockázatoknak: ahogy a gumi nélküli anális szex, úgy a végbélnyílás nyelvvel történő kényeztetése is fertőzésveszélyes tevékenység. Még ha extrém módon is ügyeltek a tisztaságra, akkor sem garantálható, hogy a művelet teljesen veszélytelen lesz.

 

  1. Ne használd a fogaidat: a popsi és ánusz környéki bőrréteg kifejezetten érzékeny. Ráadásul erőteljesen irritációra hajlamos. Ezért feltétlenül kerüljük a foggal történő stimulálását, mely egyaránt fájdalmas és veszélyes is.

Most már tudod mi az, amit inkább ne kövess el az akció során.

Ideje rátérünk viszont arra, hogy mi az, amit nyugodtan megtehetsz.

férfi fenék nyalás

Így csinálja a popsi nyalást egy profi

A legjobb popsi nyalás technika: ebben a műfajban elengedhetetlen, hogy partnerünk kellően fel legyen csigázva. Ezért érdemes a punci nyaláshoz hasonló módon, az erogén zónák lassú, alapos aktiválásával kezdeni. 

Amint ezzel megvagyunk, kezdjünk el ismerkedni az új helyzettel. Ujjainkkal masszírozzuk a végbélnyílás környékét, majd kínáljuk meg fokozatosan, pár szenvedélyes csókkal.

Közben folyamatosan játszunk a hőmérséklettel a maximális örömszerzés érdekében.

Ezt úgy tehetjük meg a legegyszerűbben, ha közvetlen közelről levegőt juttatunk az érintett területre. Amennyiben melegebb levegőt szeretnénk az ánusz felé áramoltatni, csupán nyissuk minél nagyobbra a szánkat, és leheljünk lassú tempóban. Ha pedig hűvösebbet, akkor minél szűkebben, minél nagyobb erővel fújjunk. Eközben a csókokkal párhuzamosan, az ánusz enyhe, de határozott szopkodása is bevethető.

A nyelvi technikák terén bármit bevethetünk. Mereven a hegyével akár megpróbálhatunk behatolni is. A legnépszerűbb, hatékony mozdulatok viszont a körkörös és a föl-le. Mindez alatt, kezünkkel tetszés szerint tágíthatunk a nyíláson. Esetleg stimulálhatjuk a nemi szerveket, vagy a nemi szerv és a végbélnyílás közötti érzékeny területet.

És meddig érdemes csinálni?

Nos, az előjátékra való tekintettel, a popsi nyalás akkor lesz tökéletes, ha kifejezetten rövid, célratörő, de tömény, intenzív.

Végezetül, többet nyerhetsz rajta, mint amennyit veszíthetsz

Mik a popsi nyalás extra előnyei? Kevesen tudják, de az alapvető élvezeteken felül tökéletes lehet arra is, hogy finoman rávezessük partnerünket az anális szex rejtelmeire. Hiszen ez jól kivitelezve, egy rendkívül hasonló élményben részesíti majd őt.

 

A szerzőről

Kapcsolódó bejegyzések

7 luxus vibrátor és szexjáték 💎

Ha visszaemlékeztek, 5-10 évvel még hallani se lehetett a médiában azt a fogalmat hogy "szexjáték", vagy hogy "vibrátor". Ez a ciki téma mára már egyre kevésbé ciki - terjed a fiatalabbak és az idősebbek körében egyaránt. Ezzel a cikkünkkel olyanoknak szeretnénk egy...

Döbbenetes! – Ezt teszi az orgazmus a testeddel

Tudományosan bizonyított tény, miszerint az orgazmus amellett, hogy egy csodálatos élményt, érzetet nyújt, mind a férfiak, mind a nők egészségére pozitív hatással van. De még is hogyan, és milyen módon fejti ki döbbenetes hatását? Utánajártunk, mely részeink hálálják...

Írj nekünk!

Kommentek

0 hozzászólás