Oldal kiválasztása

Síkosító kisokos – Jobb, ha vigyázol, mit használsz!

Elképesztő, hogy az emberek mennyire keveset tudnak a síkosítókról és azok felhasználási módozatairól. Miközben e hétköznapi, közkedvelt termékek nem rendeltetésszerű használata komoly veszélyeket hordozhat magában. Kisokosunk elolvasásának segítségével átfogó képet kaphatsz a különböző, elterjedt típusokról és azok érdekfeszítő sajátosságairól. Tudtad, hogy már olyan csodálatos kenőanyagok is léteznek, melyek nemi vágyfokozó és stimuláló hatással bírnak, vagy […]

by admin

szept 6, 2021

Elképesztő, hogy az emberek mennyire keveset tudnak a síkosítókról és azok felhasználási módozatairól. Miközben e hétköznapi, közkedvelt termékek nem rendeltetésszerű használata komoly veszélyeket hordozhat magában.

Kisokosunk elolvasásának segítségével átfogó képet kaphatsz a különböző, elterjedt típusokról és azok érdekfeszítő sajátosságairól.

Tudtad, hogy már olyan csodálatos kenőanyagok is léteznek, melyek nemi vágyfokozó és stimuláló hatással bírnak, vagy egyszerűen csak tejben-vajban fürösztik a bőrödet? 

Irtózatosan rossz döntést hozhatunk a síkosítók alapos ismerete nélkül

A síkosítok alkalmazása a szexuális együttlét élményeinek fokozására, immár teljességgel elfogadott, bevett dolog.

Azonban, hiába tesszük le a voksunkat az olyan népszerű, megbízható márkák mellett, mint például a Durex síkosító készítményei. Ha nem vagyunk tisztában azok pontos típusával és használati módjával, ugyanolyan bajba keveredhetünk, mint bármilyen más termék esetében. 

síkosítás

De milyen galibát is okozhat egy rosszul kiválasztott síkosító?

Nos, a nem kívánt teherbeeséstől kezdve, a különböző bőr irritációkon át, egészen a nemi úton terjedő betegségekig lehetne sorolni a különböző problémákat, melyeket egy tudatlan vásárlás okozhat.

Ahhoz, hogy tisztább képet kaphass arról, mire is van valójában szükséged, vess egy pillantást a különböző fajták általános leírásaira, előnyeire és hátrányaira.

Víz alapú síkosítók

  • Előnyök: A létező legbiztonságosabb választás a kezdők számára. Ugyanis bármilyen gumióvszerrel bátran használható, sőt, egyes felmérések szerint tovább növeli azok hatékonyságát. Jól alkalmazható a szexuális játékokkal. Egyáltalán nem – vagy csak elenyésző mértékben – tartalmaz olyan extra anyagokat, melyek bőr irritációt, esetleg allergiás reakciókat válthatnak ki. Azonnal lemosható egy kis víz segítségével.
  • Hátrányok: Általában rövid ideig tart, így gyakran kell pótolni és nagymértékben kijuttatni a nemi szervre. Ezáltal nem nevezhető a legköltséghatékonyabb megoldásnak. Továbbá, hatékonysága sok esetben alul marad a szilikon és olaj alapú kiegészítőkhöz mérten.

 

Szilikon alapú kiegészítők

  1. Előnyök: Biztonságosan alkalmazható óvszerekkel. Víz alapú társához képest rendszerint sokkal hatékonyabb és tartósabb. Így kielégítőbb hatást és fokozott szexuális élményt érhetünk el vele.
  1. Hátrányok: Tönkre tehetik a szilikon anyagokból készült szexuális játékszereket. A sérült felületű játékok pedig utat nyithatnak a különböző, bakteriális fertőzéseknek.
síkosító használat

Olaj alapú termékek (beleértve a növényi olajokat is)

Előnyök: Hatása és tartóssága révén, sokan a leghatékonyabb, legélvezetesebb kenőanyagnak tartják – avagy a síkosítók koronázatlan királyának.

Hátrányok: Az olaj alapú síkosítok egyik legádázabb tulajdonsága, hogy erőteljesen roncsolja a latexből készült gumióvszereket, így azok kiszakadásának esélye drasztikusan növekszik. Ezzel növelve a nem kívánt teherbe esés és nemi betegségek terjedésének kockázatát.

További hátránya, hogy könnyedén foltot hagyhat a fehérneműn vagy ágyneműn, melyet a későbbiekben küzdelmes folyamat lehet eltávolítani.

Hibrid kenőanyagok

Gyakori típus még a hibrid síkosító is, mely az imént felsorolt anyagok közül, akár bármelyiket tartalmazhatja. A legelterjedtebb termékeket azonban, rendszerint a víz és szilikon keveréke alkotja.

Extra tulajdonságokkal felszerelt, különleges készítmények

Az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő stimuláló gélek, rendszerint extra bizsergető érzéssel fokozzák a szexuális együttlét színvonalát, melyet akár mindkét fél egyaránt élvezhet.

De léteznek orgazmust késleltető, orgazmus-készséget javító és nemi vágyfokozó hatást kínáló kenőanyagok. Számos intim gélt pedig további specifikációk is jellemeznek: ilyenek lehetnek az exkluzív illat és íz aromák (például vanília vagy csokoládé).

Azonban a jelen, egyértelműen a potencianövelő és anális szexhez kifejlesztett, hűsítő hatással felvértezett készítményeké.

Úgy fest, a jövő pedig a CBD alapú termékeké lehet. Ezek a kannabisz olajjal dúsított termékek elősegíthetik a szexuális feszültségek oldását és extrém módon kényeztetik, hidratálják a bőrt – mindezt egy mesés orgazmus elérésének érdekében.

Ezeket az összetevőket érdemes kerülni, ha érzékeny a bőröd

Számos alapanyag létezik, melyeket előszeretettel alkalmaznak a síkosítók összeállítása során, azonban az arra érzékeny embereknél könnyedén gyulladásos és irritációs reakciókat válthat ki a használatuk.

Ide tartozik a glicerin, a petróleum és a propilén-glikol. Melyek ettől függetlenül teljesen veszélytelen összetevőknek minősülnek azok számára, akiknél nem jelentkeznek az esetleges, kellemetlen tünetek.

A szerzőről

Kapcsolódó bejegyzések

7 luxus vibrátor és szexjáték 💎

Ha visszaemlékeztek, 5-10 évvel még hallani se lehetett a médiában azt a fogalmat hogy "szexjáték", vagy hogy "vibrátor". Ez a ciki téma mára már egyre kevésbé ciki - terjed a fiatalabbak és az idősebbek körében egyaránt. Ezzel a cikkünkkel olyanoknak szeretnénk egy...

6 kivételes tipp, ami végletekig fokozza a szexuális kisugárzásodat

Szeretnéd átélni, hogy milyen érzés is az, amikor minden mély, tüzes pillantás kizárólag csak rád vetül? Örülnél, ha szexuális ragyogásodba egyszerűen bele fulladnának a tekintetek, és le se bírnád rázni magadról a lányokat? Hisz ez csak természetes. Melyik férfi ne...

Kondom=100% biztonság? 11 tény, amit nem tudtál a gumikról!

Gyakran hallhatjuk: Az óvszer használata közel 100%-kos védelmet garantál azok számára, akik ezen védekezési módszer mellett teszik le a voksukat. De vajon, ismered azt a meghökkentő, abszolút hiteles statisztikát, miszerint 1000, óvszerrel védekező ember közül...

Írj nekünk!

Kommentek

0 hozzászólás