Oldal kiválasztása

Szex egy hotelszobában – Mitől olyan isteni érzés?

Túl lapossá, egyhangúvá vált a szexuális életed, ezért szeretnéd mihamarább feldobni? Nehezen tudtok kibontakozni a pároddal otthon a gyerekek, szülők, vagy lakótársak közelsége miatt? Akkor itt az ideje kipróbálni a szexet egy hotelszobában. De miért lehet ez izgalmas, és mire érdemes odafigyelnetek? Azonnal eláruljuk! Mitől lehet olyan isteni a szex egy hotelszobában? Nincs felszabadítóbb érzés, […]

by admin

szept 6, 2021

Túl lapossá, egyhangúvá vált a szexuális életed, ezért szeretnéd mihamarább feldobni?

Nehezen tudtok kibontakozni a pároddal otthon a gyerekek, szülők, vagy lakótársak közelsége miatt?

Akkor itt az ideje kipróbálni a szexet egy hotelszobában. De miért lehet ez izgalmas, és mire érdemes odafigyelnetek?

Azonnal eláruljuk!

szőke nő a hotelágyon

Mitől lehet olyan isteni a szex egy hotelszobában?

Nincs felszabadítóbb érzés, mint egy kiadós, vad szerelmeskedés, mely során nem léteznek határok. Nem kell egyik félnek sem vissza fognia magát, és nem kell tartani a kiszivárgó hangok okozta kellemetlenségektől.

De hol valósítható meg ez, ha nem otthon? Például egy szálloda hangulatos szobájában.

kalapos hosszúlábú nő a szállodában

Mik az előnyei a hotel szexnek?

Felszabadultabbak lehettek: amennyiben otthonotokban nincs rá lehetőség, itt bátran kiereszthetitek a gőzt, és végre élhettek egy kis jól megérdemelt magánéletet. Ez pedig nem csupán egyetlen estét fog bearanyozni, az elkövetkező napokat is megfűszerezi majd egy nagy adag boldogsághormonnal.

Több izgalom: a megszokott, rutinszerűen alkalmazott szexuális helyszínektől eltérő terep sokkal intenzívebb hormon felszabadulást (mint adrenalin, dopamin és endorfin) okozhat az agyban. Ennek további előnye pedig, egy eredményesebb, felejthetetlen orgazmus.

Kipróbálhattok új, vadító dolgokat: egy szállodai szoba tökéletes helyszín lehet szerepjátékok esetén. Mit szólnátok például, egy pizzafutáros sztorihoz?

Garantált a komfort és a pihenés: egy ilyen kaland során két legyet üthettek egycsapásra. Hiszen a tartalmas szex mellett lehetőségetek nyílik egy kis pezsgőfürdőzésre, szaunázásra, valamint egy meghitt, romantikus vacsorára is. Ráadásul a takarításról sem nektek kell gondoskodni, egy nagy „ramazúri” után.

Lila ruhás szexi nő az ágyon kacérkodik

Tippek, hogy a hotel szex őrületesen fantasztikus legyen

Keressétek az új, szokatlan ingereket: válasszatok olyan szobát, melyben tükör is található a franciaággyal szemben. Továbbá legyen elérhető közelségben egy erkély, ahol a friss levegőn töltődhettek fel egy szál köntösben, két menet között.

Ne felejtsetek otthon semmit: ügyeljetek rá, hogy minden kéznél legyen. Semmikép ne feledkezettek meg a fogamzásgátló szerekről vagy óvszerről, szexi ruhákról, játékokról és síkosítókról.

Ne egyszerre érkezzetek meg: jelentős módon növelhető az izgalmi faktor, amennyiben külön-külön, más időben éreztek meg a szobába. Mesés élmény lehet, amennyiben a hölgy már egy dögös fehérneműben, gyertyafény mellett várja partnere kopogtatását.

Amennyiben sürget az idő: ha egyszerűen lehetetlen belátható időn belül több napra szabaddá tenni magatokat, akkor próbáljátok ki az egyre népszerűbb óradíjas szállás lehetőségeket, melyek ráadásul sokkal gazdaságosabbak is. Így csupán az estét töltitek távol otthonotoktól, akár egy hétköznapi vacsorára, vagy bevásárlásra hivatkozva.

A legjobb szexuális pozitúra, melyet muszáj kipróbálnotok egy hotelszobában

A pillangó: ez a szex póz tökéletes lesz a friss és üde, – rendszerint king size méretű – szállodai ágyak felavatására. A hölgy feküdjön közvetlenül az ágy szélére úgy, hogy dereka legyen egy vonalban az ágy viszonylagos legvégével. A férfi közvetlenül a partnere elé áll, majd annak bokáit szép fokozatosan a vállára helyezi – ezzel megemelve az ágytól a nő csípőjét. Utóbbi műveletben elkélhet a társ aktív segítsége is testének megemelésével, majd ha minden klappol, akkor kényelmesen vissza feküdhet a hátára.

Most már nincs más hátra, mint szexuális életeteket egy új szintre emelni, ezzel az élményekkel teli, új kalanddal.

A szerzőről

Kapcsolódó bejegyzések

7 luxus vibrátor és szexjáték 💎

Ha visszaemlékeztek, 5-10 évvel még hallani se lehetett a médiában azt a fogalmat hogy "szexjáték", vagy hogy "vibrátor". Ez a ciki téma mára már egyre kevésbé ciki - terjed a fiatalabbak és az idősebbek körében egyaránt. Ezzel a cikkünkkel olyanoknak szeretnénk egy...

6 meghökkentő szexuális szokás az ó- és középkorból

A szexualitás, valamint az intim szokások megismerése a régebbi korokból egy igazán érdekfeszítő utazás lehet. Gondoljunk csak a sötét középkorra, ahol a legfelső réteg úgy vélekedett, hogy mindennemű kapcsolatot megtiltsanak. Nézzünk pár meglepő tényt az ókorról és...

6 kivételes tipp, ami végletekig fokozza a szexuális kisugárzásodat

Szeretnéd átélni, hogy milyen érzés is az, amikor minden mély, tüzes pillantás kizárólag csak rád vetül? Örülnél, ha szexuális ragyogásodba egyszerűen bele fulladnának a tekintetek, és le se bírnád rázni magadról a lányokat? Hisz ez csak természetes. Melyik férfi ne...

Írj nekünk!

Kommentek

0 hozzászólás