Oldal kiválasztása

Szextippek: pasiknak nőktől – Így lehetsz jobb az ágyban!

Szeretnél még férfiasabbá, és izgatóbbá válni a párod szemében? Örömet okozna, ha nem csak te, de szerelmed is módfelett élvezné a szexet? Akkor nem kell mást tenned, mint megtudni, hogy mire is vágynak igazán a hölgyek a szeretkezés közben.   Cikkünkben elárulunk néhány célravezető szextippet, melyet egyenesen a nők osztottak meg velünk. Lássuk, milyen trükkökkel […]

by admin

szept 6, 2021

Szeretnél még férfiasabbá, és izgatóbbá válni a párod szemében? Örömet okozna, ha nem csak te, de szerelmed is módfelett élvezné a szexet?

Akkor nem kell mást tenned, mint megtudni, hogy mire is vágynak igazán a hölgyek a szeretkezés közben.

 

Cikkünkben elárulunk néhány célravezető szextippet, melyet egyenesen a nők osztottak meg velünk. Lássuk, milyen trükkökkel válhatsz hatványozottan jobbá az ágyban!

szex jelenet hátulról

Kommunikálj aktívan a hancúrózás közben

A férfiak többsége egyszerűen, minden ok nélkül megmukkan az együttlét közben. Bár nem fogják a tudtodra adni, de ezt ki nem állhatják a nők. Az egyik legjelentőségteljesebb szextipp tehát az, hogy: beszélj minél többet az ágyban. Legyen több nyögés, mormogás, és pár jól irányzott piszkos mondat. A siker, szinte garantált lesz.

 

De hogyan csináld?

A legmocskosabb – még is vállalható – szavak
at borzasztóan nehéz megtalálni, a tükör előtti gyakorlás pedig sokszor idétlennek tűnhet. Azonban, ez mégis az érzékiség egyik erőteljesen meghatározó aspektusa. Ezért, muszáj rá minél több időt fordítanod.

Kezdésnek (az előjáték alkalmával) a legjobb választás az lehet, ha arra irányuló mondatokat gyártasz, melyek azt fejezik ki, mit terveztél egész nap a kedveseddel tenni, vagy mit akarsz az aktus során megvalósítani vele – persze, mindezt a lehető legpiszkosabb formában illusztrálva.

A szex során, már inkább azok a mondatok lesznek nyerőek, melyek leíró jelleggel arra utalnak, mit szeretsz a legjobban partneredben. Itt célszerű például testrészekre utalni.

Az aktus legvégén, beszélj róla hogy milyen volt számodra a hancúr. Mond el mi tetszett benne a legjobban, vagy mi az, amit legközelebb máshogy szeretnél csinálni.

A legjobb viszont az, ha sablonok helyett, csupán szabadjára engeded érzéseid. Tehát, ami a szíveden, az legyen a szádon.

félmeztelen, nők számára vonzó férfi

Ne rohanj! Fő a nyugalom

Most kivételesen, nem csak az aktív előjátékra gondolunk. Köztudott, hogy a férfiakkal ellentétben, a nőknek sokkal nehezebb ráhangolódni az együttlétre. Ezért azt kedvelik a leginkább, ha szépen, fokozatosan vannak rávezetve a szexre. Ezért ahelyett, hogy rá rontanál párodra, inkább vidd el előtte vacsorázni, beszélgessetek egy jóízűt, majd masszírozd meg alaposan.

Fontos tehát, hogy minél több dologgal fűszerezd meg az együtt töltött időt, mielőtt még ledobnátok a ruhát. Ezzel pedig azt érheted el, hogy partnered sokkal boldogabban, felszabadultabban, nyitottabban és bűbájosabban vág majd bele az éjszakába.

Szeretnéd eredményesebben kielégíteni a partneredet? Akkor ezekre az apróságokra is figyelj!

1. Légy tisztelettudó az ágyban: kérd a szerelmed hozzájárulását ahhoz, ha szeretnél kipróbálni valami újat. Úgy irányulj a párod felé, ahogy te is elvárnád, hogy más férfi egy barátnőddel, vagy a húgoddal bánjon.

2. Bókolj minél többet a szex során: a nők imádják a bókokat, pláne, ha az éppen a partnerük részéről érkezik.

Extra szextippünk: lepd meg a párodat olyan utazásokkal, melyek teret engednek a kalandos szexnek

Vonzó férfi és nő.

Kellemeset a hasznossal – Ugye, hallottad már ezt párszor?

Az kirándulások során nem az a cél, hogy minél több pénzt költsetek, hanem hogy minél maradandóbb emlékeket szerezzetek. Tömérdek hely létezik a világon, ahol szexelni lehet. A nők pedig imádják a meglepetéseket, ahogy az adrenalin dús, apró kalandokat is. Idegen helyeken szeretkezni nem túl komfortos, de annál élménydúsabb, izgalmasabb, ráadásul felejthetetlen. Arról nem is beszélve, hogy a megszokottnál sokkal extrémebb orgazmust fog eredményezni. Ezért rengeteg lány odáig van érte.

Hogy pontosan hol?

Ezt inkább a fantáziádra bízzuk, de egy biztos: minél furcsábban hangzik, annál jobb.

A szerzőről

Kapcsolódó bejegyzések

7 luxus vibrátor és szexjáték 💎

Ha visszaemlékeztek, 5-10 évvel még hallani se lehetett a médiában azt a fogalmat hogy "szexjáték", vagy hogy "vibrátor". Ez a ciki téma mára már egyre kevésbé ciki - terjed a fiatalabbak és az idősebbek körében egyaránt. Ezzel a cikkünkkel olyanoknak szeretnénk egy...

A korai magömlés okai és kezelése

Pontosan mit is hívunk korai magömlésnek? Definíció: A korai magömlés (latin nevén: ejaculatio praecox) olyan szexuális rendellenességre utal, amelyben a férfi az általánosnál sokkal gyorsabban jut a csúcsra, így párja egyszerűen nem képes átélni a tökéletes szexuális...

Írj nekünk!

Kommentek

0 hozzászólás