Tippek kikötözős szexhez: nem csak kezdőknek!


Nem egyszer megmozgatta már a fantáziádat, hogy milyen érzés is lehet a kikötözős szex? Nyugalom, nem vagy vele egyedül! Egyre elképesztőbb méreteket ölt a műfaj kedvelőinek száma.

 

Szívesen kipróbálnád végre, de bátortalannak érzed magad a kellő tapasztalat hiányában? Had segítünk, hogy ne rontsd el az első alkalmat és egy maradandó élményben lehessen részed!

Következzenek részletes tanácsaink.Mit érdemes tudnod a kikötözős szexről?

megkötözve


Vajon, miért olyan vonzó rabláncra verni valakit?


A kikötözős szex (más néven: "bondage") elsőre ijesztő és veszélyes mulatságnak tűnhet, minden bizonnyal ebben rejlik magas népszerűsége is. Az egész alapja egy szerepjáték, mely során partnerünket rabul ejtjük, majd szexuális játékszerként használjuk, miközben Ő küzd ellene és próbál kiszabadulni a kötél fogsága alól.

Egy ilyen, jól eljátszott kaland elképesztő mértékű adrenalin és izgalmi-szint növekedést képes elő időzni. Végezetül vadonatúj ingerekkel és szokatlanul óriási orgazmussal ajándékozza meg a résztvevőket.

Amennyiben a felek megegyeznek benne, megengedett a piszkos, lekezelő és megalázó beszéd. Mivel partnerünket ilyenkor rendszerint egy tárgyként kezeljük. De ne felejtsük egy pillanatra sem, hogy mindez csak játék és színészkedés. Amit ilyenkor egymásnak mondunk, azt egyáltalán nem gondoljuk komolyan. A negatív beidegződések elkerülése végett - főként a kezdők esetében - érdemes leülni másnap egy közös vacsorára, majd alaposan megbeszélni a történteket, hogy ki milyen élményekkel gazdagodott, és mit csinálna esetleg másképp legközelebb.

Most pedig, következzenek a leghasznosabb tippek kikötözős szexhez.


"Bondage" tanácsok - haladók számára is!


hátrakötözött kezekFő a biztonság: vezessetek be két, jól megjegyezhető biztonsági szót (jellemzően színeket), melyek nem kapcsolódnak a szexhez és az általános tiltó, illetve segítségkérő kifejezésekhez. Hiszen az "állj", vagy "ezt ne csináld" mondatok nem megfelelőek, mivel a játék szerves részei.

Ezen szavak megléte viszont, kellő nyugalmat teremt mindkét fél számára. Ezáltal nem kell attól tartanotok, hogy a frászt hozzátok egymásra, ha valamelyikőtök túlságosan belemerülne a szerepébe. A megkötözött személy bármikor kimondhatja az első szót, ha úgy érzi, hogy már túl kényelmetlen neki az adott szituáció, és inkább más irányba terelné a cselekményeket. A második szó esetén pedig, azonnal be kell fejezni a kalandot.

szexi kötözésÜgyeljetek a kényelemre: köztudott, hogy az emberi testnek korlátoltak a tűrőképességei. A kikötözős szex során, amikor az egyik fél nem bír mozogni, és kényelmetlen pozíciókba kerül, akkor az ízületei nagy mértékben károsodhatnak. A területet rendezzétek be a lehető legkomfortosabban. Gondoskodjatok párnákról és puha kiegészítőkről, melyekkel megtámasztható a térd, vagy a nyakcsigolya.

Használjatok megfelelő kötelet: a legrosszabb választás az elasztikus kötél. A haladóknak inkább egy erősebb, természetes rostból készült kötél javasolt, még a kezdők számára az egyszerű nylon kötél lesz a nyerő. Szintén fontos rá figyelni, hogy a kötél ne legyen túl szoros. Erre rendszerint a végtagokban jelentkező erőteljes bizsergés figyelmeztethet.

Kösd be a párod szemét: a megkötözöttnek célszerű bekötni a szemeit is. Hiszen, ezzel az egyszerű lépéssel elképesztő módon növelhető az általános érzékelés. Így erősebb ingerekben, és nagyobb izgalmi állapotban részesülhet mindkét fél az aktus során.

Ne feledkezzetek meg a masszázsgyertyáról: a masszázs, vagy más néven testgyertya bár nem kötelező kelléke a kikötözős szexnek, még is elengedhetetlen egy mennyei élmény érdekében. Csupán a megolvadt, kellemesen forró, illatos viaszt kell a test különböző erogén zónáira csurgatni. Ehhez egy izgalmas szerepjáték tipp lehet, ha a dilis, perverz masszázs-terapeutát játszod el, aki egy adandó alkalommal rabul ejti, majd szexrabszolgaként tartja kedvenc kliensét.


A legjobb kezdő szex pózok, ha kikötözésre kerülne a sor

hátra kötözve szexelni1. Behajolás: ez egy különösen szórakoztató "bondage" szex pozíció. Utasítsd partneredet, hogy hajoljon le és fogja meg a bokáit, melyeket ezután összekötözhetsz. Ügyelj rá, hogy végig tartsd a kezeidet párod csípőjéhez rögzítve, nehogy kiessen az egyensúlyából. Amennyiben régóta szeretnéd kipróbálni az anális szexet, ez a pozíció arra is tökéletesen megfelel (persze, csak ha előtte már megbeszéltétek).

2. Ugródeszka: ez a pozitúra egy fokkal kényelmesebb, mely során az ágyon, vagy földön partnerünk térdeire támaszkodik, vállait a földhöz érinti, fejét pedig oldalra dönti. Végül kezeit elvezeti a lábai között, így Csuklója és bokája könnyedén megkötözhetővé válik.Végezetül nem maradt más hátra, mint hogy kipróbáljátok őket a lehető legélvezetesebb és legbiztonságosabb módon.


Hozzászólás


A hozzászólásokat jóváhagyjuk mielőtt beküldésre kerülnek.