Oldal kiválasztása

Valóban létezik női sorozatorgazmus? Ha igen, mi kell hozzá?

Melyik nő ne szeretné megtapasztalni a sorozatorgazmus adta felejthetetlen élményeket? Ugye a Te fantáziádat is különös módon megmozgatja, hogy még is milyen földöntúli érzés lehet átélni? A legfőbb kérdés viszont: hogy ez az egész csupán egy újabb szex mítosz, vagy valóban létező, elsajátítható technika? A válasz azonnal kiderül! Ezt érdemes tudni a többszöri orgazmusról, mi […]

by admin

szept 6, 2021

Melyik nő ne szeretné megtapasztalni a sorozatorgazmus adta felejthetetlen élményeket? Ugye a Te fantáziádat is különös módon megmozgatja, hogy még is milyen földöntúli érzés lehet átélni?

A legfőbb kérdés viszont: hogy ez az egész csupán egy újabb szex mítosz, vagy valóban létező, elsajátítható technika?

A válasz azonnal kiderül!

Ezt érdemes tudni a többszöri orgazmusról, mi az a sorozat-, más néven multiorgazmus?

A multiorgazmus elméletének népszerűsége mellett az a kutatás állhat, miszerint a csúcspontra érést követően a férfiak, (életkortól függően pár perctől, pár óráig terjedő intervallumra) kivétel nélkül, egy úgynevezett „refrakter” periódusba lépnek, melynek célja a szervezet regenerálódása, feltöltődése, és felépülése egy orgazmust követően.

Ellenben, a nőknél nem mutatható ki ezen fázis jelenléte, avagy nem létezik semmiféle akadály arra nézve, hogy egy orgazmust követően, akár már rögtön a következő másodpercben ismét elérhessenek egyet. Mindez, gyakorlatilag egyetlen dologtól függhet: a nőt ért stimuláció intenzitásától, illetve mértékétől.

orgazmusos arckifejezés

Tehát, valóban létezhet női sorozatorgazmus?

Úgy fest, hogy igen. Többen, több könyvben, vagy blogon leírt formában megosztották már a közönséggel a saját, egyedi élményüket. Az egészben a legérdekesebb pedig az, hogy a körülmények ellenére számtalan hasonlóságot lehet megfigyelni ezen beszámolók között.

De melyik a leginkább említésre méltó, bizarr párhuzam?

Az előjáték: az összes beszámoló megegyezett abban, hogy a többszöri orgazmust átélő nőknek körülbelül 15 perces előjátékra volt szükségük, mely aktív ujjazást, és orális játékot foglalt magában a partnerük részéről.

Jelek, melyek sikeres multiorgazmusra utalhatnak

Honnan tudhatjuk, hogy sikerült?

A kérdés persze önmagában vicces, hiszen amennyiben a sorozatorgazmus tényleg olyan mennyei érzés, ahogy azt a legtöbben állítják, akkor még is, ki ne venné észre?

Viszont, ha jobban belegondolunk, érdemes lehet tisztában lenni a várható hatásokkal. Ennek két oka is van.

Az egyik, hogy amennyiben tudjuk, hozzávetőlegesen mire számíthatunk, – és azt el is akarjuk érni – akkor az agyunk, sőt testünk minden apró kis része ösztönözve lesz arra, hogy ezt meg valósítsa.

A másik, hogy ha tisztában vagyunk ezekkel az érzületekkel, akkor egyszerűen betudjuk azonosítani, mikor járunk a multiorgazmus megvalósulásának közelében. Ez kedvező iránymutatást adhat afelől, hogy párunk, vagy saját magunk mit csinálunk jól, netán rosszul.

Minél inkább figyelünk Önmagunkra, annál hamarabb találhatjuk meg azt az ösvényt, mely végül elvezet minket a célunkhoz.

Lássuk tehát, mik a multiorgazmus biztos jelei:

transzállapot, vagy testen túli élmény: olyan, mint ha testünket nem saját magunk irányítanánk.

furcsa érzet a végtagokban: a leggyakoribb jel az lehet, amikor indokolatlan remegés lesz úrrá a kezeinken, lábainkon, vagy az esetek túlnyomó részében a térdünk környékén.

kirobbanó energia: hirtelen, egyik pillanatról a másikra az egész testet megmagyarázhatatlan , jól eső, forró hullámok lepik el, és töltik meg szép fokozatosan.

Biztos megfigyelted, hogy ezek a tünetek hasonlíthatnak az általános orgazmushoz. Azonban a többszöri orgazmus annál sokkal intenzívebb, különlegesebb, és hosszabb ideig tart. A valóságban tehát jól elkülöníthető hétköznapi társához képest.

női orgazmus jelei

Pár tipp, mely segíthet a női sorozatorgazmus elérésében

Próbálj tudatosan ráhangolódni az együttlétre: hunyd be a szemed, ürítsd ki teljesen az elméd, és képzeld el azt, hogy egyre közelebb állsz a szuper-orgazmus eléréshez. Add át magad minél erőteljesebben az élménynek, de ne görcsölj rá. Zárd ki a negatív gondolatokat, főként azt, hogy neked ez nem sikerülhet.

Használjátok a misszionárius pózt: ez az a pozitúra, mely alkalmazása során a legtöbbször jelentettek többszöri orgazmust a különböző beszámolókban.

Legjobb barátod, a csikló: ügyelj rá, hogy a klitorális ingerlés intenzív, és folyamatos legyen. Hiszen, még a pénisznél is több idegvégződést tartalmaz.

Lassítsd le a párod: köztudott, hogy a férfiaknak az esetek többségében, akár 4-5 perc is elég lehet a csúcspont eléréséhez. Viszont az átlagos nőknek, ez az idő 15, és 30 perc közé tehető.

Figyelj a légzésedre: a legtöbb ember azzal vágja el magát a sorozatorgazmus élményétől, hogy az első orgazmus bekövetkeztekor nem figyel eléggé a légzésére. Próbálj pihentetően, mélyen, és egyenletesen levegőt venni.

További, hatékony technikák

A beszéd: ahogy az életben, úgy a szexben is mindenki különböző. Sokan az intenzív nyomást és szélsebes tempót kedvelik, ám vannak, akik inkább lassú, fokozatos lépteket. Ezért is teljesen mindegy az, hogy ki mennyire tapasztalt. Aki nem mer kérdéseket feltenni, egyszerűen nem fog tudni labdába rúgni az ágyban. A szexuális kommunikáció az egyik legerősebb fegyver egy kapcsolat megszilárdítása érdekében. És éppúgy a sorozatorgazmus elérésében folytatott harc alkalmával is!

Start & Stop módszer: egy különleges technika, amely az orgazmus-szabályozáson alapszik. Rendszeres gyakorlása tömérdek pozitív hatással kecsegtet. Mint például az állóképesség növelése és a nagyobb önkontroll.

A feladat nem más, mint egyenesen az orgazmus kezdeti fázisának a legszélére jutni. És egy hajszállal azelőtt abbahagyni a stimulációt, mielőtt az bekövetkezne. Most várj néhány pillanatot, hogy kellőképp feltöltődj, majd vágj bele újra. Ismételd egészen addig, ameddig jól esik.

Nincs veszteni való.

A végeredmény még legrosszabb esetben is egy fantasztikus élmény. Ha viszont szerencséd van, akkor nem kizárt, hogy megtapasztalod életed első, vagy éppen legújabb sorozatorgazmusát.

A gondolatok átprogramozása: ugyanis a sorozatorgazmus egyik legfontosabb összetevője a fokozott izgalom. Ezt rendszerint vadonat új szexuális ingerekkel (pl. erotikus játékokkal), és az agyunk segítségével tudjuk kiváltani. Minden alkalommal koncentrálj arra, hogy mi is a célod, mit szeretnél most megtapasztalni. Amennyiben már eredetileg is átszellemülve állsz neki a szexnek, akkor még több örömmel fog járni a kísérletezés.

A kevesebb néha több elv követése: Az is jó praktikának bizonyul, ha szünetet tartasz és elfelejted az erotikát pár napra, sőt, akár egy egész hétre. Ez persze feszültséget és sóvárgást válthat ki kezdetben, de egy felejthetetlen élmény a hétvégére időzítve, minden bizonnyal megéri a fáradozást.

Kegels és a női sorozatorgazmus – Mi közük egymáshoz?

Problémáid vannak az orgazmus-kézségeddel? Had nyugtassalak meg egy teljesen őszinte mondattal: pontosan olyan vagy, mint a legtöbb nő a bolygón! Ugyanis ez a kellemetlen panasz szinte világszerte mindenkit kivétel nélkül súlyt – a modern felmérések alapján.

Szerencsére van egy jó hírem: a Kegels golyók létezése.

És nem, ez távolról sem egy burkolt termékbemutató!

Ugyanis a Kegels golyók teljesen márka függetlenül is forradalmi találmánynak számít a nők és férfiak szexuális egészségét illetően. Megannyi intézmény és folyóirat kutatta áldásos hatásait – pozitív eredményekkel.

Nem meglepő módon, szakmai könyvek és publikációk tömkelege érhető el a témában, melyek igyekeznek a legutolsó kétely foszlányokat is elhessegetni a fejlődni és gyógyulni vágyó nők fejéből.

Miért hasznos igazán?

A Kegels golyóval folytatott tréningek célja a medencefenék izmainak erősítése. Ezáltal többek között támogatja az anyaméhet, a hólyagot és a beleket. Felveszi a küzdelmet a rettegett vizelet inkontinenciával szemben.

Az pedig már csak hab a tortán, hogy a legfrissebb beszámolók szerint, az aktívan gyakorló nők még akár a női sorozatorgazmust is egyszerűbben érhetik el segítségével.

A szerzőről

Kapcsolódó bejegyzések

7 luxus vibrátor és szexjáték 💎

Ha visszaemlékeztek, 5-10 évvel még hallani se lehetett a médiában azt a fogalmat hogy "szexjáték", vagy hogy "vibrátor". Ez a ciki téma mára már egyre kevésbé ciki - terjed a fiatalabbak és az idősebbek körében egyaránt. Ezzel a cikkünkkel olyanoknak szeretnénk egy...

A hüvelyszárazság okai és kezelése

Kortól függetlenül, bárkivel előfordulhat élete során a hüvelyszárazság megjelenése. De mi okozhatja? Miért, és hogyan léphet fel? Ami pedig a legfontosabb: Még is milyen módon kezelhetjük gyorsan, egyszerűen, ráadásul hathatósan is? Cikkünkben ezekre a kérdésekre...

Pár év, és ellepnek minket a szexrobotok?

Pár év, és ellepnek minket a szexrobotok? Tudtad, hogy egy nagy presztízsű nemzetközi cég, már kifejezetten magas színvonalon tervezi, és gyártja a szex robotokat, fő koncepciójuk pedig a leghíresebb pornó sztárok lemodellezése, mint például Asa Akira, vagy Tori...

Írj nekünk!

Kommentek

0 hozzászólás