Oldal kiválasztása

Bókolj a párodnak! Íme pár sikeres tipp a kezdéshez

Te is sokszor bizonytalan vagy a bókolás művészetének apró fortélyaiban? Van egy jó hírünk: nem kell tovább gondolkodnod a különféle megoldásokon! Az alábbi cikkünkben össze szedtük azokat a praktikákat, amik hasznosak lehetnek ahhoz, hogy imponálhass kedvesednek.   A bókolás egy elengedhetetlen technika a férfiak repertoárjából Sokan gondolhatják, hogy a bókolásra az olyan nőknek van inkább […]

by admin

szept 6, 2021

Te is sokszor bizonytalan vagy a bókolás művészetének apró fortélyaiban? Van egy jó hírünk: nem kell tovább gondolkodnod a különféle megoldásokon! Az alábbi cikkünkben össze szedtük azokat a praktikákat, amik hasznosak lehetnek ahhoz, hogy imponálhass kedvesednek.

 

A bókolás egy elengedhetetlen technika a férfiak repertoárjából

Sokan gondolhatják, hogy a bókolásra az olyan nőknek van inkább szüksége, akik nem annyira magabiztosak.

Azonban ez az elmélet téves!

Hiszen nem biztos, hogy amit mi tömör magabiztosságnak látunk, az valóban az. Lehet, hogy az illető csupán ezzel az álarccal próbálja leplezni a megfelelési kényszert.

A nők igenis szeretik, ha megdicsérjük őket, legyen szó a külsejükről, vagy valamilyen szellemi, belső tulajdonságukról.

Bizonyára mindenki ismeri azt az a bizonyos mosolyt, amely egy nő arcán jelenik meg, amikor bókolnak neki. Úgy vélem, ezért már megéri a küzdelmet egy-két szép, pikáns szó összekapcsolása.

romantikus pillanat

Milyen bókokat ne használjunk a biztos siker érdekében?

A világon szinte mindenki ismeri az olyan „bókokat”, mint a: Szia cica, van gazdád? vagy például a: Nem fájt, amikor leestél a mennyből?

Nos, ezeket tituláljuk inkább csak kellemetlen, gagyi csajozós dumáknak. Hiszen, ha ezekkel szeretnénk levenni a kiválasztott hölgyet a lábáról, maximum egy gúnyos nevetést fogunk kapni cserébe.

Az ezekhez hasonlóan felépített mondatok, inkább azt sugallhatják, hogy csupán egy rövid kalandot szeretnénk, méghozzá az is teljesen mindegy, hogy kivel.

Hogy miért?

Mert ezek a csajozós szövegek bárkire jól ráhúzhatók (semmiféle egyediség, személyre szabottság nincs bennük), még csak meg sem kell erőltetni magunkat annak érdekében, hogy megszólítsunk egy lányt. Ez a hozzáállás pedig arról árulkodik, hogy nem is érdekel annyira az adott személy – csupán úgy gondoljuk: megér egy próbát.

Mit mondj ahhoz, hogy felkeltsd a lányok figyelmét, és imponálj nekik?

Az első találkozás benyomása van a legnagyobb hatással a lányokra, hiszen ilyenkor már azonnal eldöntik, hogy szeretnének-e valamiféle kapcsolatot létesíteni az adott pasival, vagy sem.

Ezért, leginkább az lehet a megnyerő, ha őszinték vagyunk, ugyanakkor kedvesek és közvetlenek is.

Feltéve, hogy nagyon bókolni szeretnénk, akkor az olyan apróságokat dicsérjük meg először, mint a szemszín, a haj, esetleg a ruhaválasztás (próbáljuk meg kerülni a közhelyeket).

Ebből a kiválasztott hölgyemény azt fogja érezni, hogy nem csupán a nőiességéből fakadó adottságaira, hanem az arcára, illetve az egyedi szépségére is figyelmesek lettünk.

Természetesen az ízléses humorérzéknek itt is hatalmas szerepe van. Ritka az olyan ember, aki nem értékeli ezt a képességünket.

A több éve tartó kapcsolatokban is fontosak a bókok?

Buta kérdésnek tűnhet, azonban a bókok szerepéről a hosszútávú kapcsolatokat illetően, a nők és a férfiak teljesen máshogy vélekednek.

Ide tökéletesen illik a következő vicc:

Soha nem mondod, hogy szeretsz. -Egyszer mondtam, majd ha változik, akkor szólok.

Nos, az intő példa remekül szemlélteti, hogy az intimitás teljes elérése érdekében mindig szükség van a bókokra. Nem csak arra kell őket használni, hogy megszerezzük a kiszemelt szépséget, hanem arra is, hogy megtartsuk őt.

Pár bók, amitől biztosan elolvadnak majd a nők

Összeszedtünk pár olyan mondatot, amivel biztosan meg lehet melengetni egy nő szívét.

Íme:

1. Reggel, smink nélkül is csodaszép vagy!

2. Imádom a nevetésed.

3. Csak veled tudok igazán önmagam lenni.

4. Nincs ahhoz fogható élmény, mint amikor átölelhetlek.

5. Fantasztikusan nézel ki ebben a ruhában.

Ezekkel a bókokkal azért lesz különös sikerünk, mert ezt minden bizonnyal a nők bármikor szívesen hallanák a párjuktól, vagy a nekik udvarló férfiaktól.

A szerzőről

Kapcsolódó bejegyzések

Hogyan fokozd a teherbeesés valószínűségét?
Hogyan fokozd a teherbeesés valószínűségét?

Ebben a cikkben részletesen utánajárunk a teherbeesés valószínűségének fokozására irányuló lehetőségeknek. Milyen tényezők befolyásolják általánosságban a teherbeesést? Van néhány olyan általános tényező, amely nagymértékben befolyásolja a teherbeesés valószínűségét,...

Mit kell tudni a fogamzásgátló tablettáról? Ezekre jobb ha figyelsz!
Mit kell tudni a fogamzásgátló tablettáról? Ezekre jobb ha figyelsz!

Szeretnéd elkerülni a nem kívánt terhességet, de nehezen jutsz döntésre, hogy melyik formáját alkalmazd a fogamzásgátlásnak? Had segítsünk egy kicsit! Terítéken a tablettás verzió, valamint annak különböző válfajai. Vajon mik a leglényegesebb különbségek? Mik lehetnek...

Mikor érdemes szexterápiára menned? Ezek lehetnek az intő jelek!
Mikor érdemes szexterápiára menned? Ezek lehetnek az intő jelek!

Szeretnéd végre megérteni mélyről jövő, kínosnak tűnő vágyaidat? Esetleg más jellegű problémák állnak a háttérben? Korai magömléssel, netán impotenciával küzdesz? Vagy pont ellenkezőleg, bármennyire is igyekszel, egyszerűen képtelen vagy eljutni a csúcsra? Egyáltalán...

Írj nekünk!

Kommentek

0 hozzászólás