Oldal kiválasztása

Csábítsd el újra a párod! – Ezek a teendőid, ha ellaposodik a párkapcsolatod

Az évek múlásával, sajnos egyre több emberrel esik meg az, hogy párkapcsolata eseménytelenné, egyhangúvá, és problémássá válik. Te is hasonló gondokkal küszködsz? Úgy érzed, szerelmed egyre inkább elidegenedik tőled, ráadásul képtelenség, hogy megértesd magad vele? Szerencsére, létezik megoldás az ellaposodott kapcsolatok újbóli fellángoltatására. Most pedig megtudhatod, még is hogyan lehet a legegyszerűbben elcsábítani egy férfit, […]

by admin

szept 6, 2021

Az évek múlásával, sajnos egyre több emberrel esik meg az, hogy párkapcsolata eseménytelenné, egyhangúvá, és problémássá válik.

Te is hasonló gondokkal küszködsz? Úgy érzed, szerelmed egyre inkább elidegenedik tőled, ráadásul képtelenség, hogy megértesd magad vele?

Szerencsére, létezik megoldás az ellaposodott kapcsolatok újbóli fellángoltatására. Most pedig megtudhatod, még is hogyan lehet a legegyszerűbben elcsábítani egy férfit, vagy egy nőt.

Itt rejtőzhet a probléma gyökere

Ahhoz, hogy mihamarább újra élhesd a régi, szenvedélyes, első együttlét utáni napokat, célszerű tisztán látnod azon legfőbb hibákat, amiknél elcsúszhat, (és rendszerint el is csúszik) egy románc.

Szexuális együttlét: A szexuális együttlét egy hosszútávú kapcsolat során, – a megfelelő trükkök bevetése nélkül – sajnos kivédhetetlenül rutinszerűvé, és monotonná válik. A legjobb stratégia természetesen a megelőzés, de akkor sincsen ok aggodalomra, ha már elértük ezt a kritikus szintet.

Közös programok? Bár jó ötletnek tűnhet, és bizonyos mértékig tényleg hatásos, valójában a munka utáni közös film és sorozatnézés, nem a legjobb út egy hosszútávú kapcsolat fenntartásához. A közös programok rendszeresítése, majd azok átfogó, és helyes megválasztása lesz az elengedhetetlen út a siker érdekében.

kéz, a kézben a szerelmesek

Így csábítsd el újra a párodat a létező két leghatékonyabb lépés segítségével

1. A meglepetés ereje: A meglepetés, az egyik legjobb dolog amit bevethetsz. A nők egyenesen oda vannak érte, bár hamar megfeledkeznek róla, így érdemes minél rendszeresebben elő állni valamilyen újdonsággal.

Fontos, hogy a félreértések elkerülése végett, egyáltalán nem a nagy értékű, materiális tárgyakban kell gondolkodni ajándékötlet gyanánt. Az egyszerű, hétköznapi, akár saját készítésű dolgoktól elkezdve, egy olaszos, romantikus vacsorán keresztül, egészen az erotikus társasjátékokig szinte bármi hatásos lehet. A lényeg, hogy töltsétek közösen az időt, a programok maradjanak változatosak, és legyen megfűszerezve egy csipetnyi erotikával.

2. Lépj ki a komfortzónádból: Nincs jobb egy romantikus, hétvégi kiruccanásnál. Mesés ötlet lehet például egy pár napos külföldi nyaralással feldobni a szürke hétköznapokat. Ugyanis az embereket ilyenkor rendszerint sokkal több impulzus, és erősebb ingerek érik, (ellenben egy belföldi vakációval) melyek mind-mind pozitív hatással vannak egy párkapcsolatra.

Úti célként nem feltétlenül kell a tengerpartra gondolni. Ugyanis a nőkről általánosságban elmondható, hogy sokkal jobban érzik magukat egy szimpla városnézés, vagy egy kényelmes túra során. Azonban érdemes megjegyezni, hogy a minőségi időtöltésre és kikapcsolódásra sosem szabad sajnálni a pénzt.

Zárásként: A legtöbben azt gondolják, hogy a csábítás egy bonyolult, összetett folyamat. Pedig ez korántsem igaz. Az egészhez nem kell más valójában, mint egy csipetnyi erőfeszítés, kreativitás, és meglepetés. Ezek ötvözete, valamint folytonos bevetése mellett egyenesen kizárt, hogy valaha is beleunjon a párod az egyedi, színes kapcsolatotokba.

Próbáld ki ezt a két lépést! Alakítsd őket a saját személyiségedhez, és ötleteidhez! Majd tapasztald meg a saját bőrödön a lenyűgöző eredményességüket, miközben párodat szüntelenül csak ragyogni látod.

Legvégső ütőkártya: a párterápia

A válás szélén álló párok esetében, – ahol a kapcsolat, már érezhetően belépett a teljesen instabil állapotba – érdemes lehet végre nyíltan, és őszintén megbeszélni a fennálló problémát.

Mindezek után egy szakértő segítségét kell igénybe venni. A probléma gyökerének jellegétől függően persze az előzetesen lefolytatott nyílt beszélgetésből le kell szűrni, hogy egy pár vagy inkább szexuálterapeutához érdemes-e fordulni a kapcsolat megmentésének érdekében.

A szerzőről

Kapcsolódó bejegyzések

Hogyan fokozd a teherbeesés valószínűségét?
Hogyan fokozd a teherbeesés valószínűségét?

Ebben a cikkben részletesen utánajárunk a teherbeesés valószínűségének fokozására irányuló lehetőségeknek. Milyen tényezők befolyásolják általánosságban a teherbeesést? Van néhány olyan általános tényező, amely nagymértékben befolyásolja a teherbeesés valószínűségét,...

Mit kell tudni a fogamzásgátló tablettáról? Ezekre jobb ha figyelsz!
Mit kell tudni a fogamzásgátló tablettáról? Ezekre jobb ha figyelsz!

Szeretnéd elkerülni a nem kívánt terhességet, de nehezen jutsz döntésre, hogy melyik formáját alkalmazd a fogamzásgátlásnak? Had segítsünk egy kicsit! Terítéken a tablettás verzió, valamint annak különböző válfajai. Vajon mik a leglényegesebb különbségek? Mik lehetnek...

Mikor érdemes szexterápiára menned? Ezek lehetnek az intő jelek!
Mikor érdemes szexterápiára menned? Ezek lehetnek az intő jelek!

Szeretnéd végre megérteni mélyről jövő, kínosnak tűnő vágyaidat? Esetleg más jellegű problémák állnak a háttérben? Korai magömléssel, netán impotenciával küzdesz? Vagy pont ellenkezőleg, bármennyire is igyekszel, egyszerűen képtelen vagy eljutni a csúcsra? Egyáltalán...

Írj nekünk!

Kommentek

0 hozzászólás