Oldal kiválasztása

Csiklóizgató, pillangóbugyi

A szex egy varázslatos dolog, de miért is tagadnánk az igazságot: A legtöbb nő számára a valódi kielégülés rengeteg időt és energiát vesz igénybe, melyet a megfelelő felkészültség, vagy tudás hiányában nehéz lehet végrehajtani a partnerednek.

Többek között, szerencsére az ilyen esetekben is a rendelkezésére állnak a legmodernebb, szakszerű, hűséges szex játékok, melyek garantáltan nem hagynak majd cserben egy tüzes éjszaka során.

Hiszen nincs is pompásabb, mint egy forró és érzéki vibrációs masszázs, mely megszólalásig hasonló élvezeteket vált ki, mint ha egy olyan férfi munkálkodna rajtad, aki bizony érti a dolgát.

A csikló vibrátorok tagadhatatlan előnyei:

  • Professzionális, anatómiai kialakításukból eredően, tökéletes módon képesek reprodukálni egy valódi, szuper pénisz vagy nyelv nyújtotta élvezeteket. Ráadásul a beépített, intelligens motorok segítségével még a test hőmérsékletét is könnyűszerrel utánozni tudják.
  • Rendszerint több vibrációs fokozottal vannak ellátva az élmény lépcsőzetes felépítésének érdekében. Minden egyes fokozat más tempót, ritmust diktál, melyek váltogatása révén tetszés szerint állítható be a kívánt erősség.
  • Ameddig ki van pipálva a csiklóra érkező folyamatos, intenzív stimulálás, addig mindkét fél törődhet a többi, szintén jelentős szerepet betöltő erogén zónával.

Egy-egy precíz kombináció, így minden eddiginél őrültebb szexuális kalandot eredményezhet.

Miben térnek el egymástól a különféle csikóizgató és pillangóbugyi modellek?

A dizájnon és egyedi, páratlan funkciókon felül számos dologban eltérnek egymástól a különböző eszközök. Céljuk viszont azonos: Az, hogy Téged pillanatokon belül a csúcsra repítsenek.

Egy kellemes tapintású, orvosi szilikonból készített, egyszerű csiklóizgató remekmű esetén, rendszerint kizárólag Te diktálod az ütemet. Még egy felcsatolható, szeméremhez simuló pillangóbugyi segítségével teljes mértékben szabaddá teheted kezeidet. Ezáltal, az erősségi szint beállítása után, csupán a gyönyörben való úszkálásra kell összpontosítanod.

Azonban, számos más termékünk esetében is lehetőség nyílik a távvezérlésre, melynek révén a lehető legnagyobb kényelembe helyezheted magad, akár otthonodban, akár utazás közben. Kialakításuk révén (mely sok esetben mágneses) nem csúsznak és mozognak félre a mókázás közepette.

Ugyanakkor, a másik fél számára is kiváló szórakozást nyújthat, amennyiben úgy döntesz, hogy átengeded az irányítást. Erre a legmegfelelőbb választásnak a szuper vékony okos és rádiós eszközök bizonyulnak (például: OhMiBod), melyeknek, akár még okostelefonodon keresztül is kiadhatod a parancsokat.    Amennyiben szeretnéd haladéktalanul felpezsdíteni szexuális életedet, akkor bátran rendeld meg termékeink egyikét. Dobd le a terhet a válladról és bízd rá magad egy szakavatott, odaadó, hivatásos szex kütyüre.