Oldal kiválasztása

Egy gyors menet a természetben? Mutatjuk, mire figyelj!

Neked is megfordult már a fejedben, hogy milyen lehet a hancúrozás a hálószobán kívül? Feszélyeztetve érzed magad a szülőktől, lakótársaktól? Vagy egyszerűen csak gyakorta túráztok a világ különböző pontjain, mely során nehéz ellenállni a csábításnak? Nyugalom, nem vagy ezzel egyedül! De vajon lenne értelme kipróbálni a dolgot? Nos, a internetes vélemények és beszámolók alapján, abszolút! […]

by admin

szept 6, 2021

Neked is megfordult már a fejedben, hogy milyen lehet a hancúrozás a hálószobán kívül? Feszélyeztetve érzed magad a szülőktől, lakótársaktól? Vagy egyszerűen csak gyakorta túráztok a világ különböző pontjain, mely során nehéz ellenállni a csábításnak?

Nyugalom, nem vagy ezzel egyedül! De vajon lenne értelme kipróbálni a dolgot?

Nos, a internetes vélemények és beszámolók alapján, abszolút! Most pedig eláruljuk, hogy mik azok a sarkalatos pontok, melyekre célszerű odafigyelned az együttlét közben.

Szex a tengerparton

Mitől olyan lenyűgöző a szex a szabad ég alatt?

Azok szerint, akik már próbálták, nem létezik vadítóbb, érzékibb és izgalmasabb élmény, mint a természetben megejtett hancúrozás – amit egy szokatlanul erős orgazmus kísérhet. Egyszerre adrenalin dús, mégis végtelenül békés és nyugodt kalandként jellemzik az emberek, melyet vétek lenne kihagyni.

Ráadásul, több szexuálpszichológus szakember is egyetért abban, hogy az ilyen jellegű programok pozitív hatással lehetnek a halványulni látszó, eseménytelen párkapcsolatokra. Mivel teljesen szokatlan ingerek érik a partnereket, így az együtt töltött idő sokkal emlékezetesebb és pozitívabb töltetű marad. Ezáltal könnyedén segíthet fellángoltatni a tüzet. 

A szabadtéri légyottnak tehát végtelenül sok, előnyös tulajdonsága létezik.

Azonban kevesen tudják, hogy a szexnek e műfaja több óvatosságot és tervezést igényel, ha azt szeretnénk, hogy minden a lehető legjobban süljön el.

Légy alapos a helyszín kiválasztása során

Vigyázz, nehogy illegális dolgot művelj! Egy ártatlannak hitt, gyors kültéri kufircolás könnyedén sodorhat bajba, ha nem vagy elég felkészült. Ugyanis a szabadtéri szex még saját gépjárművünkben is büntetendő tevékenységnek számít, amennyiben azt valaki megláthatja.

Sokan úgy tartják, hogy a megfelelő hely a kulcsa az egésznek.

Ezért kiemelten fontos, hogy alapos tervezés előzze meg a helyszín kiválasztását, mellőzve ezzel a veszélyes spontaneitást. Kerüljük a forgalmas helyeket és minden olyan területet, ahol sanszos, hogy megláthatnak (bármilyen hihetetlen, ebbe még saját kertünk is beletartozik).

Ezzel nem csak másoknak teszünk jót, hanem magunknak is. Hiszen a zsúfolt, frekventált helyek környezetében nagyobb stressz helyeződhet ránk vagy partnerünkre. Ez pedig, a férfiak esetében erekciós zavarokhoz, még a nőknél az orgazmus-készség drasztikus csökkenéséhez vezethet.

Meztelen test a természetben

Írj listát arról, hogy mikre lesz szükséged

A biztonságos és élvezetes szexhez számos segédeszközre lesz szükséged, melyeket egy kiadós kirándulás alkalmával rendkívül egyszerű otthon felejteni. Érdemes hát listát vezetni a szükséges tárgyakról, például: gumióvszer, fogamzásgátló kiegészítők, síkosító és szex játékok. Majd közvetlenül a pakolás során ellenőrizni a listát és kihúzni azon dolgokat, melyek már bekerültek a táskába.

meztelenség és szex a természetben

4 bónusz tipp, hogy mire figyeljetek kiemelten

  1. A fény nem a barátotok: Ha éjszaka akcióztok, feltétlenül kerüljétek a megvilágítást, még akkor is, ha egy sátorban alszotok. Hiszen a kilátszódó „árnyjáték” hamar gyanút kelthet az arra tévedt turistákban.

 

  1. Küszöböljétek ki a kellemetlenségeket: Készüljetek fel a rovarok és bogarak ellen. Mindig legyen kéznél rovarriasztó spray, mielőtt egy nem kívánatos csípés vagy szúnyog áradat teljesen lehetetlenné teszi a közös programot.

 

  1. Vigyázzatok magatokra: Feltéve, hogy a vízben szeretnétek huncutkodni, ne feledkezzetek meg róla, hogy szükségetek lesz egy szilikon alapú síkosítóra, ami biztosítja majd a tartós és kellő nedvességet.

 

  1. A felderítés elengedhetetlen: Tisztítsátok meg alaposan a kiszemelt helyet! Akár csak egy sátor felállítása előtt, célszerű a kijelölt helyet alaposan megtisztítani minden olyan tárgytól, ami szex közben könnyedén kellemetlenséget vagy sérülést okozhat.

Ezek a legideálisabb szex pózok, ha a természet lágy ölén akarsz szeretkezni:

Végezetül, ismerkedjetek meg pár kimagasló szexuális pozitúrával, melyek mindegyike tökéletes választás lehet a természetben megejtett együttléthez.

Fa hinta: A fa hinta elsősorban a bevállalós párok kedvenc pozíciója lehet, melynek központjában az orális szex áll. Csupán egy olyan fát kell találnotok melynek ága erős, stabil és megfelelő magasságban helyezkedik el. A hölgy ráül az ágra, majd lábait beakasztva hátradől, hogy fejjel lefelé nézzen. Ezután a férfi szembe áll vele és popsi tájékon egymásba kapaszkodva kölcsönösen kényeztethetik egymást. 

Fordított lovagló: Egy egyszerűbb és földhözragadtabb póz, mely során a férfi egy puha területen a hátára fekszik, partnere pedig az ellentétes irányban meglovagolja őt. Egy arra alkalmas fatuskó, melynek a férfi neki dőlhet, nagymértékben javíthat a komfortérzeten.

A szerzőről

Kapcsolódó bejegyzések

7 luxus vibrátor és szexjáték 💎

Ha visszaemlékeztek, 5-10 évvel még hallani se lehetett a médiában azt a fogalmat hogy "szexjáték", vagy hogy "vibrátor". Ez a ciki téma mára már egyre kevésbé ciki - terjed a fiatalabbak és az idősebbek körében egyaránt. Ezzel a cikkünkkel olyanoknak szeretnénk egy...

Döbbenetes! – Ezt teszi az orgazmus a testeddel

Tudományosan bizonyított tény, miszerint az orgazmus amellett, hogy egy csodálatos élményt, érzetet nyújt, mind a férfiak, mind a nők egészségére pozitív hatással van. De még is hogyan, és milyen módon fejti ki döbbenetes hatását? Utánajártunk, mely részeink hálálják...

Írj nekünk!

Kommentek

0 hozzászólás