Oldal kiválasztása

Egy menet a víz alatt – Mire figyelj? Ezek az elterjedt mítoszok!

Az év nagy részében, gyakori kikapcsolódási célpontnak számítanak az egyes fürdőhelyek, strandok, és wellness központok. A romantikus, nyugodt hangulattal megfűszerezett napokon pedig, mindennél nehezebb kihívás lenne érzelmeinknek parancsolni.   Biztosan mindenki hallott már elrettentő rémhíreket, vagy meghökkentő dolgokat a vízben történő szexről. De még is mi lehet az igazság ezekkel kapcsolatban? Mindig is álmodtál róla, […]

by admin

szept 6, 2021

Az év nagy részében, gyakori kikapcsolódási célpontnak számítanak az egyes fürdőhelyek, strandok, és wellness központok. A romantikus, nyugodt hangulattal megfűszerezett napokon pedig, mindennél nehezebb kihívás lenne érzelmeinknek parancsolni.

 

Biztosan mindenki hallott már elrettentő rémhíreket, vagy meghökkentő dolgokat a vízben történő szexről. De még is mi lehet az igazság ezekkel kapcsolatban?

Mindig is álmodtál róla, hogy kipróbáld a szex ezen formáját, de féltél az esetleges kockázatoktól?

 

Cikkünkben, most tisztázzuk a legelterjedtebb vízi szex mítoszok valóságalapjait.

  1. Ha vízben szexelsz, nem kaphatsz el nemi betegségeket!

Az egyik legegyértelműbb tévhit, hogy a víz hatása semlegesíti az esetleges fertőzéseket. Az valóban igaz, hogy nemi betegség nem terjedhet egyszerűen csak a vízen keresztül, de ha valakivel szexuális viszonyt létesítünk, (például egy medencében) akkor ugyan annyi az esélye a fertőzéseknek, mint egyéb esetben.

Sőt, a legtöbb medencében és pezsgőfürdőben jelenlévő klór inkább magasabb kockázati faktort jelent, mint sem alacsonyabbat. Ugyanis a klór belenyúl a hüvely természetes PH szintjébe, ezáltal lúgosabbá téve azt. A szexuális úton terjedő betegségek így még egyszerűbben elkaphatóak partnerünktől, mint gondolnánk.

Ráadásul a tartósan jelenlévő víz hatására könnyedén kiszáradhat a hüvelyfal, mely tökéletes élőteret biztosít a tengerekben, és tavakban elterjedt, fertőzést okozó baktériumok számára. A későbbiekben ezek könnyedén okozhatnak különböző húgyúti fertőzéseket.

Erotikus jelenet a vízben

2. Nem lehet teherbe esni a víz alatt!

Tény és való, hogy egy vízben kószáló hímivarsejt nem bírna pár másodpercnél tovább túlélni. A medencék esetében ehhez nagyban hozzájárulnak a különböző, rendszeresen alkalmazott vegyszerek is. Mindennek viszont főként egyetlen oka van: az, hogy a spermium nem képes az emberi (vagy „mesterségesen emberi”) szervezeten kívül élni. Azonban egyáltalán nem igaz az, hogy a víz alatt nem lehet teherbe esni egy aktus során. A hüvelyben mozgó spermiumokat a víz (hőmérsékletétől, nyomásától, és jellegétől függetlenül) már semmilyen módon nem képes megállítani.

3. Az óvszerek maximális hatékonysággal bírnak a víz alatti szex során

Az óvszerek bár működhetnek, közel sem számítanak a leghatékonyabb védekezési formának egy medencés szeretkezés során.

Alapvetően a sós, tengeri víz nem tehet kárt bennük, viszont a pezsgőfürdők magas hőmérséklete, valamint a medencék olykor kimagasló vegyszertartalma már jelentősen roncsolhatja a gumik szöveteit.

Használatának egyéb veszélyei közé tartozik az is, hogy víz könnyedén beléjük szivároghat, majd hirtelen lecsúszhatnak.

Végezetül pedig jobb ha tudod, hogy a különböző óvszer gyártó cégek bevallásuk szerint, egyáltalán nem tesztelik a termékeik teljesítményét vizes környezetben. Sőt, létezik olyan márka, aki direkt felhívja a figyelmet termékei csomagolásán, a vizes környezetben történő hancúrozások alatti hatékonyságcsökkenésre.

Jó tanács: a modern, egyre inkább elterjedt, poliuretánból készülő női óvszerek sokkal jobb választásnak bizonyulhatnak egy ilyen speciális együttlét során. Behelyezésük egyszerű, és probléma mentes. Ráadásul, már jóval a szexuális együttlét előtt behelyezhető.

A végső konklúzió

Összességében a víz alatti szextől egyáltalán nem kell félni, amennyiben okosan csinálod! Fontos, hogy légy óvatos! Használj mellette valamilyen fogamzásgátlót, és járj el rendszeres STD szűrésekre, a biztonságod érdekében. Élvezd felhőtlenül, és probléma mentesen a vizes kalandokat.

A szerzőről

Kapcsolódó bejegyzések

7 luxus vibrátor és szexjáték 💎

Ha visszaemlékeztek, 5-10 évvel még hallani se lehetett a médiában azt a fogalmat hogy "szexjáték", vagy hogy "vibrátor". Ez a ciki téma mára már egyre kevésbé ciki - terjed a fiatalabbak és az idősebbek körében egyaránt. Ezzel a cikkünkkel olyanoknak szeretnénk egy...

Itt vannak a legfantasztikusabb orális szexpózok és tippek

Az orális szex minden kétséget kizáróan a meggy az orgazmus torta tetején Nem rég felröppent a hír egy olyan New York-i Állami Egyetem által vezetett vizsgálatról, amely eredményeként a kutatók arra bukkantak, hogy a férfiak magas százaléka csupán azért csalja meg...

Hogyan kell pettingelni? – Részletes útmutató kezdőknek

Kezdő vagy a szexben? Van egy jó hírem.   Most pillanatok alatt a csúcsra fejlődhetsz a petting alapos megismerésének segítségével. Te is szívesen lennél a birtokában egy olyan szexuális technikai arzenálnak, ami sosem hagy majd cserben a jövőben?   Amennyiben a...

Írj nekünk!

Kommentek

0 hozzászólás