Oldal kiválasztása

Elektro szex

Aprólékosan kidolgozott, kéjesen csipkedő és bizsergető érzéseket keltő termékeink azonnal felpezsdítik az estéidet. Továbbá eredményesen gondoskodnak az észbontóan jó orgazmusról.

De egyáltalán mi is az elektro szex, és hogyan képes gyökerestül megváltoztatni a szexuális életed? Nyomban eláruljuk!

Az elektro szexről bővebben

Az elektro szex – mely a BDSM egyik alfajának tekinthető – egy olyan erotikus műfaj, amely rendkívül gyenge erejű elektromos áramot alkalmaz a test különböző, érzékeny pontjain. Ezáltal teljesen egyedi, mámoros, szexuális stimulációt képes kiváltani.

Ezen érzékeny pontok közé sorolható például a pénisz, valamint a herezacskó, továbbá a hüvely és a csikló is.

Milyen érzés?

A tévhitekkel ellentétben egyáltalán nem fájdalmas – feltéve, ha nem szeretnéd, hogy az legyen. Hiszen az ingerek intenzitása teljes mértékben a beállításoktól függ. Ennek okán kiváló módon kombinálható a BDSM műfajjal. (Mit szólsz egy szexi kínvallatáshoz?)

Alacsony fokozatok mellett egy hirtelen, enyhe, de mámorító bizsergéshez lehetne a legjobban hasonlítani. Mintha egy idegen kéz kezdené masszírozni tested érzékeny pontjait.

Sokan úgy vélik, hogy az elektromos stimuláció az egyik legszexibb erotikus élmény, amelyet a párok közösen átélhetnek.

Milyen előnyöket szerezhetsz vele?

Garantáltan felvillanyoz: avagy lenyűgöző hatékonysággal csigázhatja fel a kedélyeket az előjáték során, melynek köszönhetően egy minőségibb, élvezetesebb szeretkezésben lehet részed.

Földöntúli befejezés: a megfelelően időzített elektromos stimuláció képes lehet óriási mértékben növelni az orgazmus intenzitását és meghosszabbítani annak időtartalmát.

Léteznek veszélyei?

Amennyiben egy egészséges ember a minőségi, engedélyeztetett termékeket alkalmazza – a lenyűgöző élvezetek elérésének érdekében – akkor az elektro szex teljesen veszélytelen.

Azonban a bizonytalan eredetű használt, sérült és házilag barkácsolt tárgyak könnyedén balesetveszélyessé válhatnak.

Fontos megérteni, hogy elektrostimulációs termékeket nem használhatják a szívbetegségben vagy szívritmuszavarban szenvedő személyek.

Az elektro szex elengedhetetlen kellékei

Az elektro szexhez szükséges kiegészítők, részben rendkívül hasonlítanak az orvosi szex műfaj során alkalmazott termékekhez. Így a kínálatban találkozhatunk többek között pénisz gyűrűkkel, maszturbátorokkal, hugycső vibrátorokkal és inger kerekekkel is.

Azonban, ezek önmagukban még nem feltétlenül képesek az elektromos stimuláció átadására. Így kezdetben egy elektromos áramot szabályozni és vezetni képes, öntapadós elektródákkal ellátott műszerhez kell hozzájutnunk.

A későbbiekben ehhez a szerkezethez csatlakoztathatjuk a további, kompatibilis kiegészítőket az extra funkciók érdekében. Melyek még magasabb szintre emelik a szexuális együttlét színvonalát.  Ne hagyd szexuális életedet beskatulyázni! Ahhoz, hogy végre valóban örömteli, élvezetes és magas minőségű legyen, bele kell vágnod az önfeledt kísérletezésbe! Ezt pedig pénztárcabarát, erotikus segédeszközeink segítségével teheted meg a létező legegyszerűbb módon.