Oldal kiválasztása

Előjátékhoz extrák

Szuper kellékeink révén azonnal véget vethetsz a rossz és minőségtelen szexnek. Varázsolj meghitt, romantikus hangulatot a hálószobádba még ma. És éld át életed eddigi legjobb előjátékát, hogy többé semmi se állhasson az orgazmus áradat útjába.

Ezért elengedhetetlen a tartalmas előjáték

A precíz, aprólékos előjáték az egyik legjobb mód arra, hogy javíts a szexuális életeden. Kevesen tudják, de az alapvető, extra élvezeteken felül, az előjáték gondoskodik a megfelelő ráhangolódásról, ellazulásról és a két fél természetes, lelki összekapcsolódásáról.

Ezek célja egytől egyig az erogén zónák érzékenységének óriási növelése, illetve az orgazmuskészség fokozása. Feltéve, hogy a szexuális izgalom kellőképpen felhalmozódott fizikailag és mentálisan egyaránt, úgy mindkét félnek, egy minden eddiginél élvezetesebb orgazmusban lehet része.

Amennyiben tehát, ha valaki még nincs hozzászokva, akkor a jól kivitelezett előjáték annyira egyedülálló élményben részesítheti, mintha egy teljesen új, idáig szokatlan, ám lehengerlően mámorító tudatállapotba került volna.

Mire lesz ehhez szükség?

Kezdetben egy csiklandozó toll cirógató vagy pihentető, illatos masszázs gyertya segítségével könnyedén kísérletezhetsz szerelmed erogén zónáinak felfedezésével. Mindeközben egy selymes szemtakaró használatával tovább fokozhatod az élményt. Ugyanis az eltakart szemek hatására felerősödik a többi érzékszerv.

Egy-egy szexi maszk és kiegészítő tárgy (mondjuk egy ostor) használata szintén tökéletes választás a másik fél azonnali, őrült felcsigázására. Ugyanis, a férfiak rendkívül gyakran fantáziálnak a különböző szerepjátékokról, ahogy a kikötözős szexről is.

A hangulat fokozódásával, valamint az idő előrehaladtával elő kell, hogy kerüljenek a szórakoztató, kéjelgő stimulációt előidéző játékok. Ezek rendszerint kis helyen is könnyedén elférő, apró, praktikus termékek, melyeket Te vagy partnered az ujjára húzhat, kezében tarthat, netán rögzíthet is (mint például: egy ujj vagy szájvibrátor).

A különféle vízálló modellek segítségével pedig, akár a zuhany alatt, a kádban, vagy egy jakuzziban is sor kerülhet a hancúrozás megalapozására.

Hab a tortán – Jöhet a nehéz fegyverzet

Végezetül bevethetőek a különböző, síkosítókkal alaposan kombinálandó, karakteresebb hálózati masszírozó gépek, vibrátorok és csiklóizgató masinák, melyek különböző intenzitású, ritmikus bizsergéssel segítenek ráhangolódni a szexre. Ezzel drasztikusan lecsökkentve az orgazmus állapotának eléréséhez szükséges időt és energiát.

Aprólékosan kidolgozott, szakavatott erotikus termékeink közreműködésével tehát, garantált az eredményes ráhangolódás, továbbá a kiadós bemelegítés. Ne félj az újdonságoktól és az önfeledt kísérletezéstől annak érdekében, hogy szexuális életed végre kifogástalan, örömteli és egyben romantikus legyen.